- Konu Sahibi gossipgirl_
-
kızlar yardım!!!!!!!!
dün yanımda teli çaldı kayıtlı olmayan bi numara..tedirgin oldu gibi geldi bana aç aç dedim bende....açtı bi kız sesi duydum, 'yarım saat sonra çıkar etüttedir şimdi arar o seni merak etme kanki tamam ben ararım yine seni' dedi...
bende hayırdır diye kafamı salladım....memleketinden bi tanıdıklarının kızı gelmişti istanbul'a yeni atanıp...burda başka tanıdıkları yok diye ononla bu ilgilendi öğretmen arkadaşları vardı önce onların yanına yerleştirdi sonra ev buldular fln....ama bana kız olduğunu hiç söylemedi...hep arkadaşlar arkadaşlar diyip duruyodu....erkek olduklarını sandığım halde rahatsız olmuştum ama dün telde tesadüfen kız olduklarını öğrenip çok bozuldum.....'ben sana erkek demedim ki zaten söyledim sana ' dedi...bende;'kız olduğunu da söylemedin eminim' dedim...
bu mevzu büyüdü tekrar tel konusuna geldi...o arada baktım eline teli almış bişe siliyo gibi geldi bana ters ters baktım...'çağrı gelmiş' görmemişim' dedi koydu teli cebine.... yine geri adım atmadı benim çok kötü olduğumu gördü gidelim dedi... kalktık sinirli bi şekilde yürüyoduk ağlamak üzereydim ama çaktırmadan bakıyorum elinde tel bişeler yapıyo...normalