facebook krizi..

ailesi bizi bilmiyorlar. aşırı tutucu ve muhafazakar bir ailesi var buna bağlıyorum artık. onların görmesini istemedi heralde başka bir neden yok çünkü.

Mesaj kutusuna gonderebilirsin
ilişkiniz herks tarafından bilinir şekilde mi fb da?

ahah kanayan güle etiketlesene bir dakine kıymetini bilmiyo bu adam valla çok eglenceli bir hatunsun

yok töbe billah bi daha onu bi şeye etiketlemem, faceden silicem o haini :) teşekkür ediyorum güzel bakışın için :)

Bende gecen sevgilime bi şaka yaptım, yok öyle sey denmezmiş, niyetimin kötü olmadıgını biliyormuş ama yaptıgım tarihte yaşanan bi utançla dalga gecer gibi oluyormuşum, bende konuşmuyorum 2 gündür bu arada karikatür cok iyi laf sokmak gibi algılamadım nedense

erkekliğe toz kondurmak istememiştir:) çok üzerinde durulacak bir konu değil, kendini boşa üzme.

Kusura bakmayın ama siz o karikatürdeki adamın tipine dikkatlice baktınız mı? Karikatürde bir kadın bir de erkek var. Etiketlenen tek erkek o. Bence dükkandan çok adamın tipine bozulmuştur.

ailesi bizi bilmiyorlar. aşırı tutucu ve muhafazakar bir ailesi var buna bağlıyorum artık. onların görmesini istemedi heralde başka bir neden yok çünkü.

Kesin çevreden çekinmiştir. Yoksa senlik bir şey yok.

Ben laf sokma gibi gormedim bu olayi. Normal sartlarda komik algilamasi gerekir. Ancak sevgilin alinmis olabilir, kafaya takilcak bisey yok bence.

Kusura bakmayın ama siz o karikatürdeki adamın tipine dikkatlice baktınız mı? Karikatürde bir kadın bir de erkek var. Etiketlenen tek erkek o. Bence dükkandan çok adamın tipine bozulmuştur.

azıcık mantık ya. ordaki kadının tipi çok mu güzel. bu mantıkla ben kendime de laf sokmuş oluyorum yani. öyle bir şey aklımın kıyısından geçmedi. zaten hangi karikatür figürü güzel ya da yakışıklıdır ki :)

Bence de ya alınmıştır ya da ailesinden kimse bilmiyor dediniz ya görünsün istememiştir. Ayrıca gayette komikmis
Ama benim de eşim olsa alınırdi heralde çünkü o içimizde yaşadığımız şeyleri face de duyurmaktan hoşlanmıyor :)) sizinki de böyle olabilir.

Karikatürde alınacak birşey görmedim gülüp geçebilirdi sonuçta. Bence neden öyle davrandığını sorun mantıklı gelmezse alındığınızı söyleyip tavrınıza devam edersiniz. Böyle küstüğünüzü bile anlamamış olabilir

erkeklerin espri yeteneği azdır tatlım ,anlamamış,boşver o kadar üzülecek bir şey yok

Bozulmakta hakli
Ben esprili bir sey gordugumde esim yanimda degilse mesajla atiyorum guluyoruz

Neden ilişkinizle alakalı bir şakayı veya laf sokmayı, bişeyi Facebook gibi herkesin görebileceği bir yerde paylaşıyorsunuz? Adam senden kaldırmanı istemiş, sayıp sövmemiş, gelmiş burada kırıldım diyorsun. Yani Facebook yüzünden sevgiline kırılmış oluyorsun. Hayatları bu kadar sanal yaşamayın bence, Facebook orası yani. Kırılacak ne var? Sen böyle en basit bişeyde bile tavır yapıyorsan adamın işi zor yani. Sizin ilişkiniz böyle saçma sapan bi sebepten dolayı tavır alacağın kadar kalitesiz mi sence? Ayrıca adama laf sokmuşsun, iğnelemişsin, hoş olmamış bu sosyal medya gibi bir ortamda. Ne şaka yapacaksan kendi özel platformunuzda yapsan daha doğru olur, whatsapp gibi herkesin değil sadece sizin görebileceğiniz yerlerde paylaşın bence böyle şeyler paylaşmak istiyorsanız. Milletin görmesi şart değil.

Ne var bunda çok kasmiş sevgilin. Ailesi bilmediği için kaldirmani istedi galiba.

Evet adam hakli. Karikaturdeki erkek odun tabir ettiğimiz erkek modeli. E adam da haliyle boyle etiketlenmek istemez.

bu karikatür de adamdan da bıktığını ama adamın bunu anlayamayacak kadar salak olduğunu anlatan bir durum var.alınmakta haklı.tabi ki sevgilinize espiri yapıcaksınız ama orası maalesef bunu herkesin görebileceği bir yer ve pek hoş olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…