Facebook Belası...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden benimde nişanlımında facebooku vardı. Fakat, nişanlıma eski takıldığı kızlardan gelen (ısrarla görüşelim diye mesaj atmış kızın teki) mesajlar beni çileden çıkarmıştı. Oda hesabını arada bir açardı, zaten face e bakacak zamanıda yoktu. Ve ben o mesajı tesadüfen gördüm ne şifresi vardı bende nede başka birşey. Dalgınlıkla yanımda açtı mesajı. O saatten sonra face benim için yavaş yavaş bitti. Hemen o dönemde kapatmadık, bir süre sonra ben ikimizinkinide kapattım. Şimdi soruyor arkadaşları Facede yoksun neden diye, Evli adamın facele ne işi olcak, telefonlaştık buluştuk işte sizinle diyorum Belki evlendikten sonra ortak bir hesap açarız, oda evlendiğimizi uzak arkadaşlara falan duyurmak için, onun dışında Facebooka gerek varmı. I ıh yok

bencede face çok gereksiz bnim yok istemiyorum da kocamın var ama keşke o da kapatsasende kapat canım madem sevgilinin yok ona hakızlık olmasın

Eşimle benim de hesaplarımız var. Hatta birbirimize dair paylaşımlar hiç yok diyebilirim.

ilk evlendiğimiz zamanlar bazı şeylere sinirlenirdim. Bana ait hiç fotoğraf veya yazı yok hesabında diye. Hatta yabancı bir kadın ona evlen benimle diye bile yazmıştı. Kavga çıkarmıştım. Haklıydım orda bekar gibi davranıyordu çünkü...

Sonra çabalarım hiç sonuç vermedi. Hiçbir değişme olmadı. Benim hesabım dışarıya kapalıdır, profil resmimi bile tanımayanın seçemeyeceği türden yapmıştım. Beni rahatsız eden yok o yüzden. Eşimde öyle kendi kendine takılmaya devam ediyor.

Tabi seneler geçiyor, yaşlanıyoruz, eskisi gibi genç atletik durmuyor, saçları dökülüyor... eee rabet azaldı.. içimden iyi oldu diyorum. İnsanlar sonsuza kadar güzel görünüp ilgiyi toplayabilecek gibi davranıyorlar ama zaman onlara acı gerçeği gösteriyor işte... facebook bazen bela ama bazen de gerekli... bütün bunlara rağmen eşime gidip, "facebookunu" kapatacaksın demedim asla.. demem de. Ne halt ederse etsin :)) Yukarda Allah var. Ömrümüz kısıtlı. Kim neyi hazmedebiliyorsa hadi buyursun yapsın bakalım.

fbook bela değil onu biz kullanamıyorsak suç bizde. ona bakarsan kazalardan ötürü araba da bela uçak da?!

benim de eşimin de face hesabı var. ne sevgiliyken ne de şimdi birbirimze paylaşımlar yapmayız. şifrelerimizi bilmeyiz. ikimizin de kız ve erkek arkd. var. daha bir gün bunun üzerne ne konuştuk ne tartışdık. ve açıkcası çok saçma buluyorum bunları. konu face veya eski sevgili vs değil. yanlış anlamayın ama bence ilişkide güven yok. güven de olmayınca face de sorun olur cafede çay içmek de. sanki hepimiz brad pittiz angelina jolieyiz de millet peşimizde. aldatmak isteyen dumanla iletişime geçer ve yine aldatır.

Evliyiz, mutluyuz facebook kullanmıyoruz huzurluyuz Başkasının hayatı bizi ilgilendirmediği gibi bizim hayatımızda kimseyi ilgilendirmez mantığı taşıyoruz. Hele nereye gittikleri , resimleri, durumları hiç mi hiç ilgilendirmiyor "şurda idi burda idi" ay çok boş ve komik millet olduk çıktık.

benim vardı sıkıldığım için dondurdum bitmek bilmeyen oyun istekleri insanların neredeyse tuvalete giderken bile yazmaları sıktı eşimin var ama pek girmeye vakti yok kapatması konusunda da hiçbişey demedim o da sıkıldığında kapatıcak nasılolsa çok da gerekli bişey deil bence

