facebook şifresi ve telefon !!!

bunda bi iş var

Bende erkek arkadaşımla bir sürü sorunlar yaşadım ama bu hiç benden bişeyler gizlediği için olmadı.
Hatta biz 4 aylık bir ayrılık yaşadık ama bu 4 ayda bile herşeyin şifresi aynıydı
Bazıları özel hayat diyebiliyor ama ben buna karşıyım bir sorun yoksa şifrede verir telefonda verir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin özeli nasıl bir şey oluyor?
Ben pek bilmiyorum da...
Benim bildiğim sevgilimin erkek arkadaşlarıyla yaptığı muhabbetler geyikler dertleşmeleri arkadaşlarıyla arasındadır ulu orta anlatmaz ki bende aynı şekilde kız arkadaşlarımla konuştuklarımı muhabbetlerimi anlatmam bu da arkadaşlarımın mahremiyetidir diye düşünürüm...
Ama msn telefon face vs bunların şifrelerini vermemekte direnmek ve benim özelim demeyi benim aklım almaz...
Neden özel olsun ki... Bi şey gizleniyor gibi gelir bana...
Bana telefonuma bakma diye yasak konsa ben şüphelenirim aynı şekilde sevgilimde şüphelenir.. şifre vermiyorsam yada şifreyi alamıyorsam yine aklımda soru işaretleri kalır....
Bende sevgilimde telleri ortada bırakırız şifrelerimiz ikimizinde açıktır çünkü saklıcak bişeyimiz yoktur.

Erkek arkadaşınız sizi ciddiye almıyor bence o yüzden ne telefonunu ne de face şifresini veriyor..
Gerçek bir ilişkide şifreyi bilmek ve telefona bakmak güvensizlik olmaz.. Asıl vermezse güvensizlik olur..
Ayrılık sinyalleri verin bence iş ciddiye binince erkekler korkar..
Şimdi buna boyun eymeyin derimm..

evet tutarlı ve kararlı davranıp bu konuda rest çekemedim...ben surat astım hatta bitirdim ve geri döndüm...artık hiç ciddiye almaz...psikolojik üstünlük onda...bu ilişkiye yol göründü farkındayım

evet tutarlı ve kararlı davranıp bu konuda rest çekemedim...ben surat astım hatta bitirdim ve geri döndüm...artık hiç ciddiye almaz...psikolojik üstünlük onda...bu ilişkiye yol göründü farkındayım

Şu duygularımız olmasa ne rahat edicez.. Hem durumdan rahatsız oluyoruz hem konuşmuyoruz ama o pek bişi yapmayınca ufakta olsa bi sinyal verse aklı başına gelmeden hemen affediyoruz..
Kararlı olmak lazım aslında duygularımızı bi şekilde bastırıp.. Bırakalımda erkeğimizin aklı başına gelsin hiç sabrımız yok dayanamıyoruz..

ilk zamanlar etkleri tutuşuyodu,kıskanıyodu sürekli arıyodu,merak ediyodu
...hala ilgileniyo arıyo soruyo benden fazla...ama bişeyler değişti ben geri adım attıktan sonra bunun farkındayım...daha rahatladı hiç geri adım atmıyo...ve bana 'seni seviyorum' dediğinde ona 'bende seni seviyorum' dedim ve bana 'biliyorum' dedi... sanırım bu kadar emin konuşması benim sorunumu açıklıyo....

Evet çok taviz vermişsiniz belli.. Böyle olmaz bu. Bir orta yolu bulmak lazımm.. Gidişata göre karar verirsiniz. Umarım çok abartmaz..

Zaten resti çekmişssin neden bide eve gelip mesaj atıyosun atmasaydın herşeyi anlayacaktın.Şimdi dicekki ne de olsa benden vazgeçemez versemde olur vermesem de.Keşke atmasaymışsın o mesajı.Neyse canım geçmiş artık ama bu şekilde yaparsan üzgünüm ama üzülen sen olursun..

bu tarz şeyler başımdan geçtiği için çok ii anlıyorum seni benden na zaman kaçırmaya kalksa hep birşeyini yakaladım o yüzden zaten ona hiç güvenmedim yarası olmayan kocunmaz cnm bi yarası varki böyle kocunuyor üste çıkıyor dikkatli ol derim her defasında ben güvenmek istedim her dediğine inandım ama sonuç hüsran çok ağlattı beni

çok manidar bir durum. bir şey var besbelli. dikkatli ol.

var bir sıkıntısı belliii sen belli etmeden takibe al bakalım...

benim düşünceme göre ilk zamanlarda hepsini elinde tutucaksın.Telefon karıştırmanın adabı vardır tabiikide.Çok iyi hatırlıyorum rehberini incelerdim kim ne isimle kayıtlı diye.Fotoğraflar mesajlar falan bakardım yani oda benimkini kurcalardı karşılıklıydı.Facesini ortak kullanırdık yada bazen o benimkinde takılırdı ben onun.Simdi benim facem yok.Onun sifresini bilmiyorum ilişki oturunca telefon kurcalamakta tarih oluyor.Şimdi telefonunu ver arama yapcam diye alıp veriyoruz birbirimize yada ekrandaki fotoğraflara bakmak için.Böyle tepki vermesi gerçekten ürkütücü içinden geldiği gibi davran

