Facebook da tanıdığım o aile

Yazmak istiyorsan yaz çiz içini dök
Ama benim kadar kimse çekmemiştir demek çok ta doğru değil
Herkesin hayatını biliyor musun ?

Özenmişsin
Çok doğal
Ama senin de çok güzel bir hayatın var
Sahip olduklarımızın kıymetini bilince daha güzel oluyor her şey
Umarım sen çok daha mutlu olursun

İyi düşün iyi olsun
Yeni sayfa açıyorsun hayatında
Temeli saygı devamı sevgi ile bitsin öyle dua et .....

Evet çocukları ve eşi ile olan diyaloğu etkiledi ama onun dışında ailesi de etkiledi. Annesi babası birlikte.Benimkiler ayrı. Üstelik toplasan ben 3 yıl durmuşumdur anneli babalı . Abisi var ablası var. Benim kardeşim yok . Bu konuda çok üzgünüm keşke bir tane kardeşim olsaydı.

kardeşin yoksa kardeş gibi bir dost edin sen de canım.
emin ol, hayatımızdaki her olumsuzluğu düzeltmek kendi elimizde.
2 tane kardeşim var, ama 1 tane de kardeşim saydığım dostum var, ne eksik ne fazla, aynı oranda yakındır bana...

Hiç bir şey fotolarda göründüğü gibi değil.22 yaşında 2 çocuk sahibi olmak hiç ama hiç özenilecek bir şey değil.
Önünde koca bir hayat var.Anne olmayı baba olmayı,torun sahibi olmayı,dünyadaki bir çok insan ister.Ama hayatı atlayarak yaşamamlı kimse.Herşeyin bir zamanı var.Evlilik büyük bir sorumluluk,çocuk çok büyük bir risk ve fedakarlık.Hayat öyle gelinlik giydim evlendim kocamla çok mutlu mesutum bebekte oldularla geçmiyor.İki resim çekilince çok mutlular imajı sergilemiyor.
Kendine iyi yerlere gelmiş,gençliğini dolu dolu yaşayan,kendi ayakları üzerinde duran insanları örnek al.Bir fotoğrafta gördüğün bir insanı keşke arkadaşım olsa diye düşünme.Kafa yapının uyduğu,aydın görüşlü,ufku geniş insanlarla sana uyan insanlarla arkadaş ol.Evli 2 çocuklu insan,yaşın dolayısıyla sana birşey katmaz.

Teşekkür ederim amin inşallah güzel bir yuvam olur. Ben anne baba sevgisiyle büyümedim. Çok istiyorum ben çocuklarım olsun mutlu olsunlar. Bu yüzden daha bilinçli bir anne olacağımı düşünüyorum . Bir yanım eksik olduğu için...

Dostum var aslında ama oda biraz değişik bir insan tamam çok seviyorum ama yaşının olgunluğu pek yok .

Mikemmel cidden
Benim de bi arkadaşım öyle
Gizli değil açık açık takipleşiyoruz maşallah diyorum beğeniyorum
Maddiyat başka bişey
Sen o kadar olmasa da daha küçük çaplı tatile gidersin ama ağzının tadı yerindeyse aynı hissi duyarsın mesela

Aldığımız nefes bile o kadar kıymetli ki aslında..

Yazmak istiyorsan yaz çiz içini dök
Ama benim kadar kimse çekmemiştir demek çok ta doğru değil
Herkesin hayatını biliyor musun ?

Yazmak istedim gerçekten ama işin içinden çıkamadım . Ayrıntıları kesince de olmuyor işte.

Kimse benim kadar çekmemiştir demedim ki ben halime her zaman şükrettim .

Ben eminim çocuklarını çok mutlu edeceksin.. Ama biraz sabır tatlım o günlerde gelecek, genç yaşının kıymetini bil yapabildiğini yap kariyerin olsun, kültürlü eğitimli biri ol ki; çocuklarınla daha kaliteli bir yaşam süresin. Sen kendini genç yaşında eğitmezsen çocuklarına bir şey katamazsın. Önce kendin için yaşa bir şeyler kat hayatına..
Burada yapılan yorumlar sana fazlaca sert gelebilir ama buradaki bir çok kişi Anne, ve inan Anne olmadan anlayamazsın, sen nasıl ki çocuklarımı mutlu edeceğim diyorsun biz de senin ablan, annen gibi düşünerek mutlu olacağın yolu seçmen için eleştiriyoruz sana doğru olan yolu göstermeye çalışıyoruz.
İnan bana eğitim senin gelecekteki hayatını daha mutlu kılacak.

Hiç sorunları olmamış, olmuyor, olmayacak mı sanıyorsun ?

Olabilir elbette ama benim kadar olamaz.

Yazmak istedim gerçekten ama işin içinden çıkamadım . Ayrıntıları kesince de olmuyor işte.

Kimse benim kadar çekmemiştir demedim ki ben halime her zaman şükrettim .

Bak üstte alıntıladım , demişsin
Zaten düşünceleirn bunlar
Ben neler çektim, annem babam ayrı
Annesi babası ayrı olmayanlar çooook şanslı, hep mutlular, sorun görmemişler gibi düşünüyosun
Senin annen cesurmuş, annesi cesur olmayan babası itilmiş gibi olan çok adam var.
Anne babalarının kimliğinde sırf evli yazıyo diye çocukları şanslı olmuyo

Sosyal medyadaki fotoğrafların büyük çoğunluğu kişinin gerçek yaşamını göstermiyor.
Bence onu takip etmeyi, bırakıp kendi hayatınıza odaklanın.

aynen canım, huzurumuz yerinde olsun yeterli...

Beğenmedim. O ne öyle betonların gökdelenlerin arasında. Az yeşillik olaydı beğenirdim. Huh

Konu sahibi dünyada annesi babası ayrı olan ve kardeşi olmayan tek insan sen değilsin ki güzelim. Mutluluk insanın içindedir. Başkalarına özenmeyi bırak kendi hayatında minik minik mutluluklar ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…