Facebook Belası...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
İyi geceler kızlar

Sevdiceğimin facebooku yok ancak benimki açık. İleride sen de açarsın gibisinden bir laf ettim o da tamam açayım madem zaten herkesin var dedi

Bu sefer de daha açmadan kıskanmaya başladım. Ya of ikimizi de biliyorum çünkü birbirimizin faceinde artık onu mu arattın bunu mu beğendin diye ki 16-17 yaşlarında da değiliz koca koca yetişkin insanlarız ya ama ilgisini falan paylaşamıyorum öğrencileriyle o da öyle 6 aylık bebekle ilgilendim onunla ilgilenmedim diye içerlemiş mesela

Bu sefer açmasın diye baskı yapmaya başladım abuk subuk laflar ettim, işte kadın kız mı kovalıcan, arkamdan mı bıçaklıcan, yaparsan Allah karşıma çıkarır, ödetirim vs bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu, hemen kafada kurdum, biliyorum yapcak olan her yerde yapar ama şimdi ben 7/24 onun faceini kontrol etmek istemiyorum, o da benimkini etsin istemiyorum. Yani daha o facebook açılmadan kavga etmiş olduk. Burada da görüyorum hep facebooktan ilişkiler karmaşıklaşıyor, düşündükçe paranoyaklaşıyorum, mesela görüyorum yanında nişanlısı var adamın üstelik hiç tanımıyorum ama bana "selam nasılsınız, çok güzelsiniz" yazıyor ya off bilmiyorum yani...

Tamam açmam madem sen üzüleceksen senden önemli değil dedi ama kendimi kötü hissediyorum onu kısıtlamış olduğum için.

Hayatımda hiçkimseyi bu kadar kıskanmamıştım, böyle çıldırmamıştım hiç ya o da aynını söylüyor kimseyi bu kadar kıskanmadım, çıldırmadım diye üstelik. Nefret ettiğim bir kadın tipi gibi davranıyorum şu an tam olarak.

Bu konuyu niye açtım onu da bilmiyorum :44:

Yani böyle evli, mutlu, facebooklular var mı aranızda?

Son düzenleme:
Sizin yaptiginiz bencillik olmuyormu????

Çok büyük bencillik oluyor işte. Kendimden nefret ediyorum şu an. Çünkü ilişkilerde karşılıklı özgürlüğü savunan bir insanım ama söz konusu bu adamsa acayip kıskançlaşıyorum. Haksızım değil mi?

Son düzenleme:
Biz ilişkimizin başladığı dönemlerde nişanlım kendi isteğiyle facebookunu kapattı.
3-4 ay sonra da gereksiz olduğunu düşünerek ben kapattım.
Çok sık giriyordum ve hakikaten ilişkileri basitleştiriyormuş onu anladım.
Bi arkadaşımla aylar sonra buluştuk o kadar güzel sohbet ettik ki saatlerce anlatamam.
Önceleri olsa zaten facebook aracılığıyla her haltımızı birbirimize anlattığımızdan saçma sapan muhabbetlere giriyorduk.
Aynı şekilde özel ilişkileri de yıprattığını düşünüyorum.
Bencil olmayın onun açmasını istemiyosanız sizde kapatın..

biraz haksızsın. hem eşimin hem benim fb var, üstelik ben takip edemediğim ve sürekli oyun isteği zımbırtısından fenalık geldiği için dondurdum, ama eşimin hesabı açık oh ferah ferah iş arkadaşları, okul arkadaşları cirit atıyorlar, bazen onların attığı mesajları okur güleriz. ama hiç aklıma ilişkileri ne hale getirdiği gelmedi ne yalan söyleyeyim.. yani o kadar önemli değil facebook olmuş, olmamış bizim için sanırım o yüzden rahatım

Son düzenleme:

Facebooktan ben de sıkıldım.
Bazı şeyler fazla cıvık ve sıkıcı oldu artık.
Birtek üye olduğum bir grup var onla bazı yenilikleri, eğitimleri takip ediyorum onun için açık tutuyorum uzun zamandır ama bunu da öylesine fake bir hesap alıp fotoğrafsız, arkadaşsız takip etme yoluyla giderebilirim diye düşünüyorum.
Yine iyi sevdiceğim "Benim kısıtlanmayla ilgili bir problemim yok aşkım, senden kıymetli değil, üzülüyorsan açmam." dedi ama benim yaptığım haksızlık oldu bence ben de kapatmalıyım

Yani ben de evlenince açalım beraber daha rahat oluruz diye düşündüm o benimkini kontrol etmedi hiç, kontrole başlarsam duramam onu bunu silerim, kıskanırım diyor

