benim sevgilim (şuanki eşim) ilişkimizin 2.haftasında ailesiyle tanıştırdı ki ciddi düşündüğünü göstermek için..
seninki ya ailesine hala ciddi değil görüntüsü çiziyo..
ya da ailesi seni istemedi oyüzden başka birilerini sunup aklını karıştırıyo..
başka bi ihtimal gelmedi..
mesela ben abimin bi sevgilisini hiç sevmemiştim,sırf ayrılsınlar diye abime arkadaşlarımın ablalarından ya da çevreden güzel kızlar gösteriyodum o kızı bıraksın diye...
ay ne pismişimmm..
şimdi olsa yapmazdım da işte cahillik...
Seni gozden cikarmis gibi gorunuyor ya da yedekte tutuyor ailesi de seni hafife aliyorlar demek ki onlara evlenmeyecegim dedi.aklima ilk gelen bu oldu
bence okuduğunu söyle, vermeseymiş şifresini; kim olsa birazcık bakar böyle bir durumda. ben bu mesajları gördüm, çok kırıldım, daha fazla önemsendiğimi sevildiğimi zannediyordum de. çünkü sonbahar dediğine 3 ay kalmış, 3 ay sonra yüzük takacak insan böyle konuşmaz. yüzük falan yok ortada.
okudugumu soylerım zaten kzmaz okumama,gızlısı saklısı yok,istedıgım her an herseyının sıfresını verır ama ıste dıcek kı onlar geyık yapıyodu ben de uzatmamak ıcın he dedım gectım,ben buyutmus olucam ,sonra dıcek askım zaten uzaktayız,bırbırımızı kırmayalım vs vs
ne zaman dönecek? o zaman yüzüne söylesen?
hadi erkek arkadasina demek istemez ablasina demek istemez illaki birisine derdi.. bilmem garip geldi,abartmadiginiz kesin
evet ,yuzyuze daha ıyı mı olur bılemedım,temmuz sonunda gelecek
istersen otur düşün o zamana kadar. (tabi o oralardan kız bulup getirmezse...)
sen kesinlikle evlilik ya da hiç diye mi düşünüyorsun? yani ciddi ilişki mi istiyorsun ille de? öyleyse bence boşver, çok itici çünkü hiç bahsetmemesi.
birinden çok hoşlanan bir erkek bile yakın arkadaşlarına anlatmadan duramıyor, sevgilinin yeni kişiler bulmaktan bahsetmesi çok garip. evlilik teklifi de etti di mi?
Merhaba kızlar,
Yaklaşık bir senelik ciddi bir ilişkim var,ailelerimiz tanışmadı ama durumdan haberdarlar ve kısmetse sonbaharda yüzük takmayı düşünüyorduk.
Erkek arkadaşım iş için bir kaç aylığına yurtdışında ,azerbeycanda,ilişkimizde de şu zamana kadar ciddi bir sorun olmadı.
Velakin bugün sosyal paylaşım sitesindeki bir oyunla ilgili sorun oldu ve halletmem için kendi şifresini verdi,girip hallettim ancak öylesine rastgele bir kaç mesajına göz gezdirdim.
Mesajlarının bir kaç tanesinin çok az kısmına bakıp çıktım ancak beni rahatsız eden şey kendi ablası dahil ilişkimizi bilen bir kaç kişi - ee artık ordan bır kız bulursun o zaman - ya da ordan bır kız bulda evlen tarzı şeyler yazmışlar,bu onların terbıyesizliği elbette ama erkek arkadaşım hepsine - ee hayırlısı bakalım ya da duruma göre bakcaz artık demıs.
Hiçbirine benim zaten kız arkadasım var dememıs,erkek muhabbetı desem bırı ablası,biri kuzenı,digerı yakın kız arkadası digeri de çocukluk arkadaşı.
Bu durumda bıraz kafam karıstı,sizce abartıyor muyum?
Bu erkeklerde böyle bir hava var çoğunda. Yani ama benim sevgilim var veya ne biçim konuşuyorsun iki ay sonra sözleniyorum demek yerine heheh ile geçiştiren tipler. Gerçekten çok rahatsız edici.
ama ablası daha problemli gözüküyor. Konuşmada kız konusunda diretmiş gibi. Eğer biliyorsa seni, dangalağın teki herhalde. Normal bi insan sevgilisi olan birine bunları söylemez.
Madem şifresini biliyorsun bence bir süre mesajları gözlemle. Çünkü şuan geçiştirdim deme ve suçun sana dönme ihtimali çok yüksek.
para bırıktırıyor su anda,ızne geldıgınde edecegını soylemıstı giderken,mayısta aılemle tanısmak ıstedı,önce bı gıt gel dedım,ılışkımızın altıncı ayından berı evlılık dusunuyoruz ama ben bıraz daha oturmasını bekledım,o tanıstırmak ıstedı mayıs ayında bende tekrar aynısını soyledım,mesafe uzaktı cunku,ben emınım dıyor yanı kendı aklınca ben buldum aradıgım ınsanı dıyor,hatta bu ay bellı bır para bıle gonderdı,sen de dursun bırıktırelım bunları dıye evlılık ıcın
Canım hiç abartmıyorsun çok haklısın sorgulamakta mesajların hepsini okusan bile bu senin hakkın. Hemde yüzük takmayı düşünürken öyle cevaplar vermesi hoş değil. Bunu en güzeli yüz yüze konuş ve sor. Ayrıca asla seni geçiştirmesine izin verme çünkü üzgünüm ama hoş bir durum değil yaptığı, sakın sevgine yenilme. Umarım hakkında hayırlısı olur. Belkide bunu şimdi görmen senin için daha hayırlı böyle düşünmeye çalış.
o zaman temmuza kadar düşün bence, bu işi yüzyüze çözmek daha sağlıklı olur zaten. umarım en hayırlısı olur hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?