Beğenmedim. O ne öyle betonların gökdelenlerin arasında. Az yeşillik olaydı beğenirdim. Huh
Konu sahibi dünyada annesi babası ayrı olan ve kardeşi olmayan tek insan sen değilsin ki güzelim. Mutluluk insanın içindedir. Başkalarına özenmeyi bırak kendi hayatında minik minik mutluluklar ara.
Bak üstte alıntıladım , demişsin
Zaten düşünceleirn bunlar
Ben neler çektim, annem babam ayrı
Annesi babası ayrı olmayanlar çooook şanslı, hep mutlular, sorun görmemişler gibi düşünüyosun
Senin annen cesurmuş, annesi cesur olmayan babası itilmiş gibi olan çok adam var.
Anne babalarının kimliğinde sırf evli yazıyo diye çocukları şanslı olmuyo
Benim bi kuzenim var, evli bi de kızı varinsanlar artık sosyal medya ya video foto koymak için yaşıyo zaten ama hiç kavga ederken koyulanı görmedim göz boyama gibi bişey
GErçekten çok teşeekkür ederim .Sözleriniz içimi rahatlatıyor .. İnşallah her şey dediğiniz gibi olur ben bu yaşıma kadar fazla gülmedim bu yaşımdan sonra evlendiğimde umarım istediğim hayatı yakalarım .Ben eminim çocuklarını çok mutlu edeceksin.. Ama biraz sabır tatlım o günlerde gelecek, genç yaşının kıymetini bil yapabildiğini yap kariyerin olsun, kültürlü eğitimli biri ol ki; çocuklarınla daha kaliteli bir yaşam süresin. Sen kendini genç yaşında eğitmezsen çocuklarına bir şey katamazsın. Önce kendin için yaşa bir şeyler kat hayatına..
Burada yapılan yorumlar sana fazlaca sert gelebilir ama buradaki bir çok kişi Anne, ve inan Anne olmadan anlayamazsın, sen nasıl ki çocuklarımı mutlu edeceğim diyorsun biz de senin ablan, annen gibi düşünerek mutlu olacağın yolu seçmen için eleştiriyoruz sana doğru olan yolu göstermeye çalışıyoruz.
İnan bana eğitim senin gelecekteki hayatını daha mutlu kılacak.
Ayrıntıları anlatmadığın için bilemiyoruzO kırmızıyla işaretli yerde ben o aileden bahsettim . Genel konuşmadım.
Öyle düşünmüyorum işte. Sadece olay anne ve babanın ayrı olması değil . Arada ayrıntılar var.
Sadece bu değil yoksa çevremde annesi babası ayrı olan çok insan var ki annemle babamın ayrı oluşu zaten beni etkilemedi ben yedi aylıktan itibaren babannem ve dedemle yaşadığım için ...
Ayrıntıları anlatmadığın için bilemiyoruz
Dün bi kuyumcuya talip arıyolardıkocamla yemek yerken, bebeğimi gezdirken, misafirlerimi ağırlarken bla bla
kimse de eşimle tartışırken, kavga ederken fotoğraflarını koyduğunu görmedim..
umarım sandığınız kadar mutlulardır.. sizde sözlüsünüz.. 30 yaş üstü olup keşke sözlü olsaydım diyenlerde var
o yüzden bu halimiz ede bin şükür
Son kısma çok guldum yaBenim facebookta videom yok
Ama her akşam kızımla acayip eğleniyorum
Facebook bi kıstas olmamalı, güzel olanı yansıtıyorlar
Kocasıyla tartışırken video çekip atamayacağına göre..
Günaydın kızlar.
Bundan 3-4 sene önce falan bir gün facebook da bakınırken dayımın profilinde arkadaş kısmında bir profil resmi dikkatimi çekti .
Bir çift henüz daha küçükler, kız 19 oğlan 21 yaşında. Kızın kucağında bir bebek var. Kendi bebeğiymiş.
Öyle güzel gözüküyorlardı ki.
Sonra onları hep takip etmeye başladım facebooktan. Sonra instagram çıktı ordan takip ettim.Hele koyduğu videolar.. Nasıl tatlılar...
Çok güzel bir çift, ilk defa bir hayata imrendim...
Diyeceksiniz belki 18 yaşında evlenmek bebek sahibi olmak o yaşta imrenilecek bir şey mi senin yaşın kaç diyeceksiniz ,önce oku diyeceksiniz.
Haklı olabilirsiniz belki ama gerçekten öyle güzel öyle tatlılar ki maşallah.
Aslında biraz etkilenmemin sebebi de kızın bana benziyor oluşu. Ben onun kadar güzel değilim belki ama gözleri ve gülüşü bana çok benziyor ,diş yapılarımız çok benziyor.
Kendime benzettiğim için belki böyle etkilendim.
Kızla aynı yaştayız 22 yaşında ve o 2.ye anne oldu.
Ben de sözlüyüm bu arada. 2 yıllık dış ticaret okudum aöf den 4e tamamlıyorum bu sene bitiyor.
Anne olmak hayatta en çok istediğim şey .
İnşallah bana da nasip olur...
O kızı kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın, onun adına çok mutluyum. Dua ediyorum onun için eşi için yavruları için...