valla bende evlilerin nişanlıların sevgililerin facebook la ilgili kavgalarını anlayamıyorum.Sosyal bir medya ağı bir anda kız düşürme,tavlama,eş aldatma merciine döndü.Benim de var eşiminde.Hesaplarımız gizlidir.arkadaşlarımız dışında kimse profilimize resimlerimize bakamaz.arkadaş listemizi bile dışardan kimse göremez.güzel paylaşımlar oluyor videolar oluyor,resimler yüklüyoruz.Bir sıkıntı yok.Ne eşim benim şifrelerimi bilir ne ben onunkileri.Benim yanımdada girer bakar,benimde sayfam açık olur hiçte ilgilenme yani nereye girmiş,kimi arattırmış.Her aldatanında face i yok yani.Yapan adam yapar.Telefonunu bile karıştıram.Birşeyleri anlamak için bunlara gerek yok.Zaten kadın hisseder.Hissettiği zaman dürtüyle araştırma yoluna gider.Yani güven sıkıntısı ve kıskançık problemleri varsa insan araştırır.Yani facebook şu bu sebep değil.İnsanın kendi yaptıklarıyla alakalı.Facebooku kapatsanız adamın yapacağı varsa yolda bulur.

kızlar öğrenmek istediğim birşey var bilen varsa cevap verebilir mi?facebook dan listemizde olmayan birilerinin sayfasına baktığımızda baktığımız kişi bunu anlarmı?

Baktığın kişi anlamıyor sadece hareketler dökümünde baktıklarının ismi çıkıyor

Kesinlikle facebooktan uzak durun.. Hele şu hareketler dökümü diye bişey cıkmış ordan adam kimi aratmış napmış herşeyi görüyorsun benim sevgilimle aram bu yuzden bozuldu eski sevgilisini arattığını gördüm.. Aman diyim uzak durun

Kendini bilen insanlara böyle bir öğüt vermeniz biraz komik değil mi? Ben basiretsizim diyen dursun banane

son yıllarda yapılan araştırmalarda facebook yüzünden boşanan çiftlerin ne derece arttığını sanırım bilmiyorsunuz?
normal hayatımda çok rahat bir insanım. kimseyle görüşmeme vs.ye kimse karışmaz.
sorun güvensizlik değil. uluorta herkese hayatını reklam yapmak. özel olmak varken ne gerek var ki değil mi? zaman hiç iyi değil,biz kendimizi bişeylerden sakınmazsak mutlaka gelip buluyor. yaşadım, çok fazla yaşayan gördüm.
konuyu güvensizlikle bağlamanız bana doğru gelmediği için de cevap yazma gereği duydum.

Feysbukta gereksiz bir samimiyet gösterisi, fazlaca 'arkadas ayagı' var
o yuzden feysbukun ilişkileri kötü etkiledigi bence de dogru..

çok saçma söyledikleriniz. araştırmalar sadece milletin onu nasıl kullandığını gösteriyor. üstelik herkes hayatını orada reklam yapmıyor. ben genelde mesela haber gruplarına veya memleketimin derneklerine vs üyeyim üstelik uzak akrabalarımla oradan iletişim kopyalıyorum. alkol içen var içen var. o zaman alkol tamamen yasaklansın değil mi? aldatan çiftler zamanında mektupla da aldatırmış. o zaman erotik filmler, magazin programları, eskiden msn vardı. vallaha aldatmak istersen bahane çok. o zaman internet de yasaklansın vallahi ne siteler var aklınıza gelmez. özel aldatma sayfaları var.

fbookda hayatını reklam edenlerin resimlerine tıklamazsın olur biter. tabii ki güvensizliktır nedeni.

face yi bu kadar hayatiniza dahil ederseniz tabiki size problem olur,herseyin bi karari var oturupta saatlerce basinda beklerseniz isleriniz aksar iliskileriniz bozulur,amac degil arac olsun,daha ortada olmayan sey icin kavga ederseniz yarin birgun olan sey icin ne yaparsiniz dusunemiyorum bile,bence bu face bu kadar ciddiye almaya gerek yok bi suru ciddiye alinmasi gereken sorunlar varken,ne kadarda gereksiz bir konu.

ne güzel yazmışsın :))
bekar, mutlu, facebook luyum. evliykende sorun olmadı ama face yüzünden tartıştığımızı hiç hatırlamıyorum. zaten bende çok kıskancım arada girer bahar temizliği yapardım kendisinden gizli oda farketmezdi

sen de kapat kurtul hiç bu belaya girme aklına bırsuru sey gelıcek huzurun kaıçıcak sakın açmayın ..

facebook gündeme geldiğinde ikimizde hesap açtık ki o zaman sevgiliydik şimdi evliyiz hala hesaplarımız aktif, üstelik ben soyadımı bile değiştirmedim, face yüzünden hiç kavga etmedik birbirimizin hesaplarını didiklemedik, ben şunu anlamıyorum: ortak hesap alanlar, mesela ayşe-ahmet şimşek, ayşe benim arkadaşım ama yazamıyorum ya ahmet okursa diye, kızsal bişey soracak oldum bi kere nemesis hanım ben ahmet demesin mi, bozuldum yani, çok saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…