Facebook hesabının ele geçirilmesi... Çirkince iftiralar..

Queen bee cim cok gecmis olsun... terbiyesizce birsey bu. Ama yapan yakininizda biri olabilir...

Queen bee cim cok gecmis olsun... terbiyesizce birsey bu. Ama yapan yakininizda biri olabilir...
Teşekkür ederim QueenEb.. Yapanın bizi tanıyan biri olduğunu düşünüyorum zaten. Şifre yıldönümümüzdü, direkt şifreyi tahmin ederek girmiş. Şifre kırılmamış. Hesap çalınmamış. Biri oturup kafa patlatmış şifre ne olabilir diye, ilişkimizlede bir hayli ilgiliymiş ki bulmuş. Hesaba girip bize çirkince iftiralar atıp, rezil edip çıktı. Özellikle benim üzerime oynadı rezil etmek için. Çevremde hep genel kanaat ilişkimizi çekemeyen biri olduğu yönünde. Erkek arkadaşımın eski sevgilisi değil de ona takıntılı bir kız vardı. O olabileceğini düşünmeye başladım. İnşallah odur. Oysa seyreylesin cümbüşü.

yani erkek arkadasinin istegi üzerine sen giriyorsun ve bunlar geliyor basina
erkek arkadasindan süphelendinmi hic ?
daha önce olmus mu bu ? niye senin girdigin vakit oluyor

yani erkek arkadasinin istegi üzerine sen giriyorsun ve bunlar geliyor basina
erkek arkadasindan süphelendinmi hic ?
daha önce olmus mu bu ? niye senin girdigin vakit oluyor
Hayır hayır kesinlikle ondan şüphelenmiyorum. Biz zaten aynı evde yaşayan iki insanız, öyle arkadan iş çevirmek gibi bir durum söz konusu olamaz ki ona güvenimde kendime olan güvenimden fazladır. Biz zaten birbirimizin şifrelerimizi biliriz, facebookumuz, twitterımız, telefonlarımız hep ortadadır, senin hesabın benim telefonum triplerimiz yoktur süreklide gireriz birbirimizin hesaplarına. Kendisi o an mutfakta bulaşık yıkıyordu (amerikan mutfak direkt karşımdaydı bende oturuyordum) ben söyledim kendisine kuzenine yazıp ygs sonucunu sorsana ayıp ediyorsun diye. Tamam sen gir yaz o zaman benim ağzımdan sor bakalım nasıl geçmiş dedi. Ve girdiğimde olanlar oldu..

Ozaman sifreyi bilen kisi uzun süredir biliyor olmali ..
Cok korkunc bir durum gercekten
Ben bile merak ettim kim diye .. Insallah ortaya cikar

queencim çooook geçmiş olsun. bu kişi bulunur mu bilmiyorum ama hacklendiginiz cok belli, bir sorun olacağını sanmıyorum.
erkek arkadasın ne diyor? sıkma güzel canını, azıcık aklı olan üstünde durmaz böyle bir seyin (kuzeni kastediyorum)

Ozaman sifreyi bilen kisi uzun süredir biliyor olmali ..
Cok korkunc bir durum gercekten
Ben bile merak ettim kim diye .. Insallah ortaya cikar
Şifremizi ikimiz dışında bilen yoktu ama şifremiz yıldönümümüzdü. Giren şifreyi tahmin edip girmiş. Şifreyi ele geçirmemiş, hesaba zarar vermemiş. Yıldönümümüzü tahmin edip girdiysede ilişkimizle fazla ilgili olduğu sonucu ortaya çıkar ki zaten bizi rezil edip yerin dibine sokmak amaçlı bir hareketti. Tanıdığımız ve saplantılı biri olduğunu düşünüyorum. O kadar merak ediyorumki kimin çıkacağını... Polis bulamazsa naparım bilmiyorum bu işin uzmanlarına falan gider bir şekilde bulmaya çalışırım peşini bırakmaya niyetim yok.

