Facebook illeti :\

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Her 10 kadından 1 tanesinin sorunu . FACEBOOK
iyi taraflarının olduğu kadar kötü tarafları var .
ayrılıklar. boşanmalar en önemliside güvenimizi yerle bir eden bi site .
Olmaması daha mantıklı geliyor bana
Sizlerde benimle aynı fikirdemisiniz ?
Yoksa ?

Problem site değil insanlar.
Ne oldu bir şey mi oldu?

kişi kendini bildikten sonra sorun yok bence..
facebook olmaz başka yol bulur, yapmak istedikten sonra..
ama tabii facebook işleri kolaylaştırıyor, yapmak isteyen için daha ulaşılır oluyor bazı şeyler...

Hergün girmesem olmuyor facebooka. Bence de hiç olmasa daha iyi. Acaba kocama biri mesaj gönderdi mi, arkadaş olarak ekledi mi düşünceleri de beni çok geriyor. Zira bazı terbiyesiz kadınlar evlendikleri halde hala eski sevgililerini faceden bulup mesaj gönderebiliyorlar.

Ben kararsızım, bazen iyi bazen kötü...

Bazen sıkılıyorum kapatıyorum açıyorum sonra felann..

Ama ewlilik gibi durumlarda gizli saklı olmamasından yanayım...

O şifreyi bilecem arkadaş oyarımm

Problem site değil insanlar.
Ne oldu bir şey mi oldu?
Bebeğim sorun bişey olup olmaması değil geçmiş günlerdeki konulara bakıyorum çoğu kadın sırf o site yüzünden mutsuz olup ilişkilerine son veriyorlar . yapacak olan elbette herr türlü yaparda facebook kadar geniş kapsamlı bi site daha yok .

tamamen aynı fikirdeyim arkadaşım keşke bişey yapılsa şu illet siteye.. çökse falan.

insanın aklı o taraflarda olmaya görsün facebook olmaz başka bir yolla olur aldatma vs.
amacından saptırarak kullanılacak olduktan sonra ev telefonları da tehlikeli
kişide bitiyor herşey

kendini bildikten sonra insanın güvenini böyle bir site sarsamaz.
işten güçten koparacak kadar da bağımlısı olmamak lazım tabi ki
onun dışında insan eğleniyor buradan az da olsa sosyalleşiyor

Altı üstü bir internet sitesi ne kadar ciddiye alınıyor.Doğru kullanmasını bildikten sonra.Bizim de var ama gidip kocamın arama geçmişinde ne var ne yok araştırmıyorum.Bu kişinin kendiyle alakalı bir durum.Eğer güven olayı yoksa,face şu bu olsa da olmasa da bir yolunu bulur kıskanır.

facebook sadece araç. adamın niyeti varsa, facebook değil macebook olsa yine yapar yani. facebook bir site sadece. sorun aldatanda, bunu görmek çok basit aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…