- Konu Sahibi kelebekim35
-
Normal olan 'kocam' dir..bunun minik bi hikayesi var diye biliyorum. .kabaca ; dağ düşünün. .ve dağın üstünde ki yağan kari..ve burdan bi sekilde zamaninda bu benzetme yapilmis..dağ:koca. .üstünde ki karda dağın kari..yani dağ ve kar, , kari ve koca .. Ayrıca ben cok severim 'kocam' kelimesini..ve alnimi gere gerede bunu söylerim evelallah. .dunyada bi ton uyuz olacak şey varken, siz buna mi taktiniz? Canınız sıkıldı sanirim..kaldi ki; 'kocam' kelimesini kullanmaya ciftler karar verir..yani karsidaki koca bu laftan rahatsizlik duymuyorsa, baskalarina saygi duymak düşer. .bilmem anlatabildim mi?
40 yıllık ''koca'' gitti bir ''eş'' kelimesi geldi ( ben de eşim demeyi tercih ediyorum) diye ''koca'' kelimesini kullananlara özenti demenin dayanağını ben anlayamadım.farklı anlamlarını da kimse anlatmıyor.cahil kaldım yahu :)))
Evet kulağa kaba geliyor ama eşimin özü kocadır..
Nikah memuru karı - koca ilan ederken hepimiz alkışlıyoruz.. ( ben de dahil )
Çok afedersin ama insanlar ne senin istediğin gibi ne benim istediğim gibi olmazlar olamazlar..tartışmak istediğim zaten insanların bu anlayışa geldiği , birçok yerde resim çekilirim ,özel anlarım olur , gezerim ama yer bildirim yapmam .. insanlar niye bu hale geldi üzüldüğüm nokta o , en beklemediğim insanlar görgüsüz davranmakta son noktada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?