facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

sulexsule

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
371
6
296
İstanbul
şu facebook illeti çok yuva yıktı yıkmayada devam ediyor malesef hangi konuya baksam facede mesaj gördüm facede konuşmuşlar ya evliler kullanmasamı ne yapsa anlamıyorum ki internet çok tehlikeli bi ortam internet yüzünden mağdur olan varmı yada benim gibi takıntılı halde sürekli eşinizin facesini telefonunu kontrol ediyormusunuz şu ara acayip takıntılıyım bu duruma

aynennnn
bekarım, ve facebuk hesabımı deaktive ettim ben de. bana ulaşmak isteyen telefonumdan ulaşsın, faceten gizli gizli takip etmesin.
kafam çok rahat :)
bi erkek arkadaşım olursa da kapattırırım herhalde, yada ortak bi face alırız

internet çok tehlikeli demişsiniz, siz de buradasınız ama. elektrik de tehlikeli misal, nasıl kullandığına bağlı yararlı ya da zararlı olması.
yapacak olan, daha bilgisayar bile icat edilmeden de yolunu bulup aldatıyordu eşini. ihanet denen şey bin yıllardır var. aldatan face yüzünden değil, onursuzluğu yüzünden aldatmıştır.
karşındakine güvenmeyerek yaşamını sürdüremezsin. başta seni tüketir bu.
şüphelerinde haklı nedenler varsa o ayrı. ama şahsen eşim sürekli maillerimi, cep teleonumu kurcalasa ben de rahatsız olurum.

içinde olan her türlü yapar desem de...

evde saatlerce face gibi bir sitede takılırken şeytan dürtüp saçma sapan kşilerin profilini incelerse,yada herhangi biri sırf bizde kayıtlıyız deyip yani eski flörtlerden biri arkadaslık isteği yollarsa orada eklediğm paylaştığım şeyler gereksiz kişilerle gereksiz muhabbetlere yol açarsa diye ben face hesabı almadım eşiminde yok. hatta bizim evden faceye girme yasağı da var:) kafam da rahat içimde...

kimi insan belki kendince modern bence rahat davranıyor olabilir. ama ben ve eşim çok kıskancız. bizim için faciaya sebep olabilir.

ben biraz fazla kıskancım eşimin de arkadaş çevresi geniş hoş dikkat ceken bi adam kendimi bazen firenleyemiyorum malesef

evimizde internet yok.telefonlarimizdan girebiliyoruz.iki,izinde bekarken face lerimiz vardi.nisanliyken kapattik.ogun bugundur kapali.iki sene oldu.kafamiz rahat.millet diyo niye acmiyosunuz kizinizin resimlerini koyarsiniz falandiye,gerek yok diyoruz..bence cok gereksiz. Gercekten yuva yikar boyle seyler,kesinlikle yeni evleneceklere evde bilgisayarida tavsiye etmiyorum.

gerçekten bu face..le alakalı değil insanın karakteriyle kişiliğiyle alakalı.insanın yapacağı içinde varsa her türlü yapar, bu site sadece araçtır bunu gerçekleştirmek için.
bende bekarım eski erkek arkadaşımın kendi hesabınada giriyordum, beni aldattığını hesabına girerek öğrendim o günden sonra kendi hesabımı kapattım.kafamda rahat eksikliğinide duymuyorum.
insanların hayatı artık face.. olmuş.7den 70e hemde.9 yaşındaki kuzenimden 55 yaşındaki dayıma kadar hesabı olanlar var.ve artık çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.sokakta gördüğünde kafasını çeviren insan bile profilinde var yani olsa ne olur olmasa ne olur, görüştüklerin bellidir zaten onlarada her türlü ulaşırsın.gerçekten gereksiz.

İnternete giren aldatıyor da, diğerleri aldatmıyor mu?
Valla aldatma insanın var oluşundan itibaren var, bunun yeri ha internet olmuş, ha face olmuş, ha samanlık, ha kapı arkası vs.vs.
Sonuçta insanların içndeki niyet önemli.

