Bana ordan bir kız bulacak gibi geldi..
Tanıdığım İtalyan arkadaşlar yakışıklı değildi ama İspanyollar cidden yakışıklı.bulsun bulsun,ben de ıtalyaya gıderım,ıtalyan erkeklerı de yakısıklıymıs
Tanıdığım İtalyan arkadaşlar yakışıklı değildi ama İspanyollar cidden yakışıklı.
evet en ıyısı bunları yuzyuze sormak,telefonda sordugumda gecıstırme olasılıgı cok yuksek,tesekkur ederım,hepımız ıcın hayırlısı olsun,acaba abartıyor muyum dıye cok dusundum ama tum yorumlar abartmadıgımı soyluyor,bilmiyorum belkı de ablası tepkılıdır bana
Azeri kızları güzel ama sen bunlara takılma,senin takılman gereken neden sen yokmuşsun gibi davranıyor?:26:o zaman biz de ıspanyada iş bakarız,azeri kızları güzel mi acep?
okudugumu soylerım zaten kzmaz okumama,gızlısı saklısı yok,istedıgım her an herseyının sıfresını verır ama ıste dıcek kı onlar geyık yapıyodu ben de uzatmamak ıcın he dedım gectım,ben buyutmus olucam ,sonra dıcek askım zaten uzaktayız,bırbırımızı kırmayalım vs vs
okudugumu soylerım zaten kzmaz okumama,gızlısı saklısı yok,istedıgım her an herseyının sıfresını verır ama ıste dıcek kı onlar geyık yapıyodu ben de uzatmamak ıcın he dedım gectım,ben buyutmus olucam ,sonra dıcek askım zaten uzaktayız,bırbırımızı kırmayalım vs vs
Di mi? Acaba ben mi abartıyorum dedim,üstelik tek mesaj değil bunlar,ablasının yazması daha bır tuhafıma gitti,ilişkimizi biliyor,onun yanındayken çok konuştu benımle,ilişki durumumuzda var Facebook'ta ama en çok şaşırtan da herkese hayırlısı bakalım,daha osten güçten çıkıp gezmedik kı vs tarzı cevaplar yazması olmuş,şimdi konuyu açsam herseyı buyutuyokonumunadüşücem
ya sevgilin yada onlar seni sevmiyo
seni iyi anlatmamış olabilir
takıldıgm bi kız demiş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?