Ben facebooktan yıkılan ilişkileri gördükçe paranoyaklaşıyorum ya daha önce de başıma geldi ordan biliyorum

Candy Crushın Allah belasını versin diyesim geliyor arada

Belli ki sevdiceğinizde düşünceli bi adam ki sizi kışkırtacak bi laf etmemiş.
En iyisi kapatmak zaten :)
Bu arada bende Candy crush oynuyorum
Kardeşimin facebookunda 409 levelim
Şu oyun bitmeden kopamayacağım tam anlamıyla

desene kontrol tek taraflı olmayacak
o oyun isteklerini birbirine eklesem buradan alaskaya gidiş-geliş double yol olurdu yollamayın diye rica ettim olmadı, tehdit ettim olmadı, kapadım gitti bence bırak açsın, şifresini de versin. sen de çevresinde kim var kim yok bilirsin

ben erkek ark bı sebepten dolayı faceden cıkarmıstım o gunden berı brbrmzn facende yokuz cok rahat vala :)))

O kadar güzel mi ya

Hep de böyle der der sonradan ben de akıma uyarım

Şimdi tam gider ayak beni de sararsa diye korktum bakasım geldi ama

Evet haksizsiniz....bir iliskiye baslamadan once sevgi saygi guven gerek....sizin faceniz var ozgurce kullaniyorsunuz ama karsinizdakine aynisini tanimiyorsunuz. ....
Benimde esiminde facesi var......
Ama ne ben onunkine mudahale ederim nede o benimkine......

Cunku sinirlarimizi ne yaomamiz gerektigini biliyoruz.....

O kadar güzel mi ya

Acaip saran bir oyun.
Bir de bu kadar yüksek levele ulaşınca bırakamıyorum artık.
Ne güzel dedim tüm bölümleri bitirdim. Yeni yeni bölüm eklediler oyuna.
O gün bu gündür candyle yatıp candyle kalkıyorum
167. bölümü 1 buçuk ay oynadım anca geçtim

O kadar güzel mi ya

biz eşimle aynı adresi kullanıyoruz bugune kadar hiç bi sorun yaşamadık

ayrıca şu lanet oyunuda oynuyorum (uzun suredir level atlayamadım oyuzden lanet)

bence bukadar kıskançlık yapmayın en azından belli etmeyın erkekler şımarıyolar kıskanıldıklarında

zaten fecabookla kontrol edemezsınız onu yapmak isterse herşeyde yapar

Sorma valla artık birbirimizi yer dururuz ben biliyorum :18:

Ama evli olsak en azından bir resmiyet olacağı için yaklaşmazlardı diye düşünüyorum mesaj atanlar falan. Gerçi bana da geçen gün geldi diyorum ya adamın yanında nişanlısı var bana selam, bilmem ne bir şeyler yazıyor sinirlendim bir dayadım döşedim inşallah da nişanlınız görür dedim bu mesajı

Nasıl tehdit ettin acaba

Desene hüsran çıktı hayallerin

Benim oynamamam lazım şimdi bağlanırım falan bir de

o candy crusha bayılıyorum ben
tabi telefondan oynarım pek girdiğim yok facebooka.
Sevgilinize bu güvensizliğiniz niye çok merak ettim?
Bende eşimi kıskanırım kim kıskanmaz ki. Ama bu kadarda abartmam. Sizinki sadece kıskançlık değil güvensizlik
Biz rahat bırakın açsın desek siz ne yapıp edip dayanamayıp kapattıracaksınız o hesabı belli.
En iyisimi siz kendi hesabınızı kapatın ikinizde rahat edin

hehehe bir daha oyun daveti yollayanı çıkaracağım listemden, benim paylaşımlarından mahrum kalacaksınız dedim, dit bir bildirim: xxxx size candy crush daveti yolladı işte o an dönüm noktası oldu benim için

evli de olsan, nişanlı da, bekar da yılışık insan her an her yerde. bakteri gibiler sinirlerin sağlam ise aç, kontrol de sende olsun. ama değilse boşver yıpratma kendini. zaten birkaç sene sonra çocuğunuz olunca takip etmek için açacaksınız her şekilde

Biz nisanlandik bir hafta sonra esim face kapatti habersiz baya kavga etmistik 1.5 sene oldu
2_3 hafta once instagram uyeligi aldim sorun etmedi coluk combalak resimleri paylasiyorum :)) o kk kiskaniyor sadece

ooo sen 167 demisin daha.
Ben 350 lere geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…