- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aynen öyle... Rehberinizde kayıtlı ise karşınıza çıkar. Mail de aynı şekilde. Onun dışında çıkmaz.Yani çıkan numaralar kayıtlı oluyor değil mi.
Kız ismi çıkıyorsa o kişi kayıtlı demek oluyor..
Aynen sanırım enseledim :)Aynen öyle... Rehberinizde kayıtlı ise karşınıza çıkar. Mail de aynı şekilde. Onun dışında çıkmaz.
Birini enselediniz galiba :)))
Face kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
M.facebook dan giriyorum uygulama kullanmiyorum orada henüz Facebook olmayan arkadaşların diye bir yer çıkıyor ve altında rehberinde kayırlı kişiler çıkıyor.
Nasıl kaydettiysen o şekilde çıkıyor mesela Ahmet amca Güler teyze Ayse gibi...
Ad soyad olarak kaydettiyseniz o şekilde çıkıyor sanırım.
Burda tanımadığı numara cikaniniz oluyor mu ?
Yani bu bende kayıtlı değil ama numara çıktı dediginiz..
FenaaaAynen sanırım enseledim :)
Rehberde ve mailde kim varsa çıkar ayrıca arkadaşların ile olan sende ekli olmayan ortak arkadaşlarını da görebilirsin bu arada..
Aynen öyle.Yani çıkan numaralar kayıtlı oluyor değil mi.
Kız ismi çıkıyorsa o kişi kayıtlı demek oluyor..
İlk üyelik alınıyorsa rehberde ve mailde olanlar çıkar . Resime baktım da ilk üyelik sanırım. Ama eğer değilse ortak arkadaşların arkadaşı da " tanıyor olabileceğiniz kişiler " olarak görünür...Nasıl yani o bahsettiğim yerde arkadaşlarımda ekli olan kişiler mi çıkar, m
Nasıl yani o bahsettiğim yerde arkadaşlarımda ekli olan kişiler mi çıkar, m
Üyelik kaç senelik üyelik.İlk üyelik alınıyorsa rehberde ve mailde olanlar çıkar . Resime baktım da ilk üyelik sanırım. Ama eğer değilse ortak arkadaşların arkadaşı da " tanıyor olabileceğiniz kişiler " olarak görünür...
Bahsettiğiniz yerde sadece telefonda kayıtlı olanlar görülür. Rehberimdekileri aktar gibi bir şey cikiyor,o kısma bakarsanız rehberdekilerin face varsa gösterir. Hatta face olmayanlar içinde ,üye olunca ekle gibi bir ifade çıkıyor.
Rica ederimTam olarak orası.. Teşekkürler
O kişiler hangi telefondan bakıyorsanız o telefonda kayıtlı kişiler.Üyelik kaç senelik üyelik.
Tanıyor olabileceğiniz kişiler değil burası farklı bir yer anasayfa da çıkıyor arada. Ve rehberdeki numaralar çıkıyor . Hani mesela Ahmet amcam gibi nasıl kaydettiysen. Lakabıyla kaydedilen kişilerde öyle çıkmış ama ikide kız numarası çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?