facebook krizi..

Sanırım herkese açık bir mecrada bunu paylaşmanız hoşuna gitmemiş sevgilinizin. Keşke ona özelden falan mesaj atsaydınız karikatürü. Ama kötü niyetle paylaşmamışsınız zaten, önemli olan da bu. Sıkmayın canınızı, düzelirsiniz.

Kusura bakma konunla ilgili değil ama sormak istedim. Her konun farklı telden çalıyor özünde sevgilinmi var nişanlı mısın?
Gelinlik konun bile var yani hatırlıyorum nickini ondan baktım.

Bu arada kırılmakta haklısın. O an sorun ne diye tepkinin verseydin ya..

ama sen adama bildiğin laf sokmuşsun haklı şimdi bu tavrında küs falan kalacak bir durum yok

karikatür çok tatlı, komik olmuş
bence milletin görmesine bozulmuş mesajla atsaydın böyle tepki vermezdi
laf sokulacak bir şey göremedim ben

Bırakın şu sosyal medyayı ...

Ben etiket kaldıracak bişey görmüyorum açıkcası hatta güzel bir Karikatür olmuş sizin duruma göre neden kaldırttığını anlamadım.

bırının gormesınden rahatsız olmus da kaldır demıs gıbı geldı bana
bu resımde ben olumsuz bırsey goremedım

aslında komik bir espiriymiş yani güzelmiş :)) ama demek alındı olabilir,uzatmayın boşverin

Bence hiç bi sorun yok komik yani ne var ki bunda yani kaldır dicek kadar anlamadım..

Adama esprili de olsa laf sokmuşsunuz, o da insanların görebilecek olmasından dolayı belirttiğiniz üzere "kibarca" rica etmiş etiketi kaldırmanızı. Ee? Kırıldığınız ne anlamadım? Arasa deli dehşet laflar etse veya sesini yükseltse tamam ama zaten yapılabilecek en iyi şeyi yapmış. Ne yani, bi insan sevgilisine rahatsız olduğu bir şeyi dile de mi getiremeyecek? Hem dışarda görseniz selam vermeyeceğiniz facebook arkadaşınız sevgilinizin kafesini sorun edip etmemenizi bilmese de çok sorun olmaz, merak etmeyin.
Benim de sevdiğim biri sosyal medyada benimle dalga geçse bozulurdum ve öyle kibarca rica mica etmezdim kaldırmasını.

ticaretle uğraşan birisi mizahsen bir yapıya sahip olmayabilir ve çevresindekilere karşı belli bir duruşu vardır.
böyle biri ise bunu biliyor olmalıydınız. dedikleri gibi özelden paylaşsaydınız belki tepkisi farklı olurdu

kendisi sizi anlamış ve kızmamış olabilir ama belki arkadaşları durumu tiye aldı .Herşeyi size anlatacak hali yok ya .Erkeklik gururu incinmiş olabilir .
Bence büyütmeyin üzerinde bile durmayın

Karikatürdeki kadin modern adam hanzo. Ben olsam ben de uyuz olurdum :) rezil olmaktan korkmus.

Bence sevgiliniz abartmis. Ne varki bunda. Bence laf sokmak degil bu.

Ay çok tatlıymış zamanında ben de görsem ben de paylaşır etiketlerdim hahah

Ben de paylaştım facede adamı da etiketledim bakalım
sizin adamınız farklı olabilir
ben mesela espriye çok açık bir insanım bu tip şeylerden gocunmam ama insanların büyük bir kısmı espri kaldıramaz .Her espri de bir artniyet arar gibi gibi .

Cunkuu her sakanin altinda bir gercek vardirr bu istisnasiz bir durumdur. Adama inceden gonderme yapmissiniz muhtemelen arkadaslari gordu ve dalga gectiler.
Sizi kirmamis kibarca guzelce kaldirirmisin demis bence buyutmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…