Facebook Krizi :((

Tam konuyu okurken anneannem yanıma geldi.

Anneannem : ne okuyorsun.
Ben : Facebook krizi ni okuyorum.Şifre kavgası.
Anneannem : O ne ki ?
Ben : sen olsan dedeme facebook şifreni verirmiydin.Senin profiline girse mesajlarını okusa değiştirince trip atsa ?
Anneannem : Amaaan ne zor sizin de işiniz.Deden bana mektup yazardı bayramlarda kart atardı birde sen küçükken telefon çıkmıştı onun şifresini biliyordu benim doğum tarihimdi.Zaten ikimizde unutuyorduk şifreyi.Versin ne olucakmış.
Ben : ...................

İşimiz zor kızlar !

şıfremı vermem eşıme oda bunun altında bısey aramaz. ne munasebet mesajlarımı okuycak arkadaslarımın vs bende onun sıfresını bılmem banane:27:

Tam konuyu okurken anneannem yanıma geldi.

Anneannem : ne okuyorsun.
Ben : Facebook krizi ni okuyorum.Şifre kavgası.
Anneannem : O ne ki ?
Ben : sen olsan dedeme facebook şifreni verirmiydin.Senin profiline girse mesajlarını okusa değiştirince trip atsa ?
Anneannem : Amaaan ne zor sizin de işiniz.Deden bana mektup yazardı bayramlarda kart atardı birde sen küçükken telefon çıkmıştı onun şifresini biliyordu benim doğum tarihimdi.Zaten ikimizde unutuyorduk şifreyi.Versin ne olucakmış.
Ben : ...................

İşimiz zor kızlar !

ay buna cok guldum ya cok yaşa:9:

şıfremı vermem eşıme oda bunun altında bısey aramaz. ne munasebet mesajlarımı okuycak arkadaslarımın vs bende onun sıfresını bılmem banane:27:

Olması gereken de bu zaten
Sürekli bana ne saklıyorsun demesine gıcık oldum.
Biz daha önce ayrıydık boşanmıştık tekrar evlendik
Bu sebepten dolayı güvenmiyor mu ne

Saka gibi bir konu.Ikinizde cocuk gibi davranmissiniz.Madem ozel mesajlarini okumasini istemiyorsun bastan vermiceksin sifresini.Sonradan degistirmek neyin nesi.
Dikkat edin facebookta bosamissa gercektede bosayabilir her an eften püften bir sebebten..
:6:

Saka gibi bir konu.Ikinizde cocuk gibi davranmissiniz.Madem ozel mesajlarini okumasini istemiyorsun bastan vermiceksin sifresini.Sonradan degistirmek neyin nesi.
Dikkat edin facebookta bosamissa gercektede bosayabilir her an eften püften bir sebebten..
:6:

Biz zaten boşandık bir kere ama o beni değil ben onu boşadım şimdi son şansını kullanıyor bir tek hata beni bir daha asla göremeyeceğini iyi biliyor
Bir de üstüne o bana güvenmez tavırlar içinde

Bu facebook iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı, kapatmak en iyisi aslında, sonuçta bir amacı kalmadı, insanlar artık bebekleri için bile profil açmaya başladı,çok komik ve saçma geliyor bana.haaa benim yok mu var tabi, öğretmen olduğum için sayfamda öğrencilerim ekli,sırf sanalda dahi olsa güzel paylaşımlarla onları daha fazla etkileyebilir miyim diye kapatamıyorum, mesaj vermeye çalışıyorum paylaşımlarımla,bu konuda faydalı olduğunu düşünüyorum.
Madem aranızda böyle bir sorun var eşinle ortak bir hesap aç, birçok arkadaşım öyle yaptı, kıskançlık krizlerini de engellemiş oldular.

Bu facebook iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı, kapatmak en iyisi aslında, sonuçta bir amacı kalmadı, insanlar artık bebekleri için bile profil açmaya başladı,çok komik ve saçma geliyor bana.haaa benim yok mu var tabi, öğretmen olduğum için sayfamda öğrencilerim ekli,sırf sanalda dahi olsa güzel paylaşımlarla onları daha fazla etkileyebilir miyim diye kapatamıyorum, mesaj vermeye çalışıyorum paylaşımlarımla,bu konuda faydalı olduğunu düşünüyorum.
Madem aranızda böyle bir sorun var eşinle ortak bir hesap aç, birçok arkadaşım öyle yaptı, kıskançlık krizlerini de engellemiş oldular.

Gerçekten güzel düşünüyorsunuz öğretmen olduğunuz için realde zor olan şeyi sanal ortamda daha iyi aşılayabilirsiniz.
Ortak hesap çok saçma bir de aşk böcüğü gibi mesajlar yazarlar tek kelimeyle ıyyyy
Aslında kapatmak en iyisi

Facebook can sıkmıyor ki, faceyi kullananlar can sıkıyor..

Herşey gibi bunuda abarttık, hatta modası geçti başka sosyal!leşecek yerler var.

Şuana kadar hiç açmadım, gerek duymadım.

...

Eşinizle bu yaptığının ne anlama geldiğini, o an neden bu şekilde tepki verdiğini öğrenmek için konuşun.