Keşke arkadaşım olsaydı....
İlk defa keşke benim de böyle hayatım olsaydı dedim... Bir ablası bir abisi var. Annesi babası benim gibi ayrı değil. Üstelik benim kardeşim de yok...Yapayalnızım.
Küçük bir şehrin küçük bir ilçesindeler. Ama çok güzel bir şehir.. Deniz kıyısında.
Ben büyükşehirdeyim , ama büyükşehir de olmak güzel değil benim için öyle bir yerde yaşamak isterdim.
Hatta orada yaşamak isterdim...
Keşke benim de böyle bir hayatım olsaydı....
Bdv ye yazdım belki yanlış oldu taşınabilir ...
Aslında sizinle hayatımı paylaşmak istemiştim , çok uzun oldu. Bir şey yazıyorum . Sonra diyorum ki eksik oldu ,ayrıntılar olmadan da tam ne yaşadığım anlaşılmıyor. Yazdım yazdım sildim bende. Böyle kızlar...
Dün bi kuyumcuya talip arıyolardı
Senin için adetlerimizi sıralıyodum ki konu kapandı
Sana profili atayım özelden yaz , nasip nerden çıkar belli olmaz
Dışarıdan herkesin hayati mükemmel görünür içlerinde ne yaşadığını bilemezsin bende görürüm ay ne mutlu aileler ne mutlu kadın bi de bana bak derim ama isin is kısmı öyle değil tabi bilirim niye mi çünkü dışarıdan benim hayatima da herkes ozenir ne mutlusun ne güzel kadinsin ne güzel ikizlerin,evliliğin bla bla ama öyle değil işteAkrabalarımdan arkadaşlarımdan da var öyle facebook da instagramda fotolar videolar.
Ama hiçbiri bu kadar etkilemedi beni. Gerçekten anlaşılıyor hayatları... Hissediyor insan .
Sizin de yaşayacağın güzel günleriniz gelecek , onlara imrenerek bugününüzü zehretmeyim lütfen. Ayrıca sosyal medyada boy boy fotosu olan insanların ciddi anlamda mutlu olduğuna inanmıyorum.Günaydın kızlar.
Bundan 3-4 sene önce falan bir gün facebook da bakınırken dayımın profilinde arkadaş kısmında bir profil resmi dikkatimi çekti .
Bir çift henüz daha küçükler, kız 19 oğlan 21 yaşında. Kızın kucağında bir bebek var. Kendi bebeğiymiş.
Öyle güzel gözüküyorlardı ki.
Sonra onları hep takip etmeye başladım facebooktan. Sonra instagram çıktı ordan takip ettim.Hele koyduğu videolar.. Nasıl tatlılar...
Çok güzel bir çift, ilk defa bir hayata imrendim...
Diyeceksiniz belki 18 yaşında evlenmek bebek sahibi olmak o yaşta imrenilecek bir şey mi senin yaşın kaç diyeceksiniz ,önce oku diyeceksiniz.
Haklı olabilirsiniz belki ama gerçekten öyle güzel öyle tatlılar ki maşallah.
Aslında biraz etkilenmemin sebebi de kızın bana benziyor oluşu. Ben onun kadar güzel değilim belki ama gözleri ve gülüşü bana çok benziyor ,diş yapılarımız çok benziyor.
Kendime benzettiğim için belki böyle etkilendim.
Kızla aynı yaştayız 22 yaşında ve o 2.ye anne oldu.
Ben de sözlüyüm bu arada. 2 yıllık dış ticaret okudum aöf den 4e tamamlıyorum bu sene bitiyor.
Anne olmak hayatta en çok istediğim şey .
İnşallah bana da nasip olur...
O kızı kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın, onun adına çok mutluyum. Dua ediyorum onun için eşi için yavruları için...
Keşke arkadaşım olsaydı....
İlk defa keşke benim de böyle hayatım olsaydı dedim... Bir ablası bir abisi var. Annesi babası benim gibi ayrı değil. Üstelik benim kardeşim de yok...Yapayalnızım.
Küçük bir şehrin küçük bir ilçesindeler. Ama çok güzel bir şehir.. Deniz kıyısında.
Ben büyükşehirdeyim , ama büyükşehir de olmak güzel değil benim için öyle bir yerde yaşamak isterdim.
Hatta orada yaşamak isterdim...
Keşke benim de böyle bir hayatım olsaydı....
Bdv ye yazdım belki yanlış oldu taşınabilir ...
Aslında sizinle hayatımı paylaşmak istemiştim , çok uzun oldu. Bir şey yazıyorum . Sonra diyorum ki eksik oldu ,ayrıntılar olmadan da tam ne yaşadığım anlaşılmıyor. Yazdım yazdım sildim bende. Böyle kızlar...
Evet ne hayatlar var.. Az evvel anlatmaya çalıştım hayatımı işin içinden çıkamadım yazdım yazdım sildim yazdıklarımı.
Her şeye rağmen şükrediyorum yine de.
Bazı insanlar hayattaki sınavlarını daha erken yaşayabilirler, ben misal bebeklikten beri yaşadım diyebilirim..
Evliliğimin çok güzel olmasını istiyorum , eğer onda da aradığım mutluluğu bulamazsam gerçekten çok üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?