Telefon, facebook kurcalamak bana saçma geliyor. Hiç kurcalamadım bugüne kadar ama biri mesaj çektiğinde, aradığında sorarım kim diye zaten o da söyler kim, ne demiş, ne amacı var. Ama sizinki gibi bir tepkiyle karşılaşmadım hiç. Bence aniden sinirlenmesi tuhaf. Yani istesem kurcalatır telefonunu sevgilim ama ben istemem o da benimkini istemez :26: Çünkü siz ne kadar kurcalarsanız kurcalayın yapacağı varsa yapar, organize çalışır yine yapar. Böyle baskıyla, zorla beni aldatma, iş çevirme demek gibi oluyor. İçinden geldiği için sadık olsun, benden korktuğu, çekindiği için değil diye düşünürüm hep. En iyisi hiç yapmamak bu kurcalama işini. Gerçekten. :26:

benimde erkek arkadaşım( hatta evlilik düşünüyorduk )facebook şifresini ve telefonunu vermiyordu.Bende basta çok güveniyordum ama hata yapmışım sonradan içimde bi güvensizlik oluşmaya başladı istiyordum ısrarla güvenmiyormusun vermem sendende istemem diyordu.Birgün üniversite stajı döneminde aynı işyerindeydik içime bi kuşku düştü aşkım telefonunu verebilirmisin bişey bakcam bende olmuyo dedim.Tamam dedi verdi .facebook hesabına bi girdim girmez olaydım.Bi kızla kamera aç..mucuk mucuk tarzında konusmus kızda aynı sekilde.ve ikisininde facebooklarında ilişki durumları var.telefonumu alamazsın birdaha dedi.Onda bile ben hatalı oldum ve ayrılık kapımızı çaldı.Bi erkek şifresini vermiyorsa telefonunu yanında ortaya cıkarmıyosa bana güvenmiyomusun diyosa vardır kesin karıstırdıgı bi halt.Bundan yüzde 99 emin olabilirsin.Yüzde birlik bi ihtimal hayatına karısmasını istemiyordurki düşük bi ihtimal.Benim ondan önceki ilişkimdeki adam ayrıldık aylar gecmişti şifre hala aynı şifre.Kendine güvenen adam hiçbişeyini saklı gizli tutmaz ben bunu bilir bunu söylerim.

Ya illa ki sen onun face sini telefonunu kullanıcan diye birşey yok ki. O verir sifreyi en azından icin rahat olur.
Bizde ilk baştan bu konuyu hiç açmadık bile gerek duymadık yani,sonra birsey göstercekti hiç istemeden verdi sifresini gir bak diye ,o sürekli birsey oldugunda aşkım gir bak flan der ama ben unuttum bile sifreyi(tabi o bilmiyo )
Benimkini bilmez mesela ama istese veririm.
Şifreyi vermediği için erkek arkadaşının Sanki sakladıgı birseyler varmıs gibi geliyo cünkü bir insan annesinden babasından birsey saklar ama sevdigi , ileriye yönelik birseyler düşündügü insandan saklamamalı diye düşünüyorum.Madem arkadasın o zaman göster msj ı ne olcak ki,arada o kadar mesefe olmamalı bence

Son düzenleme:
Ben facebook şifresini biliyorum sevdiğim adamın, yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan bazı tatsız şeyler yaşadık; içim rahat etsin diye ben istemeden kendisi vermişti. Telefonuna gelince, ben kurcalarım falan diye düşünüyordum sık sık görüşmeye başlamadan önce ama yan yanayken hiç kurcamalama ya da telefonunu elime alma gereği duymadım. Yan yanayken birisi aradığında, mesaj attığında ben sormadan gösteriyordu. göstermese bile kim olduğunu söylüyordu, veya yanımda konuşuyordu. senin erkek arkadaşın da bu şekilde davransa belki sen de rahat ederdin, bu derece büyütmezdin. Aynı şekilde benim erkek arkadaşım da seninki gibi bi tepki verse ben de işkillenirdim açıkcası. Bana birlikte olduğun insanın tavırları pek masum gelmedi... normal bir soruya gereğinden fazla sert tepki vermiş olması kafa karıştırıcı. yine de sen kendi hislerinle hareket etmelisin. sonuçta biz ne senin kişisel yapını biliyoruz; ne de erkek arkadaşının. ve ilişkinizin seviyesini, yaşanmışlıkları da bilmiyoruz. Hepimiz anlattığın özelliklere kendi özelliklerimiz doğrultusunda cevap verdiğimiz için, bizim söylediklerimizi dikkate alarak kendi fikirlerini öz ardı etmen ve ona göre davranman yanlış sonuçlar doğmasına neden olabilir. Ben fikrimi söyledim, ama yine de etkilenmeden hislerine, prensiplerine göre hareket et. :))

olmuyo ya açıp konuyu açık açık rahatsız olduğum şeyleri söyleyemiyorum...sanırım çok üstüne düşen,meraklı,kıskanç bi profil çizme korkusu var kafamda....ama bu şekilde de salak durumuna düşüyorum....offf bu işi halletmem lazım....hala böyle saçma sapan devam ediyorum

söylesende sen suclu olacaksın onun gözünde bana güvenmiyomusun güvenmiyosan neden benimle berabersin gibisinden.Ama onu yola getirmek için belki sende onun gibi yapabilirsin.Onda güvensizlik uyandırıcak bişey yapıyomuş gibi davranıp onun üstüne düşmesini saglayabilirsin.Belki böylece bi nebzede olsa seni anlayabilir.Ben sürekli mutluyum seni takmıyorum profili çizdim son zamanlarda başka bi facebook hesabı actım neden actıgımı merak etti ve sorgulamaya basladı . ona söyledigim su oldu ' bak nasıl süpheci yaklasıyosun sırf benim ne düsündügümü anla diye actım demistim' ve ona cevabı sadece susmak oldu.Ve yakın dostlarınında sevgilileriyle şifre gizleme durumlarının olmadıgını gördü umarım hatasını ve benim bu kadar baskı kurmamın nedenini anlamıştır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…