Facebook mesajlaşmaları

ya sevgilin yada onlar seni sevmiyo
seni iyi anlatmamış olabilir
takıldıgm bi kız demiş olabilir..

Ablası yada başkalarının dedikleri önemli değil onun senin arkanda durması önemli canım. Yüzük takacaktık diyorsun bak yani evliliğe gidecek hayırlısı ile tabide yani evlilikte o senin arkanda birileri laf ettiğinde durmayacak onlarla bir olacaksa çok üzülürsün eğer böyle biriyse şimdi üzül daha iyi evlendikten sonra üzülmektense. Allah hakkında tekrar hayırlısını versin.

Seni biliyor olabilirler ama demek ki erkek arkadasin seninle ciddi bi iliskisi oldugunu belirtmemis. Bana kalirsa kendisi de ciddi dusunmuyor, oyle olsa arkadaslari ve ailesi bunu bilir ve baska kiz bulmasiyla ilgili seyler soylemezdi. Hadi onlar seni sevmedi, istemiyor...boyle sozler gectiginde erkek arkadasinin "ben buraya kiz bulmaya gelmedim, zaten sevgilim var" demesi gerekir. Gulucuk yapip, bakicaz, hayirlisi gibi seyler soylemesi seninle ileriye donuk birsey planlamadiginin apacik kaniti. Sorunlariniz olmadigina ve seninle ciddi olduguna eminmisin? Su an normal gorusme halinde misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o zaman biz de ıspanyada iş bakarız,azeri kızları güzel mi acep?
Azeri kızları güzel ama sen bunlara takılma,senin takılman gereken neden sen yokmuşsun gibi davranıyor?:26:
Yani o yazışmada verilecek çok cvp olmasına rağmen maalesef sevgilin sanki bir ilişkisi yokmuş gibi cvplar vermiş.

Ya nedemek o uzatmamak için ben olsam güzelbi kavga çıkarırım bak bakalım bidaha gećiştirmek için yapıyomu bukadar pasif olmayın büyütüceksin tabi bune arkadaş geçiştirmek istiyosa sevgilim var zaten diye geçiştirseydi arada dişinizi göstermekten korkmayın sizi ciddiye almaz sonra böyle

erkek arkadaşın da çok garıpmısş sankı senın mesajları okuyacagını bılmıyor muydu?
erkek arkadasının şifreyı verırken mesajları sılmemesının altında bir şeyler aradım

Son düzenleme:

her seferınde böyle oluyor sanırım
ne tepkı verecegını bıldıgıne göre..

Bence kız bul cümlesi,gönül eğlendirme,keyifli vakit geçirme amaçlı birini bul anlamında söylenmiş.Çünkü ülkemizde aileler genelde yurtdışından gelin falan istemezler ,sipariş hiç vermezler.Azeri bile olsa böyledir çünkü Azeri kızları da bizim
kızlara göre serbest gelir Türk ablalarına,annelerine.
Sizi biliyormuş ama bilse de erkek anneleri,ablaları,erkek evlenene kadar diğer kızlarla gönül eğlendirmesinde sakınca görmez,aksine bunu gurur kaynağı yaparlar çoğu zaman.Ablası öyle yazarak kardeşinin erkeklik gururunu okşamış,kendi bilinçdışı kompleksini de tatmin etmiştir.Bu tarz kadınların çoğunda bilinçdışında erkek olmadıkları için aşağılık kompleksi vardır.Öyle ki,bu kadınlar,ailelerinde büyürken ikinci plana atılmış,erkek kardeşleri geceyarısına kadar kızlarla gezip bu evde gururla koçum benim vs diye anlatılırken,kız birini beğenecek olsa,tehdit edilir,aile kapı dışarı bırakmaz vs.Kız da ne yapar,evdeki erkeklerin yediği haltları kendine mal eder,onlar yaptıkça kendi yapmış gibi,özgürleşmiş gibi gururlanır.
Sevgiliniz onları geçiştirmek için öyle yazmış olabilir ya da o da evlenmeden her şey mübah diye düşünüyor olabilir ama tabii size şifreyi vermesi düşündürücü.Ya geçiştirmek için yazdı öyle,ya siz bilin istedi bilinçdışı da olsa size özellikle bir bahane yaratıp mesajları okumanızı sağladı ya da mesajları silmeyi unuttu.

Kusura bakmada konuyu acmamaman hata . Hadi ablası felan sordu diyelim sevgilinin de siz nediyorsunuz benim zaten sevgilim var demeliydi. Bu bence şakasına felan denmez hadi onuda gectim birine şakasına dedi diyelim siz hepsine aynısını yazmış diyorsunuz Bu işde bir iş varya anlamadım

çok tuhaf geldi bana bu konu. resmen sizi yok saymış. ben olsam mesajlarımı gördüğümü söylemem ama takip ederim mesajlaşmaları. arada bir de çaktırmadan imalı imalı sorardım hiç oralarda arkadaş edindin mi, ortamlar nasıl, geziyo musun falan gibi... bence sizinle pek ciddi düşünmüyor gibi geldi... :26:

Belkide yüzükler takılıncaya kadr beklemez istiyodur öyle ızaktan söylemk istemiyodur yüzyüze ciddice konuşmak istedigi için ses etmemişdir
Yoksa böyle de diyebilirdi
Aman abla kızdan bol ne var burda
Bence cok doldurma kendini önce bi konuşun bu konuyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O insanlar erkek arkadasının düşüncesini bilmese asla öyle bişey demez onların sormasıda erkek arkadasının da hayırlısı demesi sana karşı şüpheleri olduğunu o insanların bunu bildiğini çaktırmadan senin hayatından tüymeye çalıştığını gösteriyor yoksa bir erkek ertelemez uzak tarihli plan yapmaz veya yuvarlak konuşmaz

Evet kızlar,sanırım konuyu açıp kesin ve net bır tavırla sormam lazım,insanları geçtım ablası bıle sorduğuna göre sanırım işte daha cıddı bısey yok vs falan dıyo sanırım herkese,bense nıkahı seneye yaza erteleyelım dedıkce yaz cok geç dıyor,baharda evlenmek ıstıyo,bı sekılde sıkıştırıp anlamam lazım yoksa cok saçma yaptıgı,bıraz önce mesaj atıp Konuşmak ıstedıgımı soyledım

iyi de ailesine neden kızıyorsun ki? onlara "bir kız var takılıyoruz, geçici birşey" dediyse kim olsa ciddiye almaz.. kaldı ki ailesiyle tanışmamışsın bile.. senin sevgilin niyeti bozmuş, bundan ne köy olur ne kasaba..

yok yok kötü düşünme hemen çölün ortasında nerden bulacakmış
hem ciddi düşünmese ne işi var oralarda para biriktirmeye gitmiş oralara
ama yukarda arkadaşın dediğini yap bencede yazışmanın fotosunu yaz gönder
bul ardan birini de biraz sürünsün böyle şeyler yapmak lazım acı çekmek daha çok aşık eder denenmiştir
sadistlik gibi değil biraz gözünü korkutmak anlamında acı çektirmek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…