facebook çılgınlığı , eşim değil de neden kocam derler ?

İlahi gece gece beni güldürdün..
Bu gibi şeyler gördüğüm zaman içimden, inşallah listesinde hamile yoktur diyorum..

arkadaş lokantaların kaldırım ortasına masa atıp milletin ortasında yemek servis etmesine laf yok.ne o lokantaya yemeğe gittik.millet kendi samimi arkadaşlarınn ekli olduğu bir yere yedikleri şeylerin fotoğraflarını koyup iki geyik muhabbeti döndürmek isteyince görgüsüz.adaletsizsin dünyaa :)

Rahatsız olunan insanlar önceleri arkadaş sohbetlerinde çekiştirilirdi,insanlar farklı şekillerde "gösteriş olduğu düşünülen" şeyler yapardı,şimdi sanal alemde,sosyal medyada dönüyor aynı hikaye.
Olaylar aynı,mekanlar farklı sadece. :)
Hatta şu durum daha avantajlı,artık rahatsız olunanları "engelleme" seçeneğimiz mevcut.
Sevinmeliyiz aslında. :)

Meraba,

Biz doğuluyuz bizde eşim de denmez kocam da denmez

Bizde ''adam'' denir

Benim adam alışverişe gitti, benim adam uyudu, benim adam uyandı, benim adam çok kıskanç, benim adamla şuraya gittik buraya gittik diye

cnm bahsettıgın benım yazdığıma karşılıksa kendı evlerınde olan bı goruntuydu
BELKI MASANI COK BEGENIRSIN YAPTIGINI CEKERSIN AMA BENIM GOZUME KEMIGINDEN SIYRILMIS KUZU PIRZOLA GORNTUSU PEK HOS GELMEDI GITTIGIN LOKANTA YAZILIR BELKI BILEMIYORUM AMA EVINDE YEDIGINIDE GOZUNE SOKMAK TAMAMEN TARZ MESELESI

bılmem mı cnm benım ocak annesısın degılmı?
topıkler bıle açıldı adına yanlış hatırlamıyorsam nasıl bebıkın

Adımız Ocak annesi bebekler Aralık bebeki..
Bebekim 6.5 aylık oldu..
Şükür sağlığı yerinde..
Ek gıdalara geçtik..
Senin yawrun nasıl ?
Özele gidelim konu dağılmasın..

aynen.. bizde de adam denir. :)

adımız ocak annesi bebekler aralık bebeki..
Bebekim 6.5 aylık oldu..
şükür sağlığı yerinde..
Ek gıdalara geçtik..
Senin yawrun nasıl ?
özele gidelim konu dağılmasın..

yazayım tamamlayım cnm son olsun haklısın
bende kasım annesı derken ekım annesı oldum
8:5 aylık olduk 3 dıs cıktı emekleme olaylarıdayız

konuya doneyım malum sıte kk dan pek cok arkadasımı aldı goturdu uzgunum:)

hayır demek istediğim şey yemeğin evde ya da lokantada olması değil.yediği şeyi millete göstermek ayıpsa lokantaların sokakta, bahçede masaları oluyor.oralara oturanın ne yediğini de gelip geçen görüyor.onlar da ayıp ediyor o zaman diyorum.ben hiç o tarz bir şey yapmadım ama yapanın fotoğrafının altında da saatlerce geyik döndürdüm.çok da eğlenceli oluyor.tavsiye ederim hesabı olanlara :) ha Shakespeare'in sonelerini tartışmak isteyene de eşlik ederdim.bak o da zevkli :) diyeceğim o ki orası okul mu yahu kural olsun? orada da mı ''ay elalem ne der? '' diye düşüneceğiz? gene mi mahalle baskısı uleyyyn :)))

ya bir de biz eşimle birbirimize hep ''hacı, hafız'' falan deriz.etraftan ayıplarlarsa demeyelim ya.kaba mı kaçıyor acaba? özenti gibi mi duruyor? bileyim de rezil olmayalım :) olmadı ''adaş'' falan derim artık napim.

cnm lokantadır yemegını yersın ama sokaktan gecene gelın bakın ben bunları yedır bıtırdım demezsın gıttıgın mekan dısarıda ıse yemegını yer kalkarsın yada gorselını cok begendıysen yemeden resımını ceker paylasırsın

evındede aynı sekılde guzel yaptıgın seyı yıne paylasırsın benı rahatsız eden yenılmıs bıtılmıs yemegın paylasılması

ısteM dısı gorunmesıı baska bılerek buu yedım demek benım gozumde baska

Son düzenleme:
Bu tur yerler binbir cesit insanin bir araya kondugu, ortaya her turlu karakterin dokuldugu platformlar. Illa ki herkes arkadas listesinde kendine cok ters bir paylasim gormustur. Fazla irdelememek lazim o yuzden. Genel olarak konusmam gerekirse ben de disardan dogru duzgun, saygi deger insan olarak gordugum insanlarin aslinda ne kadar sacma sapan tipler oldugunu facebook sayesinde gordum. Oluyor boyle seyler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…