Facebook hesabının ele geçirilmesi... Çirkince iftiralar..

Queen Bee

✿ Evli, Mutlu, Kedili, Öğretmen ✿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3.265
3.578
168
Herkese merhaba, başıma gelen çirkin bir olayı paylaşmak istiyorum...
Erkek arkadaşımın bir meşguliyeti varken, ricası üzerine onun facebook adresine girip kuzeniyle YGS sınavı ve sonuçları üzerine konuşmaya başladım. Bir anda kuzenine benim tarafımdan cinsel içerikli mesajlar gönderilmeye başlandı. O an yaşadığım şoku anlatamam size. Belli ki şifre ele geçirilmişti ve biri benim tarafımdan kuzenine yazmaya başladı. Önce karşı tarafla erkek arkadaşımmış gibi konuşarak cinsel muhabbetlere girdi; "Ben şimdi QueenBee ile sevişmeye gidiyorum ona şunu şunu yapacağım" vs. şeklinde.. Sonra farklı biri olduğunu belli etti ve erkek arkadaşıma hitaben konuşmaya başladı: "QueenBee'de çok güzel, tatlı hatunmuş, tüm fotoğraflarını indirdim paylaşırım bir ara internette" vs. diyerek hakkımda sözlü tacizde bulundu. Ardından kuzenine çok seksisin diyerek sözlü tacizde bulundu. Ve kuzenine güya facebook üzerinden erkek arkadaşımla birbirimize attığımız sevişirken çekilmiş fotoğraflarımızdan bahsetti ki böyle birşey kesinlikle yok. Ardından yine erkek arkadaşıma hitaben "Hadi ben çıkıyorum hesabından kendine iyi bak, Allah'a emanet ol" deyip çıktı. Hemen şifreyi değiştirip tüm cihazlardan çıkış yaptık. Tüm sosyal medya hesaplarımızın şifresini değiştirdik. Ve ertesi gün ilk iş karakola gidip suç duyurusunda bulunduk. Sözlü taciz ve kimlik bilgilerinin ele geçirilip kullanılması şeklinde ifademizi verdik. İfadelerin 1 hafta içinde savcılığa gönderileceği söylendi. Bulunmasını ve bulunduğu takdirde davacı olacağımızı söyledik ve cezalandırılmasını istedik. Polis, bulunursa para yada hapis cezası alacağını söyledi.
Daha gelin olarak yeni yeni aralarına girmeye başladığım akrabalarına karşı bu çirkin iftiralara uğramak beni fazlasıyla sarstı. Ki kuzenide fazlasıyla boşboğaz bir kızdır ve eminim şuan erkek arkadaşımın tüm sülalesi bizim olmayan sevişme fotoğraflarımızdan haberdardır. Sonuçta yok öyle birşey desek de olup olmadığını nereden bilecekler, çamur at izi kalsın hesabı.. Gece uyku uyuyamadım.. Böyle birşey kendisinin yada bir tanıdığının başına gelen var mı ? Bu şerefsiz bulunur mu ? Böyle birşeyi kim niye yapar anlam veremiyorum.. Tek dileğim bir an önce bulunup cezalandırılması...

bunlar yazılırken kuzen ne yaptı tepki vermedi mi ... savcılığa gitmişsiniz ama umarım sonuçların ...geçmiş olsun

bunlar yazılırken kuzen ne yaptı tepki vermedi mi ... savcılığa gitmişsiniz ama umarım sonuçların ...geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Önce "kuzen biri hesabını patlattı sanırım" dedi, sonrada o kişiye "gece gece iyi eğlendin hadi git işine" dedi. Bunların dışında birşey demedi. Diyaloğa falan girmedi o kişiyle, anladı erkek arkadaşım olmadığını yani.

suç duyurusunda bulundunuzda bi sonuç çıkcağına inanmıyorum ben
siz kuzene odaklanın yalan yanlış seyler söyleyipte ortalığı bulandırmasın
Benimde çok inancım yok açıkçası. Kuzeni anında yumurtlamıştır meseleyi, ona engel de olamazdık zaten, dediğim gibi çok boşboğaz biri..

Allahım ne insanlar varya, bence karakola suç duyurusunda bulunmanız çok iyi olmuş..
Sizden kanıt olarak ne bilgiler istediler peki ?

