Bilişim şuçlarına mı şikayet ettiniz bilişim şuçlarına şikayet ettiyseniz bulunur diye tahmin ediyorum.Benimde çok inancım yok açıkçası. Kuzeni anında yumurtlamıştır meseleyi, ona engel de olamazdık zaten, dediğim gibi çok boşboğaz biri..
Siber suçlar polisi de facebook'un Türkiye'de şubesi olmadığı için ip numarası alamadıklarını ama hotmail'i ele geçirdiyse yada girdiyse alabildiklerini söyledi. Yurt dışına istek yapıyorlarmış çoğu zaman cevap gelmiyormuş sanırım. Ama ne olacağıda belli olmaz siz suç duyurunuzu yapın dedi. Ama benim anlamadığım o saatte facebook'a giriş yapılan ip adresleri facebook arşivinde çıkıyor. Hatta ben 2 tane yabancı ip tespit ettim. Biri istanbul biri almanya kayıtlı. Bu şahıs facebook'da iken diğer aktif oturumda istanbuldan gözüküyordu. Bulunmaya çalışılan ip adresleri bu arşivde çıkanlar değl mi yani ?
İlk iş bir eski sevgili olma ihtimalini düşündüm. Bu şahsın giriş yaptığı yer İstanbulmuş, orada sevgilimin eski sevgilisi var. Ama erkek arkadaşım böyle birşey yapabilecek bir kız olmadığına inanıyor. Ama şifre kırılmadan girilmiş, yüksek ihtimal tahmin edip buldu çünkü yıldönümümüzdü şifre. Bu durumda da bizi tanıyan ve şifremize kafa yoran biri olduğunu düşünüyorum. İnşallah bulunur..İnşallah bulunur canım , ne işsiz insanlar var yahu.. Şüphe duyduğunuz kimse var mı ?
Sözlü taciz olduğu için ve hesap çalınmadığı için bilişim suçları normal karakola sevketti bizi. Şuan kimliğin çalınarak kötüye kullanımından ve tacizden açıldı dava. İp aramaları için bilişim size geri dönüş yapar dendi ama bekliyoruz bakalım.Bilişim şuçlarına mı şikayet ettiniz bilişim şuçlarına şikayet ettiyseniz bulunur diye tahmin ediyorum.
Dns değiştirebiliyor ama İp değiştirmek profesyonellik istiyor dedi bilişim polisi. Ama bahsettiğin gibi bir program varsa işler zorlaşır. Zaten çok bir umudum yoktu hepten kırıldı şimdiBir sürü program var canım onları kullanlar farklı ülkelerde de gözükebiliyor. Twitter yasaklandığı dönemler herkes onları kullanıyordu, yani artık bilmeyen yok. Bunu yapan kişi düşünüşse o programı indirebilir. Birde cep telefonu hattından girince herkes sabit ya Ankara ya istanbul olarak çıkıyormuş. O ip adresleri tam adresi ispatlamıyor.
Sağolun..Bulunacagini sanmam gecmis olsun
Bulundum savcılığa intikal edecek 1 hafta içinde... Tabi kişinin bulunması önemli olan.Hemen suç duyurusunda bulunun ..
Kafa yorduğumda o kadar çok sonuç çıkıyor ki... Ama bende bizi tanıyan ve ilişkimizi çekemeyen biri olduğunu düşünüyorum. Çünkü yazdıkları tamamen bizi ve ilişkimizi rezil etme maksatlıydı.çok çok iğrenç tiksindirici bir durum. ve sizi tanıyan biri. size nasıl zarar verebileceğini bilen biri. arkadaş çevrenizden muhtemelen veya sizin eski erkek arkadaşlarınız olabilir. (bayan olduğunu düşünmüyorum erkektir.)
biraz kafanızı yorsanız, belki tahmin edebilirsiniz kim olduğunu.
Bende bu şekilde düşünüyorum. O yüzden çok merak ediyorum kim çıkacağını.bence erkek arkadaşınızın eski bir kız arkadaşı. erkek arkadaşınıza bi erkek niye böyle bişey yapsın ki. hadi eski bi hasmı desek erkeklerin böyle ince hesapları yoktur diye düşünüyorum
Ben kimseye güvenmem bu hayatta . Hiç tahmin etmediginiz biri de olabilir. Benim aklima nedense erkek arkadasinizin kuzeni mi acaba diye geldi. Kimsenin gunahini almak istemem. Ama kimseye de guvenmem canim. Cunku kuzeninin tepkisi cok siradan geldi. Bana oyle yazsa oyle siradan tepki mi veririm o an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?