- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi pembecanta
-
Cogu kadin facebook goz onunde diye , tuturnuslar bir facebook.
Adam disari ciksa ne yaptigini kim nerden bilecek , tabii facebook gibi adamin gecmisine disarda bakilmiyor..
Bence sacmalik.
Guven olduktan sonra , herkes istedigi yerw takilabilir..
Ayrica kisinin icinde varsa degil facebook , balkonda bile yapar yapacagini..
Ben de böyle düşünüyorum, internetteki eskort siteleri, gece kuluplerindeki tek ickiye cinsellik yasayan kadinlar bence cok daha tehlikeli. Zaten bu sitede acilan Facebookla ilgili konularinin cogu gereksiz kiskancliklardan olusuyor. Yok sunu aratmis, yok eski sevgilisinin profiline bakmis bilmem ne. Bir de isin komik yani kadinlar kendileri eski sevgililerini aratip, kocalari aratmasin istiyorlar. Kendilerinki masum erkeklerininki kotu niyetliymis. :)
Her 10 kadından 1 tanesinin sorunu . FACEBOOK
iyi taraflarının olduğu kadar kötü tarafları var .
ayrılıklar. boşanmalar en önemliside güvenimizi yerle bir eden bi site .
Olmaması daha mantıklı geliyor bana
Sizlerde benimle aynı fikirdemisiniz ?
Yoksa ?
Facebook olmasa başka platformda olurdu bu söyledikleriniz. Niyet önemli sonuçta.Her 10 kadından 1 tanesinin sorunu . FACEBOOK
iyi taraflarının olduğu kadar kötü tarafları var .
ayrılıklar. boşanmalar en önemliside güvenimizi yerle bir eden bi site .
Olmaması daha mantıklı geliyor bana
Sizlerde benimle aynı fikirdemisiniz ?
Yoksa ?
SEVGİLİ BAYANLAR BEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER erkekler melek aldatmalarının tek sebebi facebook demiyoruz .! facebookun hayatımızda ne kadar yer ettiğini (kiminde bağımlılık kiminde aldatmaya araç olduğunu) vurguluyoruz . ki buda bi gerçek çoğu kişiler tam anlamıyla o sebepten kullanır olmuş . ALDATMA konusundada benim kendi düşüncem sizinkilerle aynı yönde yapacak olan her türlü yapar ne tlfn ne sosyal medya vs hiçbişey engel olamaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?