kızlar öğrenmek istediğim birşey var bilen varsa cevap verebilir mi?facebook dan listemizde olmayan birilerinin sayfasına baktığımızda baktığımız kişi bunu anlarmı?
Kesinlikle facebooktan uzak durun.. Hele şu hareketler dökümü diye bişey cıkmış ordan adam kimi aratmış napmış herşeyi görüyorsun benim sevgilimle aram bu yuzden bozuldu eski sevgilisini arattığını gördüm.. Aman diyim uzak durun
Kendini bilen insanlara böyle bir öğüt vermeniz biraz komik değil mi? Ben basiretsizim diyen dursun banane
fbook bela değil onu biz kullanamıyorsak suç bizde. ona bakarsan kazalardan ötürü araba da bela uçak da?!
benim de eşimin de face hesabı var. ne sevgiliyken ne de şimdi birbirimze paylaşımlar yapmayız. şifrelerimizi bilmeyiz. ikimizin de kız ve erkek arkd. var. daha bir gün bunun üzerne ne konuştuk ne tartışdık. ve açıkcası çok saçma buluyorum bunları. konu face veya eski sevgili vs değil. yanlış anlamayın ama bence ilişkide güven yok. güven de olmayınca face de sorun olur cafede çay içmek de. sanki hepimiz brad pittiz angelina jolieyiz de millet peşimizde. aldatmak isteyen dumanla iletişime geçer ve yine aldatır.
Feysbukta gereksiz bir samimiyet gösterisi, fazlaca 'arkadas ayagı' varson yıllarda yapılan araştırmalarda facebook yüzünden boşanan çiftlerin ne derece arttığını sanırım bilmiyorsunuz?
normal hayatımda çok rahat bir insanım. kimseyle görüşmeme vs.ye kimse karışmaz.
sorun güvensizlik değil. uluorta herkese hayatını reklam yapmak. özel olmak varken ne gerek var ki değil mi? zaman hiç iyi değil,biz kendimizi bişeylerden sakınmazsak mutlaka gelip buluyor. yaşadım, çok fazla yaşayan gördüm.
konuyu güvensizlikle bağlamanız bana doğru gelmediği için de cevap yazma gereği duydum.
İyi geceler kızlar
Sevgilimin facebooku yok ancak benimki açık. İleride sen de açarsın gibisinden bir laf ettim o da tamam açayım madem zaten herkesin var dedi
Bu sefer de daha açmadan kıskanmaya başladım. Ya of ikimizi de biliyorum çünkü birbirimizin faceinde artık onu mu arattın bunu mu beğendin diye ki 16-17 yaşlarında da değiliz koca koca yetişkin insanlarız ya ama ilgisini falan paylaşamıyorum öğrencileriyle o da öyle 6 aylık bebekle ilgilendim onunla ilgilenmedim diye içerlemiş mesela
Bu sefer açmasın diye baskı yapmaya başladım abuk subuk laflar ettim, işte kadın kız mı kovalıcan, arkamdan mı bıçaklıcan, yaparsan Allah karşıma çıkarır, ödetirim vs bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu, hemen kafada kurdum, biliyorum yapcak olan her yerde yapar ama şimdi ben 7/24 onun faceini kontrol etmek istemiyorum, o da benimkini etsin istemiyorum. Yani daha o facebook açılmadan kavga etmiş olduk. Burada da görüyorum hep facebooktan ilişkiler karmaşıklaşıyor, düşündükçe paranoyaklaşıyorum, mesela görüyorum yanında nişanlısı var adamın üstelik hiç tanımıyorum ama bana "selam nasılsınız, çok güzelsiniz" yazıyor ya off bilmiyorum yani...
Tamam açmam madem sen üzüleceksen senden önemli değil dedi ama kendimi kötü hissediyorum onu kısıtlamış olduğum için.
Hayatımda hiçkimseyi bu kadar kıskanmamıştım, böyle çıldırmamıştım hiç ya o da aynını söylüyor kimseyi bu kadar kıskanmadım, çıldırmadım diye üstelik. Nefret ettiğim bir kadın tipi gibi davranıyorum şu an tam olarak.
Ben kapatırım, evlenince beraber açarız diye düşünmüştüm.
Bu konuyu niye açtım onu da bilmiyorum :44:
Yani böyle evli, mutlu, facebooklular var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?