Yazmak istiyorsan yaz çiz içini dökEvet ne hayatlar var.. Az evvel anlatmaya çalıştım hayatımı işin içinden çıkamadım yazdım yazdım sildim yazdıklarımı.
Her şeye rağmen şükrediyorum yine de.
Bazı insanlar hayattaki sınavlarını daha erken yaşayabilirler, ben misal bebeklikten beri yaşadım diyebilirim..
Evliliğimin çok güzel olmasını istiyorum , eğer onda da aradığım mutluluğu bulamazsam gerçekten çok üzülürüm.
Evet ne hayatlar var.. Az evvel anlatmaya çalıştım hayatımı işin içinden çıkamadım yazdım yazdım sildim yazdıklarımı.
Her şeye rağmen şükrediyorum yine de.
Bazı insanlar hayattaki sınavlarını daha erken yaşayabilirler, ben misal bebeklikten beri yaşadım diyebilirim..
Evliliğimin çok güzel olmasını istiyorum , eğer onda da aradığım mutluluğu bulamazsam gerçekten çok üzülürüm.
Sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri mutluluğunu insanların gözüne sokan ve onlara özenen insanlarla doldu ortalık...
Hiç de düşündüğün gibi olmayabilir canım. Sosyal medyada insanlar kendini oldukları gibi değil olmak istedikleri gibi gösterebiliyor.
Çok yakın bi tanıdığım var. Sosyal medya hesaplarına bakarsan 2 çocuğu ve eşiyle öyle mutlu ki, sürekli geziyor, arkadaşlariyla buluşuyor, hep çok mutlu.
Ama gerçekte ne olduğunu söyleyeyim. Bütün gün bi telefon elinde bi koltukta oturuyor. Onu rahatsız eden çocuklarına bağırıyor, evine gidince iki çift laf edemiyorsun çünkü eli de aklı da hep telefon da...
Kimsenin hayatına özenme, kendi içindeki gücü keşfet. Çok güzel bi yaştasın. Hedeflerini daha yüksek tut. Evlenmek ve çocuk yapmak çok da büyük bi maarifet değil doğrusu. Hevesini de kırmak istemem ama evlilik öyle kusursuz, mükemmel bi hayat değil. Büyük beklentiler büyük hayal kırıklıkları... Hele de konu evlilikse...
valla benim de gizliden takip ettiğim eski üni arkadaşım var, itiraf ediyorum.
arkadaş yabancı asıllıysı zaten, eşi de İsviçreli sanırım.
arkadaş ne gezmek ne gezmek, çatlattılar beni,
ve paylaştıkları fotolar doğa harikası resmen.
ve mutlulukları da her hallerinden belli.
yani ne yapcan, eldekiyle idare edicen :)
ama en önemlisi beğendiğin hayatı yaşamak için sen de çaba sarf edeceksin.
o arkadaşa neden imrendin, çocukları ile ilişkisi ve eşi ile diyoloğu seni en çok etkiledi sanırım, kendi hayatında benzer düzeni kurmak da senin elinde.
yıllar önce bir anne ile tanıştım, konuşma tonu o kadar güzeldi ki, ne anlatsa dinlersin, ve oğluna bir kez bile sesini yükseltmedi benim bulunduğum ortamda, nasıl imrendim anlatamam, onun kadar değilim ama hala aklımdaki en iyi örnektir kendisi, hatta onu düşünüp sakinleştiğim bile olmuştur :)
İnşallah öyle olur dua ediyorum.İyi düşün iyi olsun
Yeni sayfa açıyorsun hayatında
Temeli saygı devamı sevgi ile bitsin öyle dua et .....
Evet çocukları ve eşi ile olan diyaloğu etkiledi ama onun dışında ailesi de etkiledi. Annesi babası birlikte.Benimkiler ayrı. Üstelik toplasan ben 3 yıl durmuşumdur anneli babalı . Abisi var ablası var. Benim kardeşim yok . Bu konuda çok üzgünüm keşke bir tane kardeşim olsaydı.
Hiç bir şey fotolarda göründüğü gibi değil.22 yaşında 2 çocuk sahibi olmak hiç ama hiç özenilecek bir şey değil.Günaydın kızlar.
Bundan 3-4 sene önce falan bir gün facebook da bakınırken dayımın profilinde arkadaş kısmında bir profil resmi dikkatimi çekti .
Bir çift henüz daha küçükler, kız 19 oğlan 21 yaşında. Kızın kucağında bir bebek var. Kendi bebeğiymiş.
Öyle güzel gözüküyorlardı ki.
Sonra onları hep takip etmeye başladım facebooktan. Sonra instagram çıktı ordan takip ettim.Hele koyduğu videolar.. Nasıl tatlılar...
Çok güzel bir çift, ilk defa bir hayata imrendim...
Diyeceksiniz belki 18 yaşında evlenmek bebek sahibi olmak o yaşta imrenilecek bir şey mi senin yaşın kaç diyeceksiniz ,önce oku diyeceksiniz.
Haklı olabilirsiniz belki ama gerçekten öyle güzel öyle tatlılar ki maşallah.
Aslında biraz etkilenmemin sebebi de kızın bana benziyor oluşu. Ben onun kadar güzel değilim belki ama gözleri ve gülüşü bana çok benziyor ,diş yapılarımız çok benziyor.
Kendime benzettiğim için belki böyle etkilendim.
Kızla aynı yaştayız 22 yaşında ve o 2.ye anne oldu.
Ben de sözlüyüm bu arada. 2 yıllık dış ticaret okudum aöf den 4e tamamlıyorum bu sene bitiyor.
Anne olmak hayatta en çok istediğim şey .
İnşallah bana da nasip olur...
O kızı kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın, onun adına çok mutluyum. Dua ediyorum onun için eşi için yavruları için...
