Kesinlikle abartmıyorsunuz. Ne demek bir kız bulursun demek? O da hayırlısı falan demiş. Diyemiyor mu benim zaten sevgilim var ne kızı diye. Çok sinirlendim.
Di mi? Acaba ben mi abartıyorum dedim,üstelik tek mesaj değil bunlar,ablasının yazması daha bır tuhafıma gitti,ilişkimizi biliyor,onun yanındayken çok konuştu benımle,ilişki durumumuzda var Facebook'ta ama en çok şaşırtan da herkese hayırlısı bakalım,daha osten güçten çıkıp gezmedik kı vs tarzı cevaplar yazması olmuş,şimdi konuyu açsam herseyı buyutuyokonumunadüşücem
seni sevmiyorlar gibi geldi bana
Hiçbiriyle tanışmadık kı,olumlu ya da olumsuz bır durum olmadı hıc bırıyle
Ben abarttığınızı düşünmüyorum karşı taraftaki insanların seni bilmelerine rağmen oradan kız bul vs. demeleri yersiz ve saçma hakları yok buna.Keza aynı şekilde sevgilinin de hayırlısı felan demesi çok sinir bozucu.Benim sevgilim zaten var bu nasıl muhabbet de diyebilirdi sonuçta ki demesi de gerekirdi.
bence seni bilmiyolar12:22
Erkek arkadasım
Ayrı odama da çıktım
12:22
Ablası
bide bi hatun buldunmu her şey tam
12:23
Erkek arkadasım
:))
tamam oldun sen abla
D
daha işten güçten fırsat bulup gezip tozamıyorum
biraz yoğun geçiyo
12:24
Ablası
fazla uzun sürmez
Erkek arkadasım
çoğunu hallettim de
işte
Ablası
önce bi iki erkek arkadaş bul sonra..
Erkek arkadaşım
elamanlarım biraz bilgisiz
eğitmek uzun sürüyo
eğitince
rahatlarım
12:25
Ablası
evet güzel bide kız bul
Erkek arkadaşım
bakalım hayırlısı be
1 senede hç biriyle tanıştırmamasıda çok saçma biz 3 ayda tanıştık kardeşleriyle ilk ay tanıştık ciddi düşünüyo musunuzsiz
Tek konuda geçse tamam derım de bır kaç kısı aklında espiri yapmış amaz hiçbirine tepkı vermemıs
Erkek arkadasım
Ayrı odama da çıktım
Ablası
bide bi hatun buldunmu her şey tam
12:23
Erkek arkadasım
:))
tamam oldun sen abla
D
daha işten güçten fırsat bulup gezip tozamıyorum
biraz yoğun geçiyo
Ablası
fazla uzun sürmez
Erkek arkadasım
çoğunu hallettim de
işte
Ablası
önce bi iki erkek arkadaş bul sonra..
Erkek arkadaşım
elamanlarım biraz bilgisiz
eğitmek uzun sürüyo
eğitince
rahatlarım
Ablası
evet güzel bide kız bul
Erkek arkadaşım
bakalım hayırlısı be
Merhaba kızlar,
Yaklaşık bir senelik ciddi bir ilişkim var,ailelerimiz tanışmadı ama durumdan haberdarlar ve kısmetse sonbaharda yüzük takmayı düşünüyorduk.
Erkek arkadaşım iş için bir kaç aylığına yurtdışında ,azerbeycanda,ilişkimizde de şu zamana kadar ciddi bir sorun olmadı.
Velakin bugün sosyal paylaşım sitesindeki bir oyunla ilgili sorun oldu ve halletmem için kendi şifresini verdi,girip hallettim ancak öylesine rastgele bir kaç mesajına göz gezdirdim.
Mesajlarının bir kaç tanesinin çok az kısmına bakıp çıktım ancak beni rahatsız eden şey kendi ablası dahil ilişkimizi bilen bir kaç kişi - ee artık ordan bır kız bulursun o zaman - ya da ordan bır kız bulda evlen tarzı şeyler yazmışlar,bu onların terbıyesizliği elbette ama erkek arkadaşım hepsine - ee hayırlısı bakalım ya da duruma göre bakcaz artık demıs.
Hiçbirine benim zaten kız arkadasım var dememıs,erkek muhabbetı desem bırı ablası,biri kuzenı,digerı yakın kız arkadası digeri de çocukluk arkadaşı.
Bu durumda bıraz kafam karıstı,sizce abartıyor muyum?
bence de abartmıyorsun çevresindeki insanlar ilişkinizi ciddiye almamış besbelli ama şöyle bir şey olabilir, erkek arkadaşın ilişkisi hakkında rahat rahat konuşamayan bir insansa sırf konuştuğu kişileri geçiştirmek için hayırlısı demiş olabilir. sonuçta sana şifresini vermiş o mesajlardan sakınmamış, silmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?