- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Benim Amerikalı tanıdığım yok kiBu görüntüde görünen isim ve numaralar sizin rehberinizde kayitlidir. Sonradan silmiş olsanız bile bu kısma onay verdiğinizde rehberde varsa yinede çıkar siz kaldır seçeneğine basana kadar
O zaman sıkıntı...
Teknolojinin gözünü seveyim,gözünden bir şey kaçmıyor. Telden yazdığım için biraz sıkıntılı anlatmış olabilirim ama kesinlikle o numaralar şimdi olmasa bile bir aralar arkadaşınızın telinde kayitliymisYalancı herif
Bu kişi erkek arkadaşınız ise keşke açık vermemiş olsaydınız. Rahatça bakardınız. Şimdi iki ucu sivri değnek olduEvet whatsapp profilini kaydettim bi kadın
Orası öyle tabikide..Kendi kaybetti
Hiç facenizi başkasının telefonunda açtınız mi? Öyle bir şey olduysa belki o telefondaki rehberden kalmıştır sizdekiBenim Amerikalı tanıdığım yok kineyse... :) Doğrudur ne diyeyim :)
Ezberinde yoktur numara olamaz mı.?Ama benim aklımı kurcalayan şurası numaranın sonu su dedim tamamını istedi. Sonuna bakarak da söyleyebilirdi neden tamamını istedi
kaç kişi bir iki numara dışında tlf numaralarını ezbere biliyor ki. bence siz onu bir de facebooktan aratin. o zaman görüşmus mü kim Nerede yaşıyor falan bakarsınız. arada bağ var mı incelesin.Ama benim aklımı kurcalayan şurası numaranın sonu su dedim tamamını istedi. Sonuna bakarak da söyleyebilirdi neden tamamını istedi
Hayır hiç açmadım. Oldum olası kendi telefonumdan girerim. Bilgisayarda aynı şekilde... Neyse ya önemli değil, arkads da demiş senin profiline bakan kişiler de çıkar diye.. neyse önemli değil :) x yapıp gönderiyorum zaten :)Hiç facenizi başkasının telefonunda açtınız mi? Öyle bir şey olduysa belki o telefondaki rehberden kalmıştır sizdeki
Tuş seslerini geldi aratti telefonunda numarayı yazdı yaniEzberinde yoktur numara olamaz mı.?
Yazmadan nasıl öğrensn tanıyor mu tanımıyor mu :)) şimdi bana birisi dese ki şu son haneli numara kimin diye bende tam numara ver derim :) her numarayı ezberde tutma gibi imkanımız yok ki :)Tuş seslerini geldi aratti telefonunda numarayı yazdı yani
Yazmadan nasıl öğrensn tanıyor mu tanımıyor mu :)) şimdi bana birisi dese ki şu son haneli numara kimin diye bende tam numara ver derim :) her numarayı ezberde tutma gibi imkanımız yok ki :)
Sevgilisi olsa neden tam numara istesin ? Ben eşimin numarasını zor bela ezberledim . Hani herkes ezberci olmak zorunda değil. Ha şüphe ediyorum hareketleri normal değil diyorsanız o başka o zaman elbet bir yerden patlak verecektir. Gerçi keşke direkt sormasaydniz. Madem sevgiliniz,resimleriniz varsa beraber cekilen, onlara bakma bahanesiyle alıp numarayı kendiniz tuslamis olsaydiniz keşke ...Oyle de belki sevgilisidir sevgilisiyse ezberinde olmazmi ki
Sevgilisi olsa neden tam numara istesin ? Ben eşimin numarasını zor bela ezberledim . Hani herkes ezberci olmak zorunda değil. Ha şüphe ediyorum hareketleri normal değil diyorsanız o başka o zaman elbet bir yerden patlak verecektir. Gerçi keşke direkt sormasaydniz. Madem sevgiliniz,resimleriniz varsa beraber cekilen, onlara bakma bahanesiyle alıp numarayı kendiniz tuslamis olsaydiniz keşke ...
Kendisine soyleseniz bu şekilde face'de çıktığını. Madem kişiyi gözden çıkardınız son çemkirmeyi yapın derim benTelefonuna baktim kaç kere zerre şüpheli bir fotoğraf, numara görmedim. Bilmiyorum uğraşmak istemiyorum sanırım ne hali varsa gorsun artik
Kendisine soyleseniz bu şekilde face'de çıktığını. Madem kişiyi gözden çıkardınız son çemkirmeyi yapın derim ben
Ama bakın öyle de olmayabilir. Dedigim gibi bende de çıkıyor. Siz akşam ağzını yoklayın en iyisi...Yani uğraşmak istemiyorum mu diyim bilmiyorum ama belli olmaz. Akşam çileden çıkarırsa beni agzima geleni sayarim heralde.
Yemin etti öyle birini tanımıyorum diye annenin ustune et dedim etti. Ama inanmıyorumAma bakın öyle de olmayabilir. Dedigim gibi bende de çıkıyor. Siz akşam ağzını yoklayın en iyisi...
Siz daha iyi tanırsınız tabi. Hayırlısı olsunYemin etti öyle birini tanımıyorum diye annenin ustune et dedim etti. Ama inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?