Allahım ne insanlar varya, bence karakola suç duyurusunda bulunmanız çok iyi olmuş..
Sizden kanıt olarak ne bilgiler istediler peki ?
Konuşmanın çıktısı istendi. Onu verdik. Ben olaydan sonra birkaç farklı İP numarası girişi tespit ettim, bunları da gönderelim mi dedim polise. Savcılığa gittikten sonra siber suçlardan size ulaşıp onun araştırmasını yaparlar dedi. Konuşma çıktısı ve ifadelerimiz dışında bir belge istenmedi yani.

canım bende vermistim birisini savcılık dosya falan açtı ama fazla üstüne düşmediler.

İnsanlar işi gücü yok fesatlık yapıyor valla. Çok çok geçmiş olsun. Ben bırakın fesatlığı fesatlık yapmaya zaman bulamıyorum.

Sonuçlanmadı mı dava, bulunmadı mı yani ?
ben direkt savcılığa başvurdum ifade verdim dosyam açıldı,daha sonra bana tarih verdiler bu tarihte öğrenebilirsin falan.Gittim henüz bulunmadı gibisinden gevelediler birşey.Neymiş bulmak zor olabilirmiş.Biraz işlerine gelmiyor insanların özel hayatlarına cok saygı duyulsaydı bu kadar kadın cinayeti olmazdı diye düsünüyorum.Benim sosyal medyada kendi paylaştığım fotoğrafları sahte bir hesap küfürlü argo bir şekilde paylaşmıştı.Sanırım yakın çevremdendi.Benim ve ailemi engellemiş birisiydi.

bakalım kim çıkıcak tanıdık biri çıkmaz umarım.ilişkinizi kıskanan yada istemeyen biri
En çok kimin çıkacağını merak ediyorum ve umarım tanıdık biri değildir diyorum. Yoksa işler fazlasıyla kızışır. Facebook'da girilen yabancı tek cihaz yerini İstanbul olarak gösteriyordu. İstanbulda tanıdık olarak sadece erkek arkadaşımın eski sevgilisi var. Ama erkek arkadaşım öyle küfürler edebilecek bir kız değildir diyor. Çünkü yazdıklarını bir görseniz... Ben olabileceğini düşünüyorum çünkü şifreyi patlatmadı, hesabına zarar vermedi, herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Ve konuşma esnasında QueenBee ile tüm konuşmalarınızı okudum dedi. Belli ki birşeyler okumaya giren biri. Kim niye okusun ki bizim konuşmalarımızı..

Kesinlikle sözlerine katılıyorum. Bu teknoloji bu kadar ilerledi. Cinayetler işleniyor ve bir parmak izinden yada sadece bir kepek tanesinden suçluyu buluyorlar. Sanal ortamda ise herşey delil bırakıyor, ip adresleri falan var nasıl bulamıyorlar ? Siber suçlarla uğraşan başka bir polis pek umutlu yaklaşmadı. Facebook'un Türkiye'de şubesi yokmuş, detayı yurt dışına gönderiyorlarmış ve çoğu zaman cevap gelmiyormuş. Belli de olmaz dedi. İnşallah nihanyete erer ne diyim, çok sinir ve kin doluyum...

eski sevgilisi zamanındaki şfreyse ya da mail adresinin şifresini biliyorsa diğer cihazları kapatmadan şifreyi değiştirebilir

eski sevgilisi zamanındaki şfreyse ya da mail adresinin şifresini biliyorsa diğer cihazları kapatmadan şifreyi değiştirebilir
Hayır şifrelerimizi çıkmaya başladıktan sonra ortak yapmıştık. Ama gidip yıldönümümüzden şifre oluşturduk, girmek isteyen biri için tahmin etmesi pek zor değildir sanırım. Zaten kolayca girdi belli ki ve şifreyi değiştirmedi, hesabı da çalmadı. Girdi ve çıktı sadece.

banada aynı şeyi söylediler.Ama siyasi olaylarda herkesi tutuklucaz vs. gibi bişiler söylüyorlardı İP adresini bilgisayar okuyan cogu kişi bulabiliyor diye biliyordum.Yanılmışım o zaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…