facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

evli insanlar evine net almayacaksa sınav çıktıları vs nereden alacağız internet kafelerden mi:))

Eee aynı adla yada farklı bir adla yenisini açarsa ne olacak?
Onu da söyleyecek mi size,hesabı temizlemiş şifresini de vermiştir.
En az 5 yaş zeka seviyesine sahip her erkek bunu yapabilir.

Boşuna konuşuyorsun Derinscim bazılarımız için içinde en ufak şüpheyle evliliği sürdürmek cehennem azabı sayılacakken bazılarımız için sürekli kocayı kontrol etmek dürtü halini almış. Potansiyeli olup olmamasının bir önemi yok, önemli olan sürekli kontrol edip yapmamasını sağlamak. Bu yüzden facebook suçlu, internet suçlu, bilgisayar suçlu vs...

Biri kalkar büyük şehire laf bulur, biri internete biri facebook a biri chat sitelerine biri cep telefonlarına
Sene 80ler...
Bir akrabamız evli hem de küçükşehir olan bir yerde taşrada, eşini sayısını eşinin bile unuttuğu birçok kadınla aldatmış
Bu arada bu kadınlar fahişe filan değil...
Defalarca senelerce... Yaş 20 30 40 fark etmeden.
Ne cep telefonu, ne facebook ne büyükşehir gafleti olmadan.
Hem de güya çoğumuzun toz kondurmadığı seneler onlar.
Yapan her türlü yapar...

Son düzenleyen: Moderatör:

hay Allah razı olsun bacım

eşimin face var ve pek kullanmasını bilmiyor :) ben kullandırıyorum genelde aklına gelıpde acmaz zaten :) anca aksamları oda ben yanındayken dolu insan :) aslında facede değil yapan heryerde yapar bence.. eşimin mesleği biraz kötü bu yönden kızları cok görüyor ama benım için sorun değil sevgısını hissediyorum vede ani değişiklik olsa aramıza 3. şahıs girse anında anlarım cunku eşim asla denge kuramıyor ya cok sevıyor cok baglı yada tam uzaktır.. bu yuzden hayatımızı nette sınırlamadım ben facede yapar dısarda yapmaz değil.. önce dısarda baslar bir erkek sonra facede baslar he telefonu hep ortadadır kontrole gerek yok o telefon en zmn saklanırsa bi sorun vardır rahatlıkla bana verebılıyorsa içim rahattır yani güven önemlı birde erkeği tanımakda önemli bakışı çözerim üstüne cok gitmem tek hareketi anlatır herseyı o cinsteniz o yuzden sıkıntı yok :)

Yahu insanın içinde olduktan sonra
facebook macebook bahane .
İçerisinde aldatma dürtüsü olan her insan kadın/erkek fark etmez
Bir yolunu bulur ve aldatır .

ah feysbuk ah internet körolasıcalar.hep bunların yüzünen yuvalar yıkılıyor.yoksa kimin aklına gelir aldatmak.evde kuzu kuzu otururken bide bu internet çıktı piyasaya.ne güzel televizyon seyrediyorduk dizilerle kendimizi avutup meşk oluyorduk.kocalarımzın aklının ucundan geçmiyordu eski sevgililer yeni aşklar.bu internet olasaydı aldatmalar yıkılan yuvalar olmazdı.eskiden aldatma yokmuymuş :44:

çok komik,interneti kapatın feysbuku açmayın yuvalar yıkılmasın.aynı şey gibi dışarı çıkmayın etrafı görmeyin gözünüz açılmasın der gibi.veya televizyon syretmeyin ahlakınız bozulmasın veya karınızdan başkasına bakmayın cinsel iştahınız açılır.gözünü um kulağını tıka ağzınıda kapt..oh ne rahat

"Erkeklerin imanını Facebooklarlan çaldılaaar!!1" düşüncesi hakikaten komik yahu.

