Facebook Belası...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
justtt arızam benımya seın çıkmıyordu ne zamandır .bunlaramı takıldın kız şimdide

anam aynı dert bizdede var benımkısı açık onunkısı kapalı ...açmasında bende ugraşamam onunla ..bende kımseye yazmıyorum kızlarla arada yazışırız yanındada açarım sorun yok :)))

Bir arıza çıkarmasam bir tarafım eksilirdi

Aslında bu da iyi fikir ben şifremi veriyim öyle açık kalsın, nasılsa bir halt karıştırmıyorum

Şu face yüzünden cok canımızı sıkıyoduk kapadık ve ortak bi hesabımız var sadece ordan oyun oynuyoruz hic bi problemimizde olmuyoo.. Veee vazgecemedigim oyunum candy crush saga

Bir arıza çıkarmasam bir tarafım eksilirdi

Aslında bu da iyi fikir ben şifremi veriyim öyle açık kalsın, nasılsa bir halt karıştırmıyorum

al bendende o kadar kız yok be veme şifreni agrımayan başını ne agrıtıyosun bacım sen ?

sdece deki açarsan aç ama orun istemıyorm de ...ben öle dedım açmıyor kendısı şimdi ordan biri yazcak bılmem ne adam benımle ugraşmak istemıyor

Evlenmeden önce eşimin facebook u vardı,benim yoktu..üniversiteden olsun,yurt dışından bi çok arkadaşı vardı..evlendikten sonra hesabını kapattı.."neden"diye sorduğumda"huzursuz olmanı istemiyorum"dedi (beni tanıdığı için)

erkek kardeşimin facesi yok sevgilisinin var. neden? çünkü sevgilisi öyle istiyormuş
çok sinir olmuştum bu davranışına kızın. evet bencillik. ama güvenmiyorsanız açmasın, siz de açmayın aklınızda kalıp dert olmasın en azından

facebook insanın gunlugu gibi bişey artık ya
ben eski erkek arkadaşlarıma dair paylaştıgım şeyleri hiç kaldırmadım sadece ben görecek şeklinde ayarladım
sevgilim de aynı şekilde eskilerini tutabilir, yaşanmışlıktır, özeldir, karışmam, karıştırmam
Şifresini istemem, şifremi vermem
Facebook'u dert edene kadar başka şeyler var kafaya takılacak, beni anlıyor mu , dinliyor mu, deger veriyor mu, vaktini bana ayırıyor mu
Facebook'tan aldatacak adam zaten gunluk hayatta 'aklın varsa ayrıl benden' sinyalleri veriyordur

Amaaa bir sıkıntı var feysbukta ilgili, ama sevdigim bir sıkıntı
Eski erkek arkadaşım ayrılır ayrılmaz feysbuktan belli etti beni hemen unutmak istedigini (takip edince anlaşılıyor)
Unutma sürecim hızlandı
feysbuk olmasa hala yasımı tutuyor yalanına inanacaktım

Sorunu neden faceye buluyorsunuz anlamıyorum. Sorun sizin bencilliğiniz.

Bence o da açmasın, sen de kapat tatlım. Belli ki çok seviyorsun erkek arkadaşını. Canınızı sıkacaksa, facebookunuz da olmayıversin.

Bence o da açmasın, sen de kapat tatlım. Belli ki çok seviyorsun erkek arkadaşını. Canınızı sıkacaksa, facebookunuz da olmayıversin.
benim eski erkek arkadaşımın feysi yoktu
ayrılır ayrılmaz hemen bi hesap aldı kendine
kızılacak ne var sanki
ama çok aglamıştım zamanında feysbuk açtı diye
bu hassasiyeti de düşün
böyle kısıtlama olursa ayrılır ayrılmaz taraflar kısıtlanan şeyleri yaşamak istiyor
ve sonra ne olursa olsun, feys hesabı almak bile olsa
çok incitici oluyor

Ay şu facebook nasıl bi illet yaa....Hem iyi yanları var hem de kötü...Ben de sevgilimle tartıştım dün benle telefonda konuşurken bi yandan face te paylaşım yapmış... Çok sinir oldum.Aptal gibi beni dinlediğini sanıyodum...Bi de üste çıkmaya çalışıyo yaptığı saygısızca birşey değilmiş gibi ne var bunda diyerek... :100:

Bu konu niye bu kadar sorun oluyor hiç anlamıyorum.

Benim hesabım yok, sevgilimin var.
Yıllardır bir kere merak etmedim.
Ne kadar vakit geçirir, arkadaş listesinde kim var kim yok haberim yok.

Ben mi safım yoksa, biraz endişelenmeli miyim? (

eşimle evlilik dahil 1,5 yıldır ilişkim var, hiç bir zaman ne ben onun face'ine karıştım ne de o benim.

kimse kimsenin şifresini bilmez. sonuçta birbirimize güveniyoruz. gizli şeylerin yaşanacağı varsa face olmadan da yaşanabiliceğini biliyorum. o yüzden facebook bizim için hiç sorun olmadı. güzel resimlerimizi paylaştığımız bi albüm sadece...

sende kapat evlendikten sonra birlikte açarsınız...
hem açmıcam demiş boşveeer kendini kötü hissetmene gerek yok..

kocamın da facesi var benimde
arkadaşlarının çoğu akraba yani tanıyorum,aralarında kız olup tanımadığım yok zaten arkadaşı değil kızların hepsi kuzen vs.
bende evlenmeden önce rahatsız olduğumdan kapatmıştım evlenince yine açtım
eşim pek girmez daha facesinde nişanlı yazıyor fazla açmadığı için öyle yazıyor
ben hergün girerim pek bişey yapmam
eşim bi ara facesinden bişeye bakmam için şifresini vermişti bakmıştım o ara arattıklarına baktım hiç kız ismi yoktu sildi mi bilmem
bi daha da facesine bakmadım hiç o zaten benim şifreyi bi kere bile sormadı yani pek uğraşmıyoz face var ama ilgilenen yok

Saçmalamışsınız bence.
Önce bir şey deyip sonra kendi dediğinizi istememişsiniz.:26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…