Yapacak olan facebook yoksa twitterla yapar. O da yoksa sohbet sitelerınden yapar. internet yoksa telefonla yapar. Yapar da yapar...

kaç senelik evliyim kaç senedir internet kullanıcısıyız daha geçen kış açtık face hesabı
onuda eşime ben açtım kendimede eşim çok nadir girer bende arada girer bakarım ama aklımda aaa acaba eşim bişeyler yazmışmı kimle konuşmuş gibi örümcek ağı misali örmem kafamda
doğru kullanıldığu sürece hiç bir sorun yok

valla en az senin kadar takığım şu face olayına
ne zaman baksam foruma dertlerin çoğu face ile ilgili
yok benim face hesabım falan eşiminde yok gerçi bakmaya vaktide yok ama neyse
ya amacına uygun şekilde kullanılmalı ya da hiç açılmamalı hesap
elimde olsa herkesin hesabını kapatırım inanki çevremdede çok yuva yıkıldı bu face yüzünden

Ben seviyorum facebook'u.
Uzaktaki arkadaşlarımla iletişim sağlıyorum,özleyince fotoğraflarına bakıyorum. Çevreme göre çok geç üye oldum aslında.
İhanet konusuna gelince bence facebook burada da işe yarıyor.
İnsan karaktersizse facebook sayesinde ortaya çıkıyor işte.
Yıllardır üyeyim neden ben yanlış bir iş yapmıyorum?

aslında buda doğru amacına uygun kullanmak diye buna diyoruz
ama herkes bu iradeye sahip değil eşler şu fface yüzünden bazen çok güven kaybediyorlar
yok onu beğendi yok yorum yazdı
bu sorun için açılmış birçok konu var

Ne ben eşimin ne de o benim hesaplarımın şifrelerini bilir. Biz buna güvenmek diyoruz. Yapacak olan her halükarda yapar. Yasaklayıp da eşeğin aklına karpuz düşürmenin alemi yok. İlla yapacak olsa farklı isimle açar. Telefonunu, ceplerini, adreslerini karıştırmak karşımızdaki insanın karakterini değiştirmez. Böyle bir olay olursa sizi kaybedeceğini bilsin yeter.

Bence de facebook yuva yıkıyor.İçinde olan herşekilde yapar, facebook aramaz diye de düşünmemek gerek, malesef içinde olana da olmayana cazip gelen bir site facebook, günümüzde en geniş kitleye hitap eden en populer olanı . Bu durumda hiç bilgisayarla alakası olmayan bir erkek bile en masumane benim de bir facebook hesabım olsun bari diyerek açıyor ve oradan daldan dala anlarsınız siz... Bence ,günümüz için konuşuyorum, evli insanların evinde internet bile olmamalı,ki bugüne kadar interneti doğru bir şelilde kullanıp en çok faydasını görenlerden biri olduguma inanıyorum ama işin içine yuva kavramı girince ne facebook ne internet..günümüz insanı artık iradesine sahip çıkmaktan aciz bir hal almış durumda bu sebeple her ikisini de tehlike olarak görüyorum.
sevgiler..

Hee adam iradesiz facebook da bunu körüklüyor öyle mi?
Peki dışarıdaki kadınları ne yapacaksınız?
İnsanların ahlak yoksunluğuna iradesiz diye kılıf bulmak da kendini kandırmaktır bence.

Nasıl yani?
Siz facebook'u başka amaçlarla kullanıyorsanız nasıl genelleme yaparsınız?
İçinde olan da olmayan da yapıyormuş ya hani???
Hayatta dürüst ve ahlaklı insanlar da var hanımefendi herkesi bir tutmayın lütfen!
Yuva denen kavramın anlamını insanlar bilmiyorsa internet ne yapsın?
Kapatalım evdeki ve işyerindeki netleri. Tamam kabul!
Dışarıdaki gerçek insanları ne yapalım?
Sevdiklerimizie çip mi takalım nerede,kimle görüşüyor diye?
Yoksa peşlerine dedektif mi takalım?
Yapan her yerde her zaman yapar.
Evlisi bekarı,facebook,msn'i,sanalı,gerçeği yok bu işin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…