Ucuz işler peşinde olan adam her yerde yer o b*ku,
"Aaa Facebook! Bi' şey yaparım ki ben bunla!" demez.
Diyorsa da zaten sen gel bununla bi' şey yap oksijen zayiatı, gel, oyuncak buldum sana, oyna sabah akşam.

geçmiş yorumları okumadım.
kimse kusura bakmasın ama facebook sadece bir ayna.
kişinin yaptığı kötü birşey yoksa açığa çıkan kötülükte yoktur.
bence karşınızda ki insanı anlamak için de çok kullanışlı. hem facebook olmasa siz o insanın yaptıklarını nasıl açığa çıkartıp, göreceksiniz.
kullanışlı bence.

eşim nişanlıyken kapattırmıştı,biri bişey yazar gıcık olurum demişti, bende sende kapat ozaman dedim. o da hiç itiraz etmeden kapattı.
hatta şifresini verdi ben kapattım.
böyle kafamız çok rahat.
kesinlikle evlilerin face kapalı olmalı, çok can sıkıcı şeyler yaşatabilir.
çekemeyen çok olur sonuçta.

bence eskiden daha kolay yapıyorlardı aksine
yer belirten cep telefonu yoktu face yoktu msn yoktu internet yoktu casus programlar yoktu
adam çekip gidiyordu şehir dışında mı iş gezisinde mi mesaide mi aşna fişnede mi kim bilecek
herkes mutlu mesuttu
şimdi daha zor herşey ortalıkta
allah muhafaza geçmişi silmeyi unutsa mesajları aramaları silse ya da telefonu kapatsa evdeyken
herkes diken üstünde
casus program mı istersin telefon ayrıntısı mı
adamcağızlar artık rahat mahat değil

kendi adıma bana şifresini veren onu bunu kapattım diyen evde telefonu oraya buraya bırakan adamdan daha çok korkarım ben
bu adam beni salak yerine koyuyor diye
çünkü bence erkeklerin %99.99u yapıyor
mesele yakalanmakta

bir de şunu anlayın artık facede msnde başka hesaplar alınabiliyor tekrar tekrar ya da yeni telefon numarası
hani siz kapattırıyorsunuz şifresini alıyorsunuz falan kafanız rahat ya
öle de bir durum var

Eee aynı adla yada farklı bir adla yenisini açarsa ne olacak?
Onu da söyleyecek mi size,hesabı temizlemiş şifresini de vermiştir.
En az 5 yaş zeka seviyesine sahip her erkek bunu yapabilir.

aslında 5 yaş seviyesinde olan erkekler değil ama neyse

yorumuna bayıldım tebrik ediyorum seni...

ay canım yaa,
eskiden face mi vardı, internet mi vardı.
ama aldatma her devirde yaşandı değil mi.
yapacak olan zaten yapar.
çok sıkarsan yapmayacak olan da yapar.
sen umursamaz ol o seni takip etsin

Ahhh ahhh Rahmetli babacığım ben daha kundaktayken aldatmaya başlamış annemi, o zamanlar ev telefonu bile sayılı kişilerde varmış, nerde internet, nerde facebook ya da cep telefonu, televizyon bile yokmuş doğru dürüst.
Eskiden kadınlar şiddet gördüğünü, aldatıldığını söyleyemezmiş, ayıplanırmış, eksik eteksin oturacaksın denilirmiş, şimdilerde teknolojinin altın çağını yaşıyoruz, geçmiştede yaşanan aldatmalar bu yolla gün yüzüne çıktı, kadınlar daha çok seslerini duyurur oldu, olan biten bu aslında.

Facebook bahane....önemli olan niyet ..adamın yapacağı varsa bunlar sadece bir araç..her türlü yapar gerisi hikaye

Annen gene iyiymiş mune.
O bahsettiğim akrabamız 21 günlük gelinken aldatılmaya başlamış.
Şaka gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…