Facebook Belası...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
face ortamı biraz sacma bi ortam ...
şu aralar kapalı arada bakıyorum .. gerek yok eski arkadaslara falan ..nişan gibi bi durum olunca hiç acmam .nişanlımında kullanmasını istemem ..
hele evli olup ayrı ayrı facei olan insanları anlamıyorum .. evlenmişssin ne işin var face de :)
ayrıca davranışında da bi gariplik yok sahipleneceksin tabi , nasıl kızlar var aklını celmelerine müsadeyi önce sen etmezsin , o da senin filtreleyemediklerini filtreler :)

Son düzenleme:
Sosyal siteler için kıskançlık yapmayın, hem sizin fb hesabınız varmış, erkek arkadaşınızın niye olmasın? O da sizi kısıtlasa hesabını kapatacaksın dese ne düşünürdünüz?

Fb hesabım yok, ihtiyaçta duymadım ama eşimin var, birgün bile kontrol etme gereği duymadım.

Pardon da alakayı kuramadım.:44: Evlilik sitesi mi face,evlenince insanların işi bitsin ? Bu mantığa göre bekarlar kısmet arıyor face de. Kullanmayı bildikten sonra gayet de güzel bir site.

dipnot : bekarım.

Sorun kıskançlığınız değil yani facebook! Hımm...

Kahrolsun facebook! Sen olmasan dünya daha güzel bir yer olurdu

Bu kadar düşünceye son vermenin bir yolu var hem de çok kolay sizde kapatın gitsin!İnsan facebook suz da yaşayabiliyor emin olun.

eşim facebook çok kullanmazdı da, sonradan tamamen kapattı, hatta benim de kapatmamı istiyordu, ama kapat demiyordu.

arada girer benim face imden arkadaşlarına bakardı, sen de aç derdim, bana göre değil derdi. benim adresimi kullanmayı biliyo ama

ben de çok sıkıldım artık, herkesin hayatının içinde olmaktan. dondurdum hesabımı. arada girip bakıyorum

asıl evli insanların beraber kullanması saçma
niye benim kocam kız arkadaşlarımın paylaştığı resimlere baksın ki,
ya da niye ben kocamın arkadaşlarının ona yazdığı erkeksi özel mesajları okuyayım.
evlenince yapısık ikiz mi olmak gerekiyor?
facebooku çöpçatan olarak kullananlar utansın.

Bence seninkisi güvensizlik :) ya sende kapat yada beraber açın
Eşimin facesi var şifresini biliyorum yanına kendi adımı ekledim ortak olmuş oldu
Akraba ve belirli arkadaşlar dışında kimse yokk. Face için eşime kıskançlık yapmam
Ters giden bişi olursa kapatırım gider :) basit konuyu kabusa çevirme

bilmem çöpcatan tarzında kullanmıyorum ben ama :) bana garip geliyor bazı özellikleri :)
olmadan da yasayabilecegim için evimin huzurunu bozmam :) ben asırı kıskancım da burnundn getiririm adamın niye bunu begenmiş falan die :):)

Eşiminde facebook u var benimde ikimizinde şifresi pc de otomatik kayıtlı ama hiç onunkine girip bakmışlıgım olmadı iş yerinden erkek ve bayan arkadaşları da akrabalarıda arkadaş listesinde var bu bence hiç sorun degil cunku ben niyeti bozuk olan insanın kısıtlamalarla engellenemeyecegini cok iyi bilen özguven sahibi bi kadınım.

bizim de ilişkimizin ilk başlarında çok facebook kavgalarımız oluyordu... henüz birbirimizi tanıma aşamasında olduğumuzdan ve güvenmek istediğimizden birbirimize hep bu konuda güven verdik ve birbiriimizin herhangi birşeyini gördüğümüzden değildi kavgalarımız.. Sadece ikimizin de yaşamında önceden güven sorunu yaşadığımız insanlar bizim güvenimizi yitirdiği için... zamanla güvenimiz birbirimize tam oldu ve artk herşeyimize inanıyoruz,güveniyoruz. İstersen face i birlikte de kullanabiliriz diye teklif bile etti ama ben istemedim. O konuda o kadar da kısıtlayamam çünkü. Onun face inde onun tanıdıkları var,benimkilerde benim sonuçta gerek yok şuan birlkte kullanmaya belki evlenince.. ama ilişkiler için bu facebook gerçekten büyük bir tehdit çok ilişki bitti bu yüzden. Senin erkek arkadaşın için de anladığm kadarıyla face çok da önemli değil seni kaybetmek istemiyor. Çok fazla üstüne gitme sen de artık bence. Erkekleri sıkmaya gelmez malum

Son düzenleme:
Evli ve kocan kiskanc oluunca, bi de face i sacma buluyorsa , hayatnda face falan olmuyoorr
Kocanz yok diyrsa ustelemeyn bnceee, face cdden GEREKSİz.. face icnde esinizle aranizi bozmaynnn

kızlar öğrenmek istediğim birşey var bilen varsa cevap verebilir mi?facebook dan listemizde olmayan birilerinin sayfasına baktığımızda baktığımız kişi bunu anlarmı?

kızlar öğrenmek istediğim birşey var bilen varsa cevap verebilir mi?facebook dan listemizde olmayan birilerinin sayfasına baktığımızda baktığımız kişi bunu anlarmı?

hayır kesinlikle anlamıyormuş yani facede ve twitterda profiline bakanı hiçbir şekilde göremezmişsin... hatta facede bi ara profiline bakanı gör diye uygulamalar vardı onların hepsi uydurmaymış için rahat olsun ben de günde 50 tane profil geziyorum çünkü

Son düzenleme:
facebook yüzünden çok büyük sorunlar atlattık.
facebookum kapalı. arada bikaç günlüğüne açar kapatırım erkek arkadaşım da bişey demez. onun da sadece ailesinin ekli olduğu facebooku var aslında beraber kullanıyoruz.
evlenince de ortak bi hesap açıp gereken insanları ekleyip hiçbir şeye karışmadan bırakacağız.
hem zaman alıyor hem de oradaki neredeyse tüm arkadaşlıklar SAHTE. gerçekte reel arkadaşlarınız olsa bile.
olmaması daha iyi. merak eden insan sizi arar zaten.
merak edilen olun, özel olun.
bence.

Facebook iyi olduğu kadar kötü de...Artık öyle bir hale geldi ki en özel zamanlarımızı bile reklamlaştırır olduk.Aslında buna ne gerek var ki bırakalım gün batımında yemeğe gidiyorsak anın tadını çıkaralım fotoyla bölüp bunu paylaşmaya?Elimizde telefon dakikalarımzı sevdiceğimizin yüzüne bakmak yerine telefon ekranına bakmakla geçiriyoruz ya da bilgisayar başında gerekli olduğu zman değil olur olmaz vakit harcıyoruz facebook yüzünden...Kendimden örnek vereyim nete girince ilk yazdığım facebook oluyor google önce ona bakıyorum baktığımda yıllardır dişe dokunur şeyler olsa...O nişanlanmış,bu evlenmiş,o şurda,bu burda,birkaç mevlana sözü,birkaç video...

Gelelim sana bence yaptığın bencillik yine de facebooksuz olmaz diyorsan evlendikten sonra ikinizin ortak facesi olur biter ordan yakın arkadaşlarını takip edersin gündemden de haberin olur...Sevgilinin sen istersen kapatırım seni kırmam demesi çok hoş demek kii senin için her şeyi yapan biri bence değerini bilmeli onu kaybetmemelisin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…