Facebook mesajlaşmaları

Bu ıhtımal aklıma geldı ama arkadaşlarıyla da bu tarz muhabbet olmuş ve hepsı alakasız sehırlerde hıc bırıyle hıc bır ortamdan görüşmedik bıle

Seni gozden cikarmis gibi gorunuyor ya da yedekte tutuyor ailesi de seni hafife aliyorlar demek ki onlara evlenmeyecegim dedi.aklima ilk gelen bu oldu

bence okuduğunu söyle, vermeseymiş şifresini; kim olsa birazcık bakar böyle bir durumda. ben bu mesajları gördüm, çok kırıldım, daha fazla önemsendiğimi sevildiğimi zannediyordum de. çünkü sonbahar dediğine 3 ay kalmış, 3 ay sonra yüzük takacak insan böyle konuşmaz. yüzük falan yok ortada.

Seni gozden cikarmis gibi gorunuyor ya da yedekte tutuyor ailesi de seni hafife aliyorlar demek ki onlara evlenmeyecegim dedi.aklima ilk gelen bu oldu

şimdi ona sorsam zaten dicek ki geyik yapıyolardı ben de uzatmamak ıcın bakarız dedım gectım dıcek,buyutuyosun dıcek.

ailemle tanısmak ıstedı hatta ızne geldıgınde yuzuk takmak ıstedı bu yaz ben sonbahar olsun dedım,annesı yok babası zaten baskasıyla evlı oyle karısan bır adam degıl,ayda yılda bır gorusurler,dıger kucuk erkek kardesı de baska sehırde ama bana numarasını verdı gıderken bısey olurda ulasamazsan ara dıye,hatta tanıstırmak ıstedı ama su an ıcın baska sehıre gıdıp tanısmak sacma geldı balası yada kardeısyle,ama yorumlar yaparım mesela paylaşım altına bana askım dıye ortaya yazar herkesın gorebılecegı sekılde,resımlerımızı paylaşır vs vs..acıkcası ben de anlayamadım bunları gordukce ben de acaba dıyorum baska alternatıfler mı arıyo,aılesı dedıgım ablası ıstemıyo desem pek takan bırı degıl ablasını ama dıger alakasız kısılerde bu tarz şeyler demıs,hepsıne hayırlısı vs tarzında seyler yazmıs,hesap sorsam da aynı yukarda dedıgımı dıcek sıyrılacak ısın ıcınden

okudugumu soylerım zaten kzmaz okumama,gızlısı saklısı yok,istedıgım her an herseyının sıfresını verır ama ıste dıcek kı onlar geyık yapıyodu ben de uzatmamak ıcın he dedım gectım,ben buyutmus olucam ,sonra dıcek askım zaten uzaktayız,bırbırımızı kırmayalım vs vs

Son düzenleme:

ne zaman dönecek? o zaman yüzüne söylesen?

hadi erkek arkadasina demek istemez ablasina demek istemez illaki birisine derdi.. bilmem garip geldi,abartmadiginiz kesin

Bu erkeklerde böyle bir hava var çoğunda. Yani ama benim sevgilim var veya ne biçim konuşuyorsun iki ay sonra sözleniyorum demek yerine heheh ile geçiştiren tipler. Gerçekten çok rahatsız edici.
ama ablası daha problemli gözüküyor. Konuşmada kız konusunda diretmiş gibi. Eğer biliyorsa seni, dangalağın teki herhalde. Normal bi insan sevgilisi olan birine bunları söylemez.
Madem şifresini biliyorsun bence bir süre mesajları gözlemle. Çünkü şuan geçiştirdim deme ve suçun sana dönme ihtimali çok yüksek.

