Facebook Krizi :((

Yok canım ben bu saat işteyim o da bir iş toplantısında...

o zaman akşam evde buluştuğunuzda konuşun ama sorun çıkartmak için değil :) geçenki kız arkadaşının gönderdiği özel mesajı okuduysa onu örnek vererek, bak canım kızlar bazen özel mesaj gönderiyor,senin okumanı çok doğru bulmuyorum.ben de özel mesaj göndersem kocasının okuması hoş olmaz gibisinden yapıcı bi şekilde konuşursunuz. daha doğrusu eşinle nasıl konuşacağını ne diyeceğini sen daha iyi bilirsin canım, ben ahkam kesmiyim. face kapat diyenlere söylüyorum; face hiç kapatılır mı yahu! çocukluk arkadaşlarımdan, okul arkadaşlarımdan çevremden kim ne iş yapıyor, ne okumuş ne kazanmış, kim evlenmiş, kiminle evlenmiş, nerede evlilik teklifi almış, düğün fotografları, söz, nişan fotografları, kim ne kadar değişmiş, değişmemiş face olmasa nereden görebilirim :1: şaka bir yana tabii ki şart değil ama bence çok eğlenceli :1:

Şu facebook,twitter,hi5 gibi sosyal paylaşım sitelerini çökertecek insanı Dubai'ye şeyh yaparım elimde olsa.Yok arkadaş şeytan dürtüyorr sanalda neler yapıyor diye bakası geliyor insanın.Facebook yüzünden cinayet mi çıkmadı,boşanmalar mı olmadı pıyyy:47: Nasıl ki sigara alkol zararlı diye yasaklanıyor bunlar da zararlı,illa topyekün cinayet mi işlenmesi gerekli:37:

Siz de aynı şeyi ona yapın:):):):) Bence en etkili çözüm sürekli onun face mesajlarını takip edin, erkek arkadaşları ne yazmış okuyun..O zaman anlayacaktır hatasını:)

Çok komik geldi, hani sevgiliyken olur da , evlenince de oluyor mu böyle şirinlikler?:)

neden kızıyorsun eşine msjlarını okuyor diye
şahsen benim öyle bir hesabım olsaydı hiç de kızmazdım okunsun nolur ondan gizlim olmaz yani hem arkadaşım da bi zahmet özel bişiyini telime msj atsın neden oraya atıyor ya da yüzyüzeyken söylesin kocişkomdan saklamam msjları hele de arkadaşımın özel msjları ilgilendirmez bile beni pehh:32:

şıfremı vermem eşıme oda bunun altında bısey aramaz. ne munasebet mesajlarımı okuycak arkadaslarımın vs bende onun sıfresını bılmem banane:27:

bizde aynıyız canım hiçte sorun olmadı aramızda ben face teyken eşim merak edip bakmaz bile ne yapıyorum kimle arkadaşım diye :1::1:

şıfremı vermem eşıme oda bunun altında bısey aramaz. ne munasebet mesajlarımı okuycak arkadaslarımın vs bende onun sıfresını bılmem banane:27:

bizde aynıyız canım hiçte sorun olmadı aramızda ben face teyken eşim merak edip bakmaz bile ne yapıyorum kimle arkadaşım diye :1::1:

bizdede durum aynı canım ne veririm ne alırım banane eşimde sorun etmez bende :1::1::1:

Şu face konularını okuyunca iyiki eşimin de benimde facem yok diye şükretmeye başladım.

Eşiminde benimde nedense face ye karşı hiç ilgimiz yok.

Eşimle canımı sıkan bir durum yaşadım
Ben eşimin eşim de benim face şifremi bilir
Ben şifremi değiştirmiştim çünkü misal face girip filanca sana mesaj göndermiş diye telefon açıyor
Hatta geçen epeydir aramadığım bir arkadaş telefondan bana ulaşamayınca face kanalıyla eşiyle ilgili özel şeyler yazmış bizimki açmış okumuş nasıl kızdım
Bilerek girmiyor biliyorum oyun oynamak için giriyor ama bakma yani mesajlarıma falan
Neyse şifremi değiştirdim şifreni niye değiştirdin diye trip atmaya başladı ne saklıyorsun söyle ne şifren dedikçe bana geldiler ben de söylemedim
Bu iyice sinirlendi bir sürü şifre deniyor girmek için sonra spora gidecektim evden çıktım dayanamadım yolda mesaj attım şifremi verdim hemen girmiş eminim mesajlarıma kadar bakmıştır.
Tabi bizimkinin heyheyleri gitmiş ben de bir şey olmamış gibi davrandım ama sinirlerim bozuldu çünkü beni arkadaş listesinden çıkarmış ikimiz evli olarak gözüküyorduk sonra kendi şifresini de değiştirmiş çok çocuksu ama moralim bozuldu akşam bunun hesabını sormak istiyorum.