Kızmayın, derdinizi anlatın.

Madem bu ikinci şansınız bunlarla harcamayın.

İnşaallah mutlu olursunuz.

Facebook can sıkmıyor ki, faceyi kullananlar can sıkıyor..

Herşey gibi bunuda abarttık, hatta modası geçti başka sosyal!leşecek yerler var.

Şuana kadar hiç açmadım, gerek duymadım.

...

Eşinizle bu yaptığının ne anlama geldiğini, o an neden bu şekilde tepki verdiğini öğrenmek için konuşun.

Kızmayın, derdinizi anlatın.

Madem bu ikinci şansınız bunlarla harcamayın.

İnşaallah mutlu olursunuz.

Tşk ederim yorumunuz için
Evet bu ikinci şansı ve ikinci şanslar her zaman pamuk ipliğiyle örülüdür.
Sadece yaptığı davranışı çocuksu bulup içerledim.

ben de bu şifre alıp verme birbirinin sayfasına bakma olayını hiç anlamamışımdır
ne şifremi veririm ne de isterim
sonuçta bütün dünya kullanıyor bunu evliler de kullanacak tabiki neden kapatılsın
birbirine güvenmeyi öğreneceksin önce....

Tşk ederim yorumunuz için
Evet bu ikinci şansı ve ikinci şanslar her zaman pamuk ipliğiyle örülüdür.
Sadece yaptığı davranışı çocuksu bulup içerledim.

bugün bı arkadaşım karakoldan darp raporu aldı,yuzu gözu mormordu ,basıt bı surtuşmeden ındırmış arabanın ıcınde kadının suratına yumruğu,oda kaçmş can havlıyle :(((( meger oncedende yapıyormuş kocası yenı ogrendık,o halını gordugum anı unutamıyorum ,evdekı kardeşlerı aglıyordu o an cok kötü oldum :50: bence eşinız dıger konularda ıyı bır ınsansa bu onemlı bı mevzu degıl,tabı benım fıkrım..

face de oyun tek hesapla oynanmıyor malesef ben de eşimden kendime devamlı bişeyler yollarım ben de onun msjlarına filan bakarım o benimkileri merak edip bakmaz aslında kötü düşünceyle yapılan bişey değil merak işte..böyle şeyleri sorun etmeye değmez bence sonuçta saklanan bişey yok ortada

bugün bı arkadaşım karakoldan darp raporu aldı,yuzu gözu mormordu ,basıt bı surtuşmeden ındırmış arabanın ıcınde kadının suratına yumruğu,oda kaçmş can havlıyle :(((( meger oncedende yapıyormuş kocası yenı ogrendık,o halını gordugum anı unutamıyorum ,evdekı kardeşlerı aglıyordu o an cok kötü oldum :50: bence eşinız dıger konularda ıyı bır ınsansa bu onemlı bı mevzu degıl,tabı benım fıkrım..

Yok allaha şükür altı yıla yakın bir evliliğim var sadece beş altı ay kadar ayrı kaldık
Ayrılma sebebim farklı bir şeydi ama bir gün bile tokat yemedim.
Bu konuda cidden komik yeni barıştık sayılır bu güvensizlik ayrı kaldığımız süreçte hayatıma birine alıp almadığı merak etmesi
Ben onun içini okuyorum ama belli etmiyorum oyun bahane

erkek arkadaşımda senelerdir face şifrem, mail şifrem var. onun şifrelerini de ben biliyorum. mail kutusuna arada bakarım, gereksiz mailleri silerim, önemli bişey varsa okurum ona haber veririm. o da benimkine bakar, face konuşmalarıma bakar ben de onunkine bakarım. onun face girerim arkadaşlarının eklediği fotograflara bakarım, ama sırf meraktan. tabii kontrol etme düşüncesi de vardır zeminde asla yok diyemem. ben bunlarda kendim açısından bir sakınca görmüyorum. arada saklayacak edecek bişey yoksa girsin okusun baksın ne olacak ki. küçük gereksiz sıkıntılar bunlar, belki şimdiye çoktan barışmışsınızdır :)

erkek arkadaşımda senelerdir face şifrem, mail şifrem var. onun şifrelerini de ben biliyorum. mail kutusuna arada bakarım, gereksiz mailleri silerim, önemli bişey varsa okurum ona haber veririm. o da benimkine bakar, face konuşmalarıma bakar ben de onunkine bakarım. onun face girerim arkadaşlarının eklediği fotograflara bakarım, ama sırf meraktan. tabii kontrol etme düşüncesi de vardır zeminde asla yok diyemem. ben bunlarda kendim açısından bir sakınca görmüyorum. arada saklayacak edecek bişey yoksa girsin okusun baksın ne olacak ki. küçük gereksiz sıkıntılar bunlar, belki şimdiye çoktan barışmışsınızdır :)

Yok canım ben bu saat işteyim o da bir iş toplantısında...

Ne yardan geçiyorsunuz ne serden. Sorun işte bu feys belası. Az çok sorun teşkil ediyor işte. Kapatın rahatlayın. Amaçsız bir site işte.

Back
X