evet ,yuzyuze daha ıyı mı olur bılemedım,temmuz sonunda gelecek

istersen otur düşün o zamana kadar. (tabi o oralardan kız bulup getirmezse...)
sen kesinlikle evlilik ya da hiç diye mi düşünüyorsun? yani ciddi ilişki mi istiyorsun ille de? öyleyse bence boşver, çok itici çünkü hiç bahsetmemesi.
birinden çok hoşlanan bir erkek bile yakın arkadaşlarına anlatmadan duramıyor, sevgilinin yeni kişiler bulmaktan bahsetmesi çok garip. evlilik teklifi de etti di mi?

kızlar demın aradı,gunde ıkı uc kez arar ama ısyerındeydı,gayet neselıydı,yarın ızın gunu,ben de dedım artık ortamlara akarsın,iki haftada bir ıznı var ve allahın çölünde şu an,o da dedi ki ne ortamı askımm,odamda takılırım,senle doya doya konusuruz yarın,soracaktım ama ıs saatıydı,gumburtuye gıtmesınden korktum konunun,ama sorunca da bılıyoırum ,hayatım ben uzatmamak ıcın oyle soyledım,onlarda takılıyolardı,burda kız mı var sankı,allahın colundeyız dıcek emınım bundan

Ben sizin yerinizde olsam mesajların resmini çeker bir mail de resimleri koyar altına da bul kendine gore birini orda sen yoluna ben yoluma yazarım. Demek ki sizi evlenilecek kız olarak görmüyor

para bırıktırıyor su anda,ızne geldıgınde edecegını soylemıstı giderken,mayısta aılemle tanısmak ıstedı,önce bı gıt gel dedım,ılışkımızın altıncı ayından berı evlılık dusunuyoruz ama ben bıraz daha oturmasını bekledım,o tanıstırmak ıstedı mayıs ayında bende tekrar aynısını soyledım,mesafe uzaktı cunku,ben emınım dıyor yanı kendı aklınca ben buldum aradıgım ınsanı dıyor,hatta bu ay bellı bır para bıle gonderdı,sen de dursun bırıktırelım bunları dıye evlılık ıcın

Canım hiç abartmıyorsun çok haklısın sorgulamakta mesajların hepsini okusan bile bu senin hakkın. Hemde yüzük takmayı düşünürken öyle cevaplar vermesi hoş değil. Bunu en güzeli yüz yüze konuş ve sor. Ayrıca asla seni geçiştirmesine izin verme çünkü üzgünüm ama hoş bir durum değil yaptığı, sakın sevgine yenilme. Umarım hakkında hayırlısı olur. Belkide bunu şimdi görmen senin için daha hayırlı böyle düşünmeye çalış.

çok ıyı bılıyor,daha oıncekı mesajlarında ablası sormus nerdesın dıye,benım yanımda oldugunu soylemıs,ablası cok aradı yanımdayken ona da yanımda oldugunu soyledı ama sanırım evlılık konusunda hıc konusulmadı,erkek kardesı biliyor durumu ciddiyetını sanırım,ablası belkı de ıstemedı bılmıyorum,zamana mı bırakmalıyım?ablası dedıgımde bir kac buyuk ondan

o zaman temmuza kadar düşün bence, bu işi yüzyüze çözmek daha sağlıklı olur zaten. umarım en hayırlısı olur hakkında.

evet en ıyısı bunları yuzyuze sormak,telefonda sordugumda gecıstırme olasılıgı cok yuksek,tesekkur ederım,hepımız ıcın hayırlısı olsun,acaba abartıyor muyum dıye cok dusundum ama tum yorumlar abartmadıgımı soyluyor,bilmiyorum belkı de ablası tepkılıdır bana

o zaman temmuza kadar düşün bence, bu işi yüzyüze çözmek daha sağlıklı olur zaten. umarım en hayırlısı olur hakkında.

tesekkur ederım,temmuza kadar bırını bulamazsa oralardan gelır herhalde dıyorum,hos allahın colunde,merkeze aracla 5 saat uzaklıkta ve ayda sadece ıkı gun ıznı var ama sansına beyefendının,yuzyuze konusmak en mantıklısı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…