Söylediklerinize bende katılıyorum
ancak facebook veya benzeri siteler olmasaydı
eminim hiç bir şekilde eski flörtüne ulaşamayacaktı
hatta aklına bile gelmeyecekti
suçu facebooka atmak işin kolayı tabi. suçu insanda aramalı, facebooku olan herkes neden eşini sevgilisini aldatmıyor? bir düşünmek lazım bence...
Bu bazı aldatılan kadınların züğürt teselli de ondan suçu facebooka, tweeter'a ne biliyim internete atmak kolay geliyor yoksa kocişleri aşkitoları hep masum ahlaklı birer insanlık abideleri.
uzaktan davulun sesi ne kadar da hoş geliyor değil mi?
başına gelmeyen anlamıyor demek ki...
şu facebook illeti çok yuva yıktı yıkmayada devam ediyor malesef hangi konuya baksam facede mesaj gördüm facede konuşmuşlar ya evliler kullanmasamı ne yapsa anlamıyorum ki internet çok tehlikeli bi ortam internet yüzünden mağdur olan varmı yada benim gibi takıntılı halde sürekli eşinizin facesini telefonunu kontrol ediyormusunuz şu ara acayip takıntılıyım bu duruma
Şimdi size ihanet eden,harama göz koyan,yuvasını riske atan eşiniz değil mark zuckerberg öyle mi?
kızlar dün tvye bir boşanma avukatı çıktı.500 boşanma varsa bunun 100 tanesi erkek şiddeti ve aldatmasından.400ü üstü kapatılsa da kadın aldatmasından dedişok oldum gerçek böyle mi ya kadınlar bu kadar çok mu aldatmaya başladı?
kızlar dün tvye bir boşanma avukatı çıktı.500 boşanma varsa bunun 100 tanesi erkek şiddeti ve aldatmasından.400ü üstü kapatılsa da kadın aldatmasından dedişok oldum gerçek böyle mi ya kadınlar bu kadar çok mu aldatmaya başladı?
şimdi size ihanet eden,harama göz koyan,yuvasını riske atan eşiniz değil mark zuckerberg öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?