evli insanlar evine net almayacaksa sınav çıktıları vs nereden alacağız internet kafelerden mi:))Bence de facebook yuva yıkıyor.İçinde olan herşekilde yapar, facebook aramaz diye de düşünmemek gerek, malesef içinde olana da olmayana cazip gelen bir site facebook, günümüzde en geniş kitleye hitap eden en populer olanı . Bu durumda hiç bilgisayarla alakası olmayan bir erkek bile en masumane benim de bir facebook hesabım olsun bari diyerek açıyor ve oradan daldan dala anlarsınız siz... Bence ,günümüz için konuşuyorum, evli insanların evinde internet bile olmamalı,ki bugüne kadar interneti doğru bir şelilde kullanıp en çok faydasını görenlerden biri olduguma inanıyorum ama işin içine yuva kavramı girince ne facebook ne internet..günümüz insanı artık iradesine sahip çıkmaktan aciz bir hal almış durumda bu sebeple her ikisini de tehlike olarak görüyorum.
sevgiler..
Eee aynı adla yada farklı bir adla yenisini açarsa ne olacak?
Onu da söyleyecek mi size,hesabı temizlemiş şifresini de vermiştir.
En az 5 yaş zeka seviyesine sahip her erkek bunu yapabilir.
Kocalarını zaptedemeyen kadınların bahaneleri..
Facebook olmadığı zamanlarda erkekler dizinizin dibinde oturuyorlardı,aldatmıyorlardı masumcuklar facebook gelince dünyaları değişti.
Cep telefonu ilk çıktığı zamanlarda böyle sohbetler oluyordu,cep telefonları çok namuslu erkekleri yoldan çıkarmıştı.
Sadece bahane sadece kocalarını savunmak için bir kapı daha.
Facebook kullanıyorum günde belki 5 dk sürüyordur kullanmam 5 saatte olabilirdi.
Ne bir erkekle karşılaştım ne bir erkek rahatsız etti ne bir mesaj aldım ne bir teklif .
Kendinizi kandırmayın aranan,bulur.
Azıcık kocacıklarınıza toz değecek ama gözünüzü açın.
Problem internet sitelerinde,cep telefonlarında değil problem bizzat kocalarınızda.
yani sataşma amaçlı yazamıştım
ama sanırım sen çok müzdaripsin bu konuda
tabiki utanan yapmaz
ama belki yapan utanırdı bi anlık şeytana uydum diye belkiiiiiiii
neyse ben pilav yapayım
sohbet edeyim
sizide ALLAH kurtarsın bu illetten
Eskiden cep telefonu bile yokken ev telefonu vardı gene yapan yapıcağını yapıyordu şimdi teknoloji gelişti ulaşım heryönden dahada kolaylaştı herkesde cep telefonları, internetler, ulaşım araçları.. Gerçekten içinde olan insanlara yaradı bu durumlar baya.. Eskiye göre herşey dahada elaltında oldu ve kolaylaştı belki de.. Ama sonuç hep aynı. Yokkende varkende yapan yapıyor.. Yokken daha zorlanarak yapanlar şimdi daha kolay yapabiliyor aradada ki fark bu ama burda suçlu olan internet falan değil insanlar.. Kimin içinde varsa aynı tempo devam yani güzel kardeşim. Ben şüpheden dolayı facebook kapatılmasını yada aynı hesabı birlikte kullanarak önüne geçilmeye çalışılmasını doğru bulmuyorum. Sebebine gelince ise siz faceyi kapattırırsınız o bu sefer cep telefonundan yönelir yada yedek hesap açar yine devam eder yani önemli olan karşısınızdaki insanın karakteri.
Eee aynı adla yada farklı bir adla yenisini açarsa ne olacak?
Onu da söyleyecek mi size,hesabı temizlemiş şifresini de vermiştir.
En az 5 yaş zeka seviyesine sahip her erkek bunu yapabilir.
internet çok tehlikeli demişsiniz, siz de buradasınız ama. elektrik de tehlikeli misal, nasıl kullandığına bağlı yararlı ya da zararlı olması.
yapacak olan, daha bilgisayar bile icat edilmeden de yolunu bulup aldatıyordu eşini. ihanet denen şey bin yıllardır var. aldatan face yüzünden değil, onursuzluğu yüzünden aldatmıştır.
karşındakine güvenmeyerek yaşamını sürdüremezsin. başta seni tüketir bu.
şüphelerinde haklı nedenler varsa o ayrı. ama şahsen eşim sürekli maillerimi, cep teleonumu kurcalasa ben de rahatsız olurum.
hay Allah razı olsun bacım
aslında 5 yaş seviyesinde olan erkekler değil ama neyse
Ahhh ahhh Rahmetli babacığım ben daha kundaktayken aldatmaya başlamış annemi, o zamanlar ev telefonu bile sayılı kişilerde varmış, nerde internet, nerde facebook ya da cep telefonu, televizyon bile yokmuş doğru dürüst.
Eskiden kadınlar şiddet gördüğünü, aldatıldığını söyleyemezmiş, ayıplanırmış, eksik eteksin oturacaksın denilirmiş, şimdilerde teknolojinin altın çağını yaşıyoruz, geçmiştede yaşanan aldatmalar bu yolla gün yüzüne çıktı, kadınlar daha çok seslerini duyurur oldu, olan biten bu aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?