Sizin yaptiginiz bencillik olmuyormu????
Çok büyük bencillik oluyor işte. Kendimden nefret ediyorum şu an. Çünkü ilişkilerde karşılıklı özgürlüğü savunan bir insanım ama söz konusu bu adamsa acayip kıskançlaşıyorum. Haksızım değil mi?
Biz ilişkimizin başladığı dönemlerde nişanlım kendi isteğiyle facebookunu kapattı.
3-4 ay sonra da gereksiz olduğunu düşünerek ben kapattım.
Çok sık giriyordum ve hakikaten ilişkileri basitleştiriyormuş onu anladım.
Bi arkadaşımla aylar sonra buluştuk o kadar güzel sohbet ettik ki saatlerce anlatamam.
Önceleri olsa zaten facebook aracılığıyla her haltımızı birbirimize anlattığımızdan saçma sapan muhabbetlere giriyorduk.
Aynı şekilde özel ilişkileri de yıprattığını düşünüyorum.
Bencil olmayın onun açmasını istemiyosanız sizde kapatın..
biraz haksızsın. hem eşimin hem benim fb var, üstelik ben takip edemediğim ve sürekli oyun isteği zımbırtısından fenalık geldiği için dondurdum, ama eşimin hesabı açık oh ferah ferahiş arkadaşları, okul arkadaşları cirit atıyorlar, bazen onların attığı mesajları okur güleriz. ama hiç aklıma ilişkileri ne hale getirdiği gelmedi ne yalan söyleyeyim.. yani o kadar önemli değil facebook olmuş, olmamış bizim için sanırım o yüzden rahatım
Belli ki sevdiceğinizde düşünceli bi adam ki sizi kışkırtacak bi laf etmemiş.Facebooktan ben de sıkıldım.
Bazı şeyler fazla cıvık ve sıkıcı oldu artık.
Birtek üye olduğum bir grup var onla bazı yenilikleri, eğitimleri takip ediyorum onun için açık tutuyorum uzun zamandır ama bunu da öylesine fake bir hesap alıp fotoğrafsız, arkadaşsız takip etme yoluyla giderebilirim diye düşünüyorum.
Yine iyi sevdiceğim "Benim kısıtlanmayla ilgili bir problemim yok aşkım, senden kıymetli değil, üzülüyorsan açmam." dedi ama benim yaptığım haksızlık oldu bence ben de kapatmalıyım
Yani ben de evlenince açalım beraber daha rahat oluruz diye düşündüm o benimkini kontrol etmedi hiç, kontrole başlarsam duramam onu bunu silerim, kıskanırım diyor
Ben facebooktan yıkılan ilişkileri gördükçe paranoyaklaşıyorum ya daha önce de başıma geldi ordan biliyorum
Candy Crushın Allah belasını versin diyesim geliyor arada
Belli ki sevdiceğinizde düşünceli bi adam ki sizi kışkırtacak bi laf etmemiş.
En iyisi kapatmak zaten :)
Bu arada bende Candy crush oynuyorum
Kardeşimin facebookunda 409 levelim
Şu oyun bitmeden kopamayacağım tam anlamıyla
Çok büyük bencillik oluyor işte. Kendimden nefret ediyorum şu an. Çünkü ilişkilerde karşılıklı özgürlüğü savunan bir insanım ama söz konusu bu adamsa acayip kıskançlaşıyorum. Haksızım değil mi?
Acaip saran bir oyun.O kadar güzel mi ya
Hep de böyle der der sonradan ben de akıma uyarım
Şimdi tam gider ayak beni de sararsa diye korktum bakasım geldi ama
O kadar güzel mi ya
Hep de böyle der der sonradan ben de akıma uyarım
Şimdi tam gider ayak beni de sararsa diye korktum bakasım geldi ama
desene kontrol tek taraflı olmayacak
o oyun isteklerini birbirine eklesem buradan alaskaya gidiş-geliş double yol olurduyollamayın diye rica ettim olmadı, tehdit ettim olmadı, kapadım gitti bence bırak açsın, şifresini de versin. sen de çevresinde kim var kim yok bilirsin
Acaip saran bir oyun.
Bir de bu kadar yüksek levele ulaşınca bırakamıyorum artık.
Ne güzel dedim tüm bölümleri bitirdim. Yeni yeni bölüm eklediler oyuna.
O gün bu gündür candyle yatıp candyle kalkıyorum
167. bölümü 1 buçuk ay oynadım anca geçtim
Yani ben de evlenince açalım beraber daha rahat oluruz diye düşündüm o benimkini kontrol etmedi hiç, kontrole başlarsam duramam onu bunu silerim, kıskanırım diyor
Ben facebooktan yıkılan ilişkileri gördükçe paranoyaklaşıyorum ya daha önce de başıma geldi ordan biliyorum
Candy Crushın Allah belasını versin diyesim geliyor arada
Sorma valla artık birbirimizi yer dururuz ben biliyorum :18:
Ama evli olsak en azından bir resmiyet olacağı için yaklaşmazlardı diye düşünüyorum mesaj atanlar falan. Gerçi bana da geçen gün geldi diyorum ya adamın yanında nişanlısı var bana selam, bilmem ne bir şeyler yazıyor sinirlendim bir dayadım döşedim inşallah da nişanlınız görür dedim bu mesajı
Nasıl tehdit ettin acaba
Acaip saran bir oyun.
Bir de bu kadar yüksek levele ulaşınca bırakamıyorum artık.
Ne güzel dedim tüm bölümleri bitirdim. Yeni yeni bölüm eklediler oyuna.
O gün bu gündür candyle yatıp candyle kalkıyorum
167. bölümü 1 buçuk ay oynadım anca geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?