facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

geçenlerde başıma gelen bir olayı yazayım.okulumdan dolayı ailemden başka bir şehirde tek başıma yaşıyorum.evin masrafları fazla gelmeye başladığı için ailem bi ev arkadaşı bulsan iyi olur vs demeye başlayınca bende üniversitemin internette sosyal paylaşım sayfasında bayan ev arkadaşı arıyorum diye ilan verdim.birkaç gün önce adamın biri mesaj atmış benimle eve çıkmak için herşeye varım falan demiş.adamın profiline bir baktım evli üstelik küçücük bebeği var.çok sinirlendim bana attığı mesajı karısına yollasam mı "uyanık ol bacım bu herifin gözü dışarda" desemmi diye de düşündüm ama sonra dedim boşver kimsenin hayatına burnunu sokma dedim kendi kendime ama çok sinirlendim ya

Alnında öpmek istiyorum valla Derinss. Şunu bir türlü anlayamadı bizim bayanlarımız anlamadıkları sürce de devam edecek bu böyle erkeklere çanak tutuyorlar resmen adamın günahını hafifletiyorlar böylece haberleri yok erkeklerin eline bahaneyi altın tepsi ile sunuyorlar.

Ahlakın dejenere oluşunda, aldatma mevzularında suçu tv de internet de facebook bilumum sosyal paylaşım sitelerinde gören tek milletiz herhalde. Şeytan fıkrası var ya yanlışı yapıp şeytanın üzerine atmak gibi, anladınız siz onu

valla bende karşıyım....bizde kapattık çünkü hep bu yüzden tartışıyorduk şimdi rahatız....yapan her yerde yapar gülüm erkek milleti güven olmaz

benim eşimin facebooku yoktu benim vardı ve eşim çok karşıydı çok kızardı ama ben kendimi bilen bir insanım eması gerektiği gibi kullandım..sadece eski okul arkadaşlarım,yıllardır görüşemediğim arkadaşlarım ve şimdiki arkadaşlarımı vede uzaktaki aile bireylerimle haberleşmek,fotoğraf paylaşmak, güncel takip etmek için kullandım...

eşimde hiç face kullanmadı ama beni biiirr güzel aldattı bir iş için gittiği yerde çalışan kızla tanışmış sonra yemek yemişler sonra oteller,tatillere gidilmiş ve boşanıyoruz

yaniii içinde olana bahane gerek

Facebook yüzünden kavga etmeler, paranoya yapmalar, interneti bir öcü gibi görüp hayattan çıkarmaya çalışmalar... Açıkçası bence bu tarz sorun yaşayanlar internete yada face'e takacağına ilişkileri üzerine ciddi ciddi düşünmeli. Sene olmuş 2012 artık bazı şeyleri aşmak lazım.

Kızlar ben şimdi gidip birinin kafasını çekiçle kırsam, kim ceza alır? Çekiç mi? Çekici elimden alsalar, ben kafa kırmaya niyetliysem bir yerden bulup davaynan kıramaz mıyım kafasını?

Uçkuruna sahip çıkamayan kocaları için facebook a pislik atanlar, çekici suçlamaya devam edin. Nasılsa işi çekiç yaptı...

Herşeye bir sebep bulmaya ne meraklıyız. Face gel beni kullan karını kocanı aldat demiyor kimseye . Ama facebooku amacı dışında kullananların kendini aklama yalanı bu kesinlikle

Benimde facebook flan gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesabım yok ve kafam çok rahat.
Yalnız..
Bir bıçakla portakalda soyabilirsin, adamda öldürebilirsin.. Anlatabildim mi?
O yüzden bu sevgilinizin/eşinizin kişiliğiyle alakalı bir durum bu bence.

Üşenmedim tüm yorumları okudum
herkes farklı yorumlar yapmış
herkesin fikirlerine de saygı duyuyorum
bazılarınız facebook yüzünden hiç sorun yaşamadığı için çok rahatlar
inşallah bundan sonrada yaşamazlar
ben 1.5 aydır bu facebook yüzünden paranoyak oldum
bununla ilgili 2 konu açtım foruma
bir çok arkadaş yorumları ve fikirleriyle beni rahatlatmaya çalıştılar
hepsinden allah razı olsun
ama hala takıntılarımdan kurtulabilmiş değilim
evli olanların, özelliklede eşlerden birinin eski flörtleri olduysa
bence facebook ve bu tür siteleri kullanmamaları daha uygun
tabi bu sadece benim fikrim.

facebook yüzünden açtığım konuların linkleri

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/526389-suphe.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/531783-facebook-sorunu.html

yuvanızı facebook değil eşiniz yıkıyor. eski flörtüne daha kolay ulaşabilmesi de onun için daha çetin bir sınav. eşiniz bu sınavı geçemiyor diye suçu facebooka atamazsınız.

ayrı ayrı facebook açmış ve mutlu evliliğini yürüten bir sürü çift tanıyorum çünkü. akrabalarım ailem ve kuzenlerimin hepsinin 2007den beri facebooku var ve henüz hiçbirinden böyle bir şikayet gelmedi. gelirse de suç facebookun değil.

Söylediklerinize bende katılıyorum
ancak facebook veya benzeri siteler olmasaydı
eminim hiç bir şekilde eski flörtüne ulaşamayacaktı
hatta aklına bile gelmeyecekti

kızlar yapmayın lütfen
nereye kadar engelleyeceksınız ki yanınızda ki insanı??
bunun facebook ile alakası yok
istemeseydi eklemez veya kabul etmezdi hepsı buu

özellikle şu cümlende , yasayın da görün der gibi bir tavır gördüm..
face ne ki cnm yaa ??
yanındaki insan adam olduktan sonra sorun hiçleşir resmen..
facenın kurucusunun suçu var!.
ama senın yanında ki çapkın, güvenilmez, fırsatı bulunca kaçırmayan adamın suçu yok yani??

bu arada senın yanında ki derken genel konusuyorum yalnıs anlama ok..

Söylediklerinize bende katılıyorum
ancak facebook veya benzeri siteler olmasaydı
eminim hiç bir şekilde eski flörtüne ulaşamayacaktı
hatta aklına bile gelmeyecekti

Ulaşmak istiyorsa başka yollar bulurdu. Aklında olmasa facebooktan iletişime geçmezdi. Facebook bahanesi olmuş sadece, esas suçlunun kim olduğunu çok iyi biliyorsun ama suçlayacak araçlar bulmak daha kolay geliyor sana.

Takıntılarınızın sebebi facebook değil, bizzat eşiniz. Bunu o yaptı, facebook değil.

Bu kadınların kocalarını şikayet edip toz kondurmamalarını anlamıyorum zaten. Ortada böyle bir olay var ama kocası suçlu değil ki. Ah bu facebook yok mu ahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…