interneti yasaklamak lazım düzgün kullanmayan bireylere

Eşimle canımı sıkan bir durum yaşadım
Ben eşimin eşim de benim face şifremi bilir
Ben şifremi değiştirmiştim çünkü misal face girip filanca sana mesaj göndermiş diye telefon açıyor
Hatta geçen epeydir aramadığım bir arkadaş telefondan bana ulaşamayınca face kanalıyla eşiyle ilgili özel şeyler yazmış bizimki açmış okumuş nasıl kızdım
Bilerek girmiyor biliyorum oyun oynamak için giriyor ama bakma yani mesajlarıma falan
Neyse şifremi değiştirdim şifreni niye değiştirdin diye trip atmaya başladı ne saklıyorsun söyle ne şifren dedikçe bana geldiler ben de söylemedim
Bu iyice sinirlendi bir sürü şifre deniyor girmek için sonra spora gidecektim evden çıktım dayanamadım yolda mesaj attım şifremi verdim hemen girmiş eminim mesajlarıma kadar bakmıştır.
Tabi bizimkinin heyheyleri gitmiş ben de bir şey olmamış gibi davrandım ama sinirlerim bozuldu çünkü beni arkadaş listesinden çıkarmış ikimiz evli olarak gözüküyorduk sonra kendi şifresini de değiştirmiş çok çocuksu ama moralim bozuldu akşam bunun hesabını sormak istiyorum.

benim dikkatimi şu cektı uzun zamandır görüşmediğin arkadasın nasıl oluyorda sana eşinin özelini anlatma ihtiyacı hissediyor...

Son düzenleme:
Zaten konuşma ihtiyacı bile duymadım nihayetinde sanal ortam demiştim ki
Sabah bir arkadaşım farketmiş heralde duvarıma canım sen iyi misin yazmış....
Komik bir durum yüzünden düştüğüm duruma bak

Yüz yüze görüşemediğim ama üniversitede ki ev arkadaşım

anladım ama şahsi görüşüm tabi ben yine özellikle sanal ortamda anlatmazdım böyle bir şeyi ...bu arkadasın sana eşiyle ilgili özelini anlatabildiğine göre belli bir samimiyetiniz var ve sonucta sende eşin ile ilgili birşeyler paylaşmıssındır ...yani eşinin faceden okuyabılecegı ıhtımalı hiç aklına gelmemıs mı arkadasının

Benimde eşiminde facebook şifresi aynı olmasına rağmen ne o benim hesabıma girer ne de ben onun hesabına girerim.Eşin sana böyle bir şey yapmışsa en güzel intikam umursamıyormuş gibi davran,senin kızdığını anlamasın.Şifren aynı kalsın,ne kadar çocukça hareket ettiğini anlar belki.

Facebook kullanmadım bundan sonra da kullanmayı düşünmüyorum. Bu sitede facebook yüzünden yaşanan onlarca sıkıntı okuduk. Bu kadar aşırı sosyalliği gereksiz buluyorum. O bunu beğendi, şu birini dürttü, biri biriyle arkadaş oldu yok daha neler. Sevmiyorum bu facebook, twitter gibi şeyleri. Sanki insanların derdi az, bir de bunlar çıktı.

kızlar en iyisi sizde kapatın eşinize de kapattırın face sanıldığı kadarda masum değil bence he ben eşime kapattıramadım orası ayrı mevzu.

demek sizi arkadaş listesinden çıkarmış,kusura bakayın ama buna çok güldüm:1: bence sizde gülümseyin çünkü eşiniz içinde ki çocuğu öldürmemiş hala :))) ne demek istemiş acaba,verdiği mesaj ne? eski evlilikler daha mı güzeldi sanki,böyle çocukça şeyler yüzünden kavgalar edilmezdi.

Dert edindiğiniz şey dert değil madem kendi adınıza face hesabı açtınız şifresi sadece kendinizde olur bunuda anlamam yani neden insanlar mail,face,vs gibi şifrelerini sevgililerine ve eşlerine verirler yada sorarlar ki bunu verince sonsuz güvenmi sağlayacagınızı düşünuyorsunuz.Madem öyle kullanacaksınız açın ortak bır hesap misal ayşemehmet ikinizde o hesabı kullanın zorluk çekmemiş olursunuz.

Güven insanın içinde olmalı kontrolünde değil.

ikinizin yaşınıda merak ettim valla bu kadar küçük ve çocuksu şeylerden kavga ettiğiniz için eşiniz sizin şifrenizi istese nolcak siz verseniz nolcak okusa sorun ne
boşanıp tekrar evlendik demişsiniz ayrılıp evlendikten sonra hala birbirinizin değerini bilmiyosunuz küçük şeylere takılıyosunuz.
en iyisi face hesabınızı kapatın

Back
X