Facebook illeti :\

Bende bunu anlamıyorum kocası,nişanlısı vb tarafından aldatılanlarlan facebooku suçluyor ya ne sebeple,
facebook elalemin karısına kızına kendi kendine asılmıyor heralde
adam veya kadın niyetini kötüyse her türlü aldatır zaten facebooka falan hacet yok

Kesinlikle aynı fikirde değilim sizinle.
Güvenimizi yerle bir eden site değil. Zaten toptan güvensiz bir toplum olduğumuz için böyle siteler katlıyor güvensizliğimizi.
Aynı kelimeyi bir çok kez kullanacağım ama asıl mesele güven zaten. Kendine güvenen, karşısındakine güvenen insanın facebookla twitterla onla bunla güveni sarsılmaz. İlk günden beri kullanıyoruz sosyal medyayı eşim de ben de. Şimdiye dek hiç sorun yaşamadık. Ne ben bilirim onun şifresini ne o benimkini. Aklımın ucundan geçmez kontrol etmek.

Her zaman söylerim aldatacak insanı zincirleseniz de aldatır sizi. Bu kadar kasmanın, kısıtlamanın, kontrolün anlamı yok. Kıskançlık gereksiz bir duygu bence.

tüm kadınlar olarak hep bi koldan virüsmü yollasak

iyi de kocasını, sevgilisini Facebook üstünden aldatan da o kadar çok kadın var ki. ben hayret ediyorum bu tip yorumlara... Sizin hiç etrafınızda partnerini aldatan bir kadın olmadı mı yani? Uzak akrabalar arasında falan da mı yok? Bilmiyorum bir benim çevremdeki kadınlarda mı bir sorun var bu sitedeki üyelere göre bütün kadınlarımız kanatsız birer melek. Benim akrabam arasında da, komşularım arasında da, okuduğum okulda da partnerini aldatan kadınlar var.

valla aldatmasalar bile açık duvarda bile gayet flörtöz olabiliyorlar, sınırlarda geziyorlar yani, gerçi bence o da aldatmak

valla aldatmasalar bile açık duvarda bile gayet flörtöz olabiliyorlar, sınırlarda geziyorlar yani, gerçi bence o da aldatmak

Kadinlar icin mi diyorsun? Eger onlar icinse sonuna kadar katiliyorum, sevgilisini aldatan o kadar cok kadin taniyorum ki belki cinsel olarak degil ama bir erkekle gorusurken baskasina goz kirpan, eski sevgilisiyle flort eden, yedekte birini tutan... Yani bazen diyorum biz kadinlar kendimizi namuslu gostermeyi cok seviyoruz sanirim, ya da bana hep denk geliyor bu ahlaksiz kadinlar bu sitedeki kadinlarin cevresi hep kanatsiz melek dolu

evet canım kadınlar için diyorum

siteyle alakalı olduğunu asla düşünmüyorum,kişilik meselesi.
Aldatılır insan veya aldatır sucu siteye atar.insanın içinde varsa gözünün önündede çaktırmadan aldatır.

interneti ne amaçlı kullanırsan sana onu verir.

Aynı annem mantığı.
Kardeşim internet başında sabahladı, okula gitmedi, uzattı falan.
Annemin bedduası "interneti bulan yerinde yatamasın, ters dönsün".
Yahu interneti kullanamayan kardeşim, suçlu internet mi :)

ölmemiş galiba mezarında ters dönemez

Cogu kadin facebook goz onunde diye , tuturnuslar bir facebook.
Adam disari ciksa ne yaptigini kim nerden bilecek , tabii facebook gibi adamin gecmisine disarda bakilmiyor..
Bence sacmalik.
Guven olduktan sonra , herkes istedigi yerw takilabilir..
Ayrica kisinin icinde varsa degil facebook , balkonda bile yapar yapacagini..

peki nasıl ortaya çıktı canım, kadınlar bunu saklama iz silme konusunda daha becerikli bence
Valla kocasi bulmus, artik nasil buldu bilmiyorum yazismalari okumus. Hatta biliyor musun bizim eve geldiginde de konusmustu elin adamlariyla bizim evde. Kendi evlerinde internet bagli degildi o siralar, cocugu da ufakti. Sık sık giremiyordu Facebook'a. Bize gelince 'Aa ben bir Facebook'uma gireyim.' dedi. Bilgisayarımı aldı. Yabancı erkekler: 'Merhaba görüşelim mi?' diye mesaj atmışlar falan, bu da bize 'Te allam ya'' falan diyordu ama istemem yan cebime koy gibisinden. Bu da bunlara cevap yazıyordu ama o kadar rahatsız olan insan engeller direkt, sert cevaplar verir bizimki vermiyordu. Biz bunu görünce ablamla şaşırdık biraz, çocuklu kadının uğraştığına bak dedik. Sonra 1-2 sene sonra da bu kızın amcası bize anlattı kocası erkeklerle yazışırken yakalamış kızı, şiddet uygulamış. 1 2 sene sonra da boşanma haberleri geldi. Üzücü bir hikaye biraz.

üzücü ama evliliğinin sonunu kendi getirmiş, onda da bu hastalık varmış demekki vazgeçemediğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…