ben oldum çok da güzel oluyor. mesleğimde var memurum. eğitim fakültesi mezunuyum. teorik bilgilerimi pratiğe dökmek çok zevkli. şimdi ikinci bebeğe odaklandım bir ay sonra 24 yaşında olacağım. iki yıl sonra 3. bebeğimi de istiyorum ve sonra iş. bir kadın için önce ekonomik özgürlük. ama bu özgürlüğü kazanana kadar çok oyalanmamak lazım. erken anne olmanın avantajlarını hep gözlemliyorum çevremde de.22 yasinda anne mi olunur ya. hemde iki tane. cocuk olunca kendi hayatin bitiyor zaten.
Keşke hersey facete gorundugu gibi olsa.
Duygularima tercuman oldunuz.illa mutsuz olmasi gerek.100/100 mutsuz ettiler insanlari.bende 20 yasinda anne oldum.22 dede ikinci bebegimi kucagima aldim.iyikide erken olmus kizlarim.onlar dogdukdan sonra dahada guzellesdi hayatim. Hayatda tabiki sorunlar var.kimsenin hayati dort dortluk deyil.ama sonucda konu sahibi kadar sizde tanimiyorsuz o insanlari.niye illa sorunlulardir kesin gibi yaziyorsunuz.Herkes demis yalandir o, göstermelik mutludurlar diye. Neden gostermelik olsunlar ki?
Gercekten mutlu insanlar da var.. Bunu bi türlü nedense kimse kabullenmiyor. Ha mutlu olmayan da zaten kendini belli ediyor emin olun, her hallerinden anlasiliyor.
Konu sahibi, umarım sen de cok mutlu olursun. Her kadin mutlulugu hakeder bence. Mutlu, huzurlu bir yuva o kadar guzel ki.
Ben de hep anne olmak istemisimdir. Ama daha olmadim, nasip. Ha Allaha sukur cok mutluyum ama bir evladimiz olsa bence daha ayri bir mutlulugumuz olur. Ama tabiki hayirli evlat.
Her sey nasip kismet ve mutluluk insanlarin elinde. Suratini asar her gun olumsuzluk düşünürsen hayatin boyunca mutlu olamaz ve mutlu aile tablolarina da inanamazsin..
Oysa en kucuk bir seyden bile mutlu olmak lazim.
Sevgiler
Senin icin dua edeceğim. Insallah hayatin boyunca cok mutlu olursun..
Göstermelik demiyorum fakatHerkes demis yalandir o, göstermelik mutludurlar diye. Neden gostermelik olsunlar ki?
Gercekten mutlu insanlar da var.. Bunu bi türlü nedense kimse kabullenmiyor. Ha mutlu olmayan da zaten kendini belli ediyor emin olun, her hallerinden anlasiliyor.
Konu sahibi, umarım sen de cok mutlu olursun. Her kadin mutlulugu hakeder bence. Mutlu, huzurlu bir yuva o kadar guzel ki.
Ben de hep anne olmak istemisimdir. Ama daha olmadim, nasip. Ha Allaha sukur cok mutluyum ama bir evladimiz olsa bence daha ayri bir mutlulugumuz olur. Ama tabiki hayirli evlat.
Her sey nasip kismet ve mutluluk insanlarin elinde. Suratini asar her gun olumsuzluk düşünürsen hayatin boyunca mutlu olamaz ve mutlu aile tablolarina da inanamazsin..
Oysa en kucuk bir seyden bile mutlu olmak lazim.
Sevgiler
Senin icin dua edeceğim. Insallah hayatin boyunca cok mutlu olursun..
Allah evlatlarinizi size, sizi de onlara bagislasinDuygularima tercuman oldunuz.illa mutsuz olmasi gerek.100/100 mutsuz ettiler insanlari.bende 20 yasinda anne oldum.22 dede ikinci bebegimi kucagima aldim.iyikide erken olmus kizlarim.onlar dogdukdan sonra dahada guzellesdi hayatim. Hayatda tabiki sorunlar var.kimsenin hayati dort dortluk deyil.ama sonucda konu sahibi kadar sizde tanimiyorsuz o insanlari.niye illa sorunlulardir kesin gibi yaziyorsunuz.
Konu sahibi in SA Allah sende mutlu olursun.seninde hayatin farkli guzel.bak okuyorsun.her kesin hayati bir birinin kopyasi olmak zorunda deyilki.sen kendine böyle negativ yuklenirsen kendini mutsuz edersin.
