Facebook Krizi :((

Kusura bakmayın da ortak hesap açanları da , birbirine şifresini verenleri de , evlenince hesabını kapatanları da , bu yüzden tartışanları da oldukça gülünç ve güvensiz buluyorum ben.Bir kere güven duyuyorsanız şifre istemezsiniz ; merak bile etmezsiniz aksine..Aklı çelinmeye çook müsaitse eşinizin-sevgilinizin facebook a gelene kadar her gün onlarca uyaran tarafından sınanıyordur zaten ; bu durumda allah kolaylık versin..Ayrıca herkesin kendine ait eşinden ayrı arkadaşı ve özel hayatı olabilir hatta mutlaka da olmalıdır.Kız kıza sırlarınız olabilir , özel paylaştığınız şeyler olabilir v.s v.s..Simbiyoz yaşamak zorunda değilsiniz bence eşlerinizle.Sonra 3-5 sene geçince herkeste bir ağlaşma benim aşık olduğum adam bu değildi diye..E olmaz tabii özenle kendine benzetmeye çalışır sürekli aynı şeyleri yapar istemediklerini yapmaması için diretirsen o adam bir kaç senede tamamen ayrı bir şeye dönüşür..BU arada facebook tamamen herhangi bir şey benim için.Bu f.book yerine eski bir arkadaş , herhangi bir hobi , hoşlandığı herhangi başka bir şey de olabilir.

Konu sahibi arkadaşım bence eşine açıkça direkt olarak bu durumun sebebini sor.Açıklamasına göre tavrını belirlersin bence..

Mırç mırç ilişkiler... Neyinize sizin daha adını söyleyemediğiniz yerlere üye olmak, daha birbirinizin özeline saygı duyamadan karşılıklı şifreler almak vermek...O şifresini almış da bu bilmem napmış da...Beceremiyorsunuz işte, kapatın hesaplarınızı. Napcaksınız sanki iki uyduruk videoyla 3-5 tane fanatik durum güncellemesi paylaşınca ? Ülkede arap baharı başlatıp demokrasiyi mi kurtaracaksınız sanki :37:

Mırç mırç ilişkiler... Neyinize sizin daha adını söyleyemediğiniz yerlere üye olmak, daha birbirinizin özeline saygı duyamadan karşılıklı şifreler almak vermek...O şifresini almış da bu bilmem napmış da...Beceremiyorsunuz işte, kapatın hesaplarınızı. Napcaksınız sanki iki uyduruk videoyla 3-5 tane fanatik durum güncellemesi paylaşınca ? Ülkede arap baharı başlatıp demokrasiyi mi kurtaracaksınız sanki :37:

Hormonlar performansını arttırmış marjiciğim :ssz:
Çok datlusun :17:

söylenebilecek her şey herkesçe yorumlanmış ama yazmadan duramadım,
yahu neden şifre birbirine verilir ki o okusa ne olacak sen okusan ne olacak zaten yapacak olan bir şeyler her şartta her durumda yapar,
şifreyi bilmem güvende tutmak mı? her şey kullanım amacını aştıkça kabak tadı veriyor.

Back
X