Teşekkür ederim nerisonacım O da çok şaşkın. Kim yapar böyle birşeyi diye düşünmeden edemiyoruz. Polise suç duyurumuzu yapıp konuşmaları teslim ettik. Şuan hayatımın tüm meselesi o kişinin bulunması. Kim çıkacak altından çok merak ediyorum

şifre kolay mıydı? ve mail adresi? ad soyad gibi bir sey mi?

Aynen polis bulmassa artik bu islerle ugrasan birilerine danisin ortaya ciksin düsmaniniz ..
Insan paranoyak olur o mu yapti bu mu yapti acaba diyerek..

şifre kolay mıydı? ve mail adresi? ad soyad gibi bir sey mi?
Şifre yıldönümümüz ve ona ek olarak baş harflerimizden oluşuyordu. Yani oturupda kafa patlatacak biri için oldukça kolay. E posta adreside oldum olası hep kullandığı mail adresiymiş canım benim.

Aynen polis bulmassa artik bu islerle ugrasan birilerine danisin ortaya ciksin düsmaniniz ..
Insan paranoyak olur o mu yapti bu mu yapti acaba diyerek..
Aynen öyle doux'cum. Kafayı yiyeceğim o mu yaptı, bu mu yaptı, kim yapar böyle adice birşeyi diye düşünmekten. Ve el kol bağlı oturmakta çok can sıkıcı bir durum. Ortaya çıksa da rahatlasam.

Şifre yıldönümümüz ve ona ek olarak baş harflerimizden oluşuyordu. Yani oturupda kafa patlatacak biri için oldukça kolay. E posta adreside oldum olası hep kullandığı mail adresiymiş canım benim.
dediğim gibi eger o kuzenin kuş kadar aklı varsa,bu saçmalığa inanmaz. zaten hacker aptal aptal konuşmuş, bir kuzene asılmış, bir queenle bilmem ne yapıcam demiş, inan kafaya takmaya değmez. sen rahat ol canım

Erkek arkadaşım şifreyi değiştirip yeniden girdiğinde kuzenine kusura bakma densizin biri şifreyi ele geçirmiş dedi. Kuzenide o sorun değilde gerçekten öyle fotoğraflar varsa o kötü dedi. Erkek arkadaşım saçmalama tabiki yok öyle fotoğraflar dedi ama ne kadar inandırıcı olmuştur olsa da bu bir çamurdur ve izi kalır, yapanda bunun için yaptı bu adiliği eminim. Eş dost olsa önemsemem neye inanırsa inansın onlara ne derimde akraba olunca işler değişiyor nerisona...

haklısın ama biri sapıklık yapma amacı ile bunu çaldığına göre başka ne diyebilir ki? yok foto, yok video, valla çok saçma. sen rahat ol. o kuzen de polise verdiğinizi bilsin. kuzen kaç yasında? ergen galiba

Lise son sınıf öğrencisi. Ergen yani. Doğrudur değildir ayrımını yapabilecek bir kafada olduğunu düşünmüyorum. Hadi kendisi ne düşünürse düşünsün de kız boşboğazlığı ile nam salmış. Şuan bizim olmayan sevişme fotoğraflarımız sülalenin trendtopik meselesi olmuştur eminim.

canım bak 18indeki ergen ne derse desin, ben 34 yasındayım, böyle bir sey dese o ergen, hiç üstünde bile durmam.
hesabı ele geçiren bir sapık elbet böyle şeyler diyecek, başka ne denir ki
sen kendinden emin dur , kimseye de bu konu hakkında izaha kalkışma, ablanı dinle, keyfini kaçıracak hiçbir sey yok inan

Yok özellikle bir izahtan kacindim zaten üstünü kapatmak gibi durur diye. Demin siber suçlardan arayıp çağırdılar gideyim bakalım belki bir gelişme vardir.

Yok özellikle bir izahtan kacindim zaten üstünü kapatmak gibi durur diye. Demin siber suçlardan arayıp çağırdılar gideyim bakalım belki bir gelişme vardir.
Hadi inşallah. Bu arada eskiden msn vardi bilirsin. Orda bir program ya da yontem vardi. Bir tusa basiyordun yazmadan once sanki karsidaki yazıyormuş gibi gorunuyordu. Onun isminin altinda cikiyordu. Bu kuzen boyle bir oyun yapmis olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…