- Konu Sahibi kelebekim35
-
görgü- kime göre neye göre?
Evet kulağa kaba geliyor ama eşimin özü kocadır..
Nikah memuru karı - koca ilan ederken hepimiz alkışlıyoruz.. ( ben de dahil )
kızlar benımbahsedılen sıtede uyelıgım yok ama arkadasımınkınden arada sırada bakıyorum onunda ıznı ıle
gecen bırısı esıyle bırlıkte mangal keyfı yapmış yemegını yemıs kuzu pırzola kemıklerı yedıklerınden kalanlar falan masada
altınada amma yemısız be dıye cekmıs nedır yaı bu yedıgını göstermek gezersın eklersın yada ozel gundur yada kendı fotonu anlarım ama bunu cozmus degılım sıyırdığın kemıge kadar koymanı
İlahi gece gece beni güldürdün..
Bu gibi şeyler gördüğüm zaman içimden, inşallah listesinde hamile yoktur diyorum..
artık nikah memurları da eş ilan ediyor :)
ay bıde emzırende yok dıyıver cnm benım ınsanın sutu cekıyor yahu:)
Ahhh yawrum sende mi emziriyorsun ?
Kıyamam sana .. Ben de emziriyorum..
Allah bağışlasın yawrunu..
Evlendiğim günü unutmadım daha..
Çiçeğim burnumda henüz..
arkadaş lokantaların kaldırım ortasına masa atıp milletin ortasında yemek servis etmesine laf yok.ne o lokantaya yemeğe gittik.millet kendi samimi arkadaşlarınn ekli olduğu bir yere yedikleri şeylerin fotoğraflarını koyup iki geyik muhabbeti döndürmek isteyince görgüsüz.adaletsizsin dünyaa :)
bılmem mı cnm benım ocak annesısın degılmı?
topıkler bıle açıldı adına yanlış hatırlamıyorsam nasıl bebıkın
Evet kulağa kaba geliyor ama eşimin özü kocadır..
Nikah memuru karı - koca ilan ederken hepimiz alkışlıyoruz.. ( ben de dahil )
Meraba,
Biz doğuluyuz bizde eşim de denmez kocam da denmez
Bizde ''adam'' denir
Benim adam alışverişe gitti, benim adam uyudu, benim adam uyandı, benim adam çok kıskanç, benim adamla şuraya gittik buraya gittik diye
adımız ocak annesi bebekler aralık bebeki..
Bebekim 6.5 aylık oldu..
şükür sağlığı yerinde..
Ek gıdalara geçtik..
Senin yawrun nasıl ?
özele gidelim konu dağılmasın..
cnm bahsettıgın benım yazdığıma karşılıksa kendı evlerınde olan bı goruntuydu
BELKI MASANI COK BEGENIRSIN YAPTIGINI CEKERSIN AMA BENIM GOZUME KEMIGINDEN SIYRILMIS KUZU PIRZOLA GORNTUSU PEK HOS GELMEDI GITTIGIN LOKANTA YAZILIR BELKI BILEMIYORUM AMA EVINDE YEDIGINIDE GOZUNE SOKMAK TAMAMEN TARZ MESELESI
hayır demek istediğim şey yemeğin evde ya da lokantada olması değil.yediği şeyi millete göstermek ayıpsa lokantaların sokakta, bahçede masaları oluyor.oralara oturanın ne yediğini de gelip geçen görüyor.onlar da ayıp ediyor o zaman diyorum.ben hiç o tarz bir şey yapmadım ama yapanın fotoğrafının altında da saatlerce geyik döndürdüm.çok da eğlenceli oluyor.tavsiye ederim hesabı olanlara :) ha shakespeare'in sonelerini tartışmak isteyene de eşlik ederdim.bak o da zevkli :) diyeceğim o ki orası okul mu yahu kural olsun? Orada da mı ''ay elalem ne der? '' diye düşüneceğiz? Gene mi mahalle baskısı uleyyyn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?