O küçük tartismalar hangi ailelerde olmuyor ki? Her tartisan mutsuz diye bir sey yok. Bebek gazi cikarmayi 26 yasinda olmama ragmen ben de bilmiyorum tam olarak çünkü bebegim olmadan bilemem. E o simdi tecrübeli de olmustur. 2.ye daha iyi bakiyordur.Göstermelik demiyorum fakat
Çocuğuyla mutlu videoları var diye çoook müthiş bi hayat sürdüğü anlamına gelmiyor diyorum
18 de kolay kolay evlenilmez, vardır onunda sorunları diyorum. Bir örnek teşkil etmemeli önce çocuk sonra genç olalım ilerde zaten kadın oluruz anne oluruz Allah'ın izniyle diyorum.
Bebek gazını çıkaramaz, ağlar, anne uykusuz kalır
Kocasıyla tartışır filan
Ama kisme bunları videoya çekmez ve yayınlamaz tabi diyorum
Konu sahibi gördüğü pozları 7/24 diye hayal etmiş, sorun burada
Çok sagol canim.AminAllah evlatlarinizi size, sizi de onlara bagislasin
O küçük tartismalar hangi ailelerde olmuyor ki? Her tartisan mutsuz diye bir sey yok. Bebek gazi cikarmayi 26 yasinda olmama ragmen ben de bilmiyorum tam olarak çünkü bebegim olmadan bilemem. E o simdi tecrübeli de olmustur. 2.ye daha iyi bakiyordur.
Tabiki 18 erken bir yas. Ben de o kadar erkeb evlenilmesine karsiyim ama evlenmisse de illa mutsuzdur falan diyemem. Neden olsun ki.. ?
O küçük tartismalar hangi ailelerde olmuyor ki? Her tartisan mutsuz diye bir sey yok. Bebek gazi cikarmayi 26 yasinda olmama ragmen ben de bilmiyorum tam olarak çünkü bebegim olmadan bilemem. E o simdi tecrübeli de olmustur. 2.ye daha iyi bakiyordur.
Tabiki 18 erken bir yas. Ben de o kadar erkeb evlenilmesine karsiyim ama evlenmisse de illa mutsuzdur falan diyemem. Neden olsun ki.. ?
Ben aile ortamında mutlu olmayan çocukların erken evlendiğini düşünüyorum
Şu an ki hayatını bilemem
Ama %50 %50 dir yine benim gözümde
Her poz %100 doğru olmayabilir
Fotoğraf yayınlamayanlarda %100 mutsuz değildir
25 ten sonra evlenilmesi taraftarıyım
Genç kızlarımız öyle her poz üzerinden hayallere dalmazsa daha iyi olur
Okumak, çalışmak, kendi ayaklarının üzerinde durmak önce kendine sonra zaten ilerideki evlatlarına en büyük armağandır
Evet çocukları ve eşi ile olan diyaloğu etkiledi ama onun dışında ailesi de etkiledi. Annesi babası birlikte.Benimkiler ayrı. Üstelik toplasan ben 3 yıl durmuşumdur anneli babalı . Abisi var ablası var. Benim kardeşim yok . Bu konuda çok üzgünüm keşke bir tane kardeşim olsaydı.
18 den bahsediyorum yoksa bende 24 te evlendim, 1 senenin lafını mı yapacağımNeden aile hayatinda mutlu olmayan erken evlenir diyorsunuz? Insan sevdigiyle bir hayati paylasmak ister. Ben kimsenin hayatina yuzdelik deger bicemiyorum çünkü gördüğüme inanirim. Perdenin arka kismi sadece zan olur. Zan da büyük bir gunahtir.
Belki hayati boyunca mutluydu.
Ben 23te evlendim. Cok mutluydum aile hayatimda ama kismet bu ya hic beklemedigim bir anda hem de okurken evlendim. Okulumu da evliyken bitirdim. Su an bir seyler yapiyorum. Yani mutluydum cok sukur mutlu da devam ediyorum.
Evet bu noktaya katiliyorum, kesinlinle okusunlar. Asla kimse icin eğitimlerinden vazgecmesinler..
Ben aile ortamında mutlu olmayan çocukların erken evlendiğini düşünüyorum
Şu an ki hayatını bilemem
Ama %50 %50 dir yine benim gözümde
Her poz %100 doğru olmayabilir
Fotoğraf yayınlamayanlarda %100 mutsuz değildir
25 ten sonra evlenilmesi taraftarıyım
Genç kızlarımız öyle her poz üzerinden hayallere dalmazsa daha iyi olur
Okumak, çalışmak, kendi ayaklarının üzerinde durmak önce kendine sonra zaten ilerideki evlatlarına en büyük armağandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?