Facebook belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herşey için bi çözüm var facebook ta.. rahatsız olmak mümkün değil.. seni gezmesini bile engeleyebiliyporsun.. siteyi kullanabilmek çok önemli..

Ben facebook kullanıyorum. Facebook kullanmak ayıp birşeymiş gibi bahsedenler olmuş.Bıçakla ekmek de kesebilirsiniz. İnsanda diye bir laf var. Bir şeyi iy amaçlarla da kötü amaçlarlada kullanabilirsiniz. Özellikle eşinizin facebooku olsa kıyamet kopartırsınız diyen arkadaşa çok şaşırdım. Facebookla seksbooku karıştıranlar var tabi ama sizin niyetinizdir önemli olan. Tanımadığım kişiler beni eklerse kabul etmem olur biter. Ayrıca ilişkilerde fedakarlıkla taviz vermeyi birbirine karıştırmayın.

İnsanlar birbirlerini olduğu gibi sevip güvenebilmeli. Yoksa o sevgilinden kıymetli mi bu sevgilinden kıymetli dersen onun sonu yok.

katılıyorum...

a.s. a.s. :teytey: :dance:

valla ben üyeyim benim sevgilim hiç öyle demiyo o üye değil sadece arkadaşlarım var çok özleidğim unuttuğum kişileri buldum ben memnunum tabi amaçında kullanılmalı neyse canım sende ya hesabını sil yada ilişkisi var yaz akrabalardan soron olursa ya millet asılmasın diye yaptım de geçiştir

süper yorum helal :1hug:

ben de katıLıyorum sana..önemli olan siteyi kullanabilmek,profilini dış aramalara kapatabilirsin,sana mesaj atmalarını engelleyebilirsin,kendini koruman için pek çok yol war,ha sewgilin illa ilişkide yap diye ısrar ediosa ortak bi sayfa açın sadece arkadaşlarınızı ekleyin o da rahat etsin sen de..

ben facebooku kapattım, ama sevgilimin facebooku hala duruyor.. karışmıyorum tabii bi ara bagımlısı olduydu o da oyunlardan dolayı, kızdım hatta cok tartıştık sonra kendi haline bıraktım, kendi bıktı dogru durust bakmıyor bile..:) hicbirsey yazmıyorsa sorun degil ama bekar felan yazıyorsa sorun olur yani.. ama sen hicbirsey yazmıyor demişsin, probleme gerek yooookkk...

bencede facebook çok gereksiz bir site birde herkes tanımadıklarını bile ekliyo sevgili bulma sitesine dönmüş resmen... ayrıca ben olsam bende kızardım sevgilimin ilişkim yok yazmasına :tomato:

size katılıyorum bende üyeyim fakat çok saçma buluyorum pek vakit ayırmıyorum hatta doğru dürüst girmiyorum denebilir ayrıca bende kızardım kim olsa kızar ilişkim yok demek tabikide sen olsan sende kızardın sevgiline

yaptım tatlım yaa ilişkide yaptım,
o kayıtlı olmadıgından adını yazamadım, aman o olmasın zaten sarkan sulanan kız cok olur,
bana bıle ortaokul ılkokul arkadaslarım msj atıyo naber dıye,
belkı cıdden nası oldugumu soruyorlardır ama ona sormasınlar gerek yok,
zaten capkın benımkı, kımbılır ne kırıkları cıkacaktır eskılerden hıcc acmasın gerek yok.
ilişkide yaptım herkese hıc kısıtlamadım ne olursa olsun gari.

ya sevgilini saçma bir site için neden kırıyorsun anlamadım ilişkide göster ailen sorarsa diğer hanımlarında dediği gibi kendimi korumak için asılmasınlar diye dersin.yok 3-5 kişiye ilişkide göstereyim göstermeyim ne kadar çok takmışsınız bu kadar buyuk bir problemse kafanızı kurcalıyorsa kapatın gitsin

yanlız faceboku kapatmadıgım he rgun benım aleyhıme işliyor sımdı msj atmıs facebokda gene kımı ekledın dıy e konusuyor kısısel bılgı yazmıssın dıyor, ne yapacam uufffffffffffffffffffffffffff kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::teselli: dilerim hayataki en buyuk probleminiz bu facebook kadar basit olur:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::teselli: dilerim hayataki en buyuk probleminiz bu facebook kadar basit olur:1hug:

hay allah, daha buyuk problemlmerım de oldu, ama bu da kasvetlı kötükedihüso

Eskiden çiftlerde başka dertler vardı.şimdi şekil değiştirdi.Önceden kısa giydin dar giydin filandı,şimdi Facebook a bunu yazmış,msn ye şunu yazmış engelle,engelleme ammmaaaan.teknolojinin nimetlerinden fayladanalım derken,işin suyunu kaçırdığımızdan yeni yeni sorunlar peydahlandı....

Facebook düsmani olarak soruyorum, sevdigin insandandami önemli?
Benim arkadaslarimdan 1 kisi haric hepsinde facebook var, ordan haberlesiyorlar, bazen konusuyoruz birseyler anlatiyorlar, bu ne zaman oldu diyorum ohooo diyorlar taa ne zaman oldu.Herseyi facebook üzerinden konusuyorlar, benim sonradan haberim oluyor mesela. Ama bana tiiiiiinn, bos yere vakit harcamak gibi geliyor. Sevdigim insani elin amerikalisinin tasarladigi sacma sapan bir sitesi icin kiramam ben.Sil gitsin bacim ya

Son düzenleme:
kızlar çoğunuza katılıyorum:lepi:
çokmu gerekli facebook??bende evliyim eşiminde benimde facebook umuz yok.. birsürü arkadaşımız var facebookda onlarda görüyorum önce arkadaşlık diye başlıyor sonra birsürü saçmalıklar çıkıyor:bbo:
eski ardaşlıkları tekrar bulmak dışında hiçbir işe yaradığı yok bence bir çok kişi buyüzden saçma sapan sorunlar yaşıyor silin bencede
sevdiğizden dahamı önemli:1closedeyes:

buyrun burdan yiyin bir facebook vakası daha
neymiş bu facebook bukadar ya..
yuvalar yıktı,ilişkiler bitirdi kavga gürültü.
ne lazım allah aşkına ne oluyor ne ögreniyorsunuz faceden
kapatın gtsin arkadaşı msevgilinizden değerli mi?

doğru dion aslında be bacım,
açtım bakıom şimdi bilemedim hala silsem mi. sevıyom da keratayı bakıom arada, bı adamın da bu kadar mı sözü geçirtilir be bacım,
ben sımdı onu silsem, eski adetlerimiz gelece k sonra yok canta kontrol nebıleyım nerelere varır kımbılır,
bu en azından set görevı göruyor facebokda facebok :1ninca:

Yaşın kaç potubor?bu kadar saçma bişeyi düşünebildiğine göre biraz acemisin sanırım.böyle bi konu açmanda böyle bişeyi anlatma tarzında kavga sebebinde çok ama çok komik ve basit....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…