Facebook Krizi :((

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
Eşimle canımı sıkan bir durum yaşadım
Ben eşimin eşim de benim face şifremi bilir
Ben şifremi değiştirmiştim çünkü misal face girip filanca sana mesaj göndermiş diye telefon açıyor
Hatta geçen epeydir aramadığım bir arkadaş telefondan bana ulaşamayınca face kanalıyla eşiyle ilgili özel şeyler yazmış bizimki açmış okumuş nasıl kızdım
Bilerek girmiyor biliyorum oyun oynamak için giriyor ama bakma yani mesajlarıma falan
Neyse şifremi değiştirdim şifreni niye değiştirdin diye trip atmaya başladı ne saklıyorsun söyle ne şifren dedikçe bana geldiler ben de söylemedim
Bu iyice sinirlendi bir sürü şifre deniyor girmek için sonra spora gidecektim evden çıktım dayanamadım yolda mesaj attım şifremi verdim hemen girmiş eminim mesajlarıma kadar bakmıştır.
Tabi bizimkinin heyheyleri gitmiş ben de bir şey olmamış gibi davrandım ama sinirlerim bozuldu çünkü beni arkadaş listesinden çıkarmış ikimiz evli olarak gözüküyorduk sonra kendi şifresini de değiştirmiş çok çocuksu ama moralim bozuldu akşam bunun hesabını sormak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çocukca,arkadaş listesinden mi çıkarmış
Oyun oynamak için neden kendi facesinden girmiyor
Söyleseydin keşke kız arkadaşlarımın yazığı özel şeyleri okuyorsun,rahatsız oluyorum diye

tüm sayfaları ağlayarak okudum

benim eşimde face şifremi biliyor oyun için girdiğinde her şeyi inceliyor ama nerdeyse 2 yıllık evliyiz ben bir kere bile sormadım senin şifren ne diye. Kızmakla ya da hesap sormakla olmaz akşama eşini karşına al aslında neye sinirlendiğini söyle.. Bu işler karşıklı güven işi de olsa merak başka bişey

esprı yapıyorum,bazı kısımlarda oluyor ya ağlayarak okudum vs yazılıyor acıklı oldugu ıcın..sizinki şirince bı tartışma bence,hoş bişey aslında,eşinızle konusarak halledebılırsınız tabı

tek derdiniz bu olsun :) facebook hiç sevmiyorum ve kullanmıyorum kafamda rahat huzurumda yerınde :) şiddetle tavsiye ederim

ayni seyi buradaki bircok bayan kendi esine uyguluyor ve ardi ardina acaba seni aldatiyormu bos birakmaya gelmez neden sifresini degistirdiki neden soyle neden boyle ahh ahh vahh vahh falan filan..ya bastan hic birbirinize sifrelerinizi vermeyeceksiniz yada eger sifrenizi verdiyseniz okunabileceginide bilmeniz gerekir.sen hic mi okumadin esine gelen mesajlari..ne esini sucla ne de baska seyleri.bir face icin,bir sifre icin birbirinizi uzmeye degmez..

Şifre eşe neden verilir?
Ev anahtarı değil ki bu sokakta kalmasın diye verilsin hesabıma girsin beni kontrol etsin diye verilir herhalde
Eee adamda kontrol etmiş,mesajları okumuş vs.
Yani hayatın doğal akışına aykırı bir durum yok,oyuncağı elinden alınıncada küsmüş facebookhesap evliliğini bitirmiş :18:
Neyse şükür ki hayat sanal hayat kadar basit değil .

Son düzenleme:
Çok çocukca,arkadaş listesinden mi çıkarmış
Oyun oynamak için neden kendi facesinden girmiyor
Söyleseydin keşke kız arkadaşlarımın yazığı özel şeyleri okuyorsun,rahatsız oluyorum diye

Hiç sormayın poker oynuyor kendisinde para biterse benimkine giriyor
Hele bir kere sahte face açmış profil harika bir rus kadını bana oyun için arkadaşlık göndermiş
Ben de telefon açtım filanca bana arkadaşlık göndermiş diye o benim arkadaşlığımı kabul et demez mi
Neymiş beyefendi kadın olarak oyuna girince herkes para gönderiyormuş....

Ne güzel özetlemişsiniz valla artık tüm hayatımız sanal oldu çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…