- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Allah Allah kafam karıştı şimdi. Daha net bir foto yükleseniz olmaz mı ? Eğer eski üyelik ise hem rehberde olup da face'de olmayan kişileri önerir hem de rehberde olmayan arkadaşın arkadaşını... Mesela benimde karşıma telefonda olan ama face'de olmayanlar çıkıyor ayrıca başka bir arkadaşımın arkadaşını çıkarıyor. Arkadaşı ekle olarak görünüyorÜyelik kaç senelik üyelik.
Tanıyor olabileceğiniz kişiler değil burası farklı bir yer anasayfa da çıkıyor arada. Ve rehberdeki numaralar çıkıyor . Hani mesela Ahmet amcam gibi nasıl kaydettiysen. Lakabıyla kaydedilen kişilerde öyle çıkmış ama ikide kız numarası çıkmış.
Kendi telefonumdan baktim öyle birisi yok bendeO kişiler hangi telefondan bakıyorsanız o telefonda kayıtlı kişiler.
Siz "tanıyor olabileceğin kisiler" kısmından bahsediyorsunuz. Oda dediğiniz gibi arkadaşın arkası falanda çıkar. Konu sahibinin dediği yer ise arada "rehberimdekileri aktar" diye sorunca tamama bakarsanız,telefon rehberinizde kayıtlı olanların face bulur.Allah Allah kafam karıştı şimdi. Daha net bir foto yükleseniz olmaz mı ? Eğer eski üyelik ise hem rehberde olup da face'de olmayan kişileri önerir hem de rehberde olmayan arkadaşın arkadaşını... Mesela benimde karşıma telefonda olan ama face'de olmayanlar çıkıyor ayrıca başka bir arkadaşımın arkadaşını çıkarıyor. Arkadaşı ekle olarak görünüyor
Allah Allah kafam karıştı şimdi. Daha net bir foto yükleseniz olmaz mı ? Eğer eski üyelik ise hem rehberde olup da face'de olmayan kişileri önerir hem de rehberde olmayan arkadaşın arkadaşını... Mesela benimde karşıma telefonda olan ama face'de olmayanlar çıkıyor ayrıca başka bir arkadaşımın arkadaşını çıkarıyor. Arkadaşı ekle olarak görünüyor
Siz "tanıyor olabileceğin kisiler" kısmından bahsediyorsunuz. Oda dediğiniz gibi arkadaşın arkası falanda çıkar. Konu sahibinin dediği yer ise arada "rehberimdekileri aktar" diye sorunca tamama bakarsanız,telefon rehberinizde kayıtlı olanların face bulur.
Eğer başka bir telden faceniz acildiysa ,daha önce yüklediği için yine de görebilirsiniz. Mesela eşimin farenin kendi telinde açınca,onun rehberinde olanlar için o bölüm yinede çıkabiliyor ama az kişiyi gösteriyor meselaKendi telefonumdan baktim öyle birisi yok bende
Kişilerin telefon numarası ve kayıtlı oldukları sayfa değil mi. facebook hesapları yok facebook açınca bildirim istiyor musun diye soran sayfa.Kendi telefonumdan baktim öyle birisi yok bende
İşte benimde kafam karıştı aslında :) kişi önermesi yoksa evet mail ya da rehberde olanlar çıkar karşımızaSiz "tanıyor olabileceğin kisiler" kısmından bahsediyorsunuz. Oda dediğiniz gibi arkadaşın arkası falanda çıkar. Konu sahibinin dediği yer ise arada "rehberimdekileri aktar" diye sorunca tamama bakarsanız,telefon rehberinizde kayıtlı olanların face bulur.
Anladım şimdi. Mobilden giriyorsunuz bu arkadaş önerisi yeri. Bana da çıkıyor bazen bu kişiler. Hatta arkadaşımn arkadaşı bile değil tamamen Facebook çöpçatanlıgı.
Işte bu kısım sadece rehberde
Evet bu kısmı arada faceten çıkış falan yapınca soruyor geneldeİşte benimde kafam karıştı aslında :) kişi önermesi yoksa evet mail ya da rehberde olanlar çıkar karşımıza
Bariz numara gorunuyor amaAnladım şimdi. Mobilden giriyorsunuz bu arkadaş önerisi yeri. Bana da çıkıyor bazen bu kişiler. Hatta arkadaşımn arkadaşı bile değil tamamen Facebook çöpçatanlıgı.
Ortak arkadaşınız yoksa o kişiler profilinize bakan kişiler.Anladım şimdi. Mobilden giriyorsunuz bu arkadaş önerisi yeri. Bana da çıkıyor bazen bu kişiler. Hatta arkadaşımn arkadaşı bile değil tamamen Facebook çöpçatanlıgı.
Ama nasıl olur. Bana da çok öneri geliyor öyle bende bir de öyle her kışı ekli değil hani.
Allah Allah elin Amerikalısı bana neden bakıyor şimdiOrtak arkadaşınız yoksa o kişiler profilinize bakan kişiler.
Hayır cilekli sakız bu kim sadece senin rehberinde kayıtlı kişileri gösterir. Eğer fare adresi varsa direk çıkıyor yoksada üye olunca ekle gibi bir ifade ve numara isim gorunurBariz numara gorunuyor ama
Ya telefon kimin. veya o telefon 2. el mi. ya da siz sim karti değiştirdiniz miBariz numara gorunuyor ama
Profilinde numara görünüyor olabilir kendi numarasını kaydetmiştir Facebook gizliliğinden. Valla karıştı kafam :) bana öneri arkadasi olarak geldi bilmiyorum. Kendi adresiniz mı bu Facebook hesabı ?Bariz numara gorunuyor ama
Öyle deme beAllah Allah elin Amerikalısı bana neden bakıyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?