Keşke arkadaşım olsaydı....
İlk defa keşke benim de böyle hayatım olsaydı dedim... Bir ablası bir abisi var. Annesi babası benim gibi ayrı değil. Üstelik benim kardeşim de yok...Yapayalnızım.
Küçük bir şehrin küçük bir ilçesindeler. Ama çok güzel bir şehir.. Deniz kıyısında.
Ben büyükşehirdeyim , ama büyükşehir de olmak güzel değil benim için öyle bir yerde yaşamak isterdim.
Hatta orada yaşamak isterdim...
Keşke benim de böyle bir hayatım olsaydı....
Bdv ye yazdım belki yanlış oldu taşınabilir ...
Aslında sizinle hayatımı paylaşmak istemiştim , çok uzun oldu. Bir şey yazıyorum . Sonra diyorum ki eksik oldu ,ayrıntılar olmadan da tam ne yaşadığım anlaşılmıyor. Yazdım yazdım sildim bende. Böyle kızlar...
Teşekkür ederim amin inşallah güzel bir yuvam olur. Ben anne baba sevgisiyle büyümedim. Çok istiyorum ben çocuklarım olsun mutlu olsunlar. Bu yüzden daha bilinçli bir anne olacağımı düşünüyorum . Bir yanım eksik olduğu için...Annen ve baban ayrı olduğu için etkilenmiş olabilirsin, üstelik kardeşin de yokmuş.. Aile sıcaklığına sevgisine hasretsin..
Ama kuzucum inan bana hayat sosyal ağlardaki kadar toz pembe değil..
Hele ki Anne olmak hem çok güzel hem de çok meşakatli.. Kimsenin kendi içlerinde neler yaşadıklarını bilemeyiz..
Bana öğrencilerim hep şunu der "ne kadar güzel bir ailesiniz, eşiniz size düşkün kızınızla çok iyi vakit geçiriyorsunuz, size çok özeniyorum, inşaallah sizin gibi bir yuvam olur vs vs... " bütün bunları facebooktan görüyorlar ki öyle paylaşım yapan biri değilim fotoğraflarımız sayılıdır, ve kimseye derdimden gem vurmam hep iyi lanse ederim belki de bu yüzden bu düşüncelere sahip oldular ve bence sen de bu yüzden o aile için bu düşüncelere sahip oldun. Ama kuzucum hiç birşey göründüğü gibi değil, bunu asla unutma!
Herkes bireysel ilişkilerin de farklıdır, toplumsal ilişkilerin de farklı.
Rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın, inşaallah sıcak sevgi dolu bir yuvan olur.. Ama mesleğini eline almadan evlenmeni asla tavsiye etmem keza çok gençsin, şimdi anlamazsın ama belli bir yaşa geldikten sonra ah keşke daha da geç evlensiydim dersin.
kardeşin yoksa kardeş gibi bir dost edin sen de canım.
emin ol, hayatımızdaki her olumsuzluğu düzeltmek kendi elimizde.
2 tane kardeşim var, ama 1 tane de kardeşim saydığım dostum var, ne eksik ne fazla, aynı oranda yakındır bana...
Mikemmel ciddenya dostum görmen lazım, şuna benzer foto paylaşıyorlar;
http://i.takvim.com.tr/galeri/yasam/dunyanin-en-guzel-havuzlari/11407409429_d.jpg?33870
Yazmak istiyorsan yaz çiz içini dök
Ama benim kadar kimse çekmemiştir demek çok ta doğru değil
Herkesin hayatını biliyor musun ?
Teşekkür ederim inşallah mutlu olurum .Özenmişsin
Çok doğal
Ama senin de çok güzel bir hayatın var
Sahip olduklarımızın kıymetini bilince daha güzel oluyor her şey
Umarım sen çok daha mutlu olursun
Ben eminim çocuklarını çok mutlu edeceksin.. Ama biraz sabır tatlım o günlerde gelecek, genç yaşının kıymetini bil yapabildiğini yap kariyerin olsun, kültürlü eğitimli biri ol ki; çocuklarınla daha kaliteli bir yaşam süresin. Sen kendini genç yaşında eğitmezsen çocuklarına bir şey katamazsın. Önce kendin için yaşa bir şeyler kat hayatına..Teşekkür ederim amin inşallah güzel bir yuvam olur. Ben anne baba sevgisiyle büyümedim. Çok istiyorum ben çocuklarım olsun mutlu olsunlar. Bu yüzden daha bilinçli bir anne olacağımı düşünüyorum . Bir yanım eksik olduğu için...
Hiç sorunları olmamış, olmuyor, olmayacak mı sanıyorsun ?
Olabilir elbette ama benim kadar olamaz.
Yazmak istedim gerçekten ama işin içinden çıkamadım . Ayrıntıları kesince de olmuyor işte.
Kimse benim kadar çekmemiştir demedim ki ben halime her zaman şükrettim .
insanlar artık sosyal medya ya video foto koymak için yaşıyo zaten ama hiç kavga ederken koyulanı görmedim göz boyama gibi bişeyHayatından memnun olduğu çok belli. Hele çocuklarıyla koyduğu videolar...
Mikemmel cidden
Benim de bi arkadaşım öyle
Gizli değil açık açık takipleşiyoruzmaşallah diyorum beğeniyorum
Maddiyat başka bişey
Sen o kadar olmasa da daha küçük çaplı tatile gidersin ama ağzının tadı yerindeyse aynı hissi duyarsın mesela
Aldığımız nefes bile o kadar kıymetli ki aslında..
ya dostum görmen lazım, şuna benzer foto paylaşıyorlar;
http://i.takvim.com.tr/galeri/yasam/dunyanin-en-guzel-havuzlari/11407409429_d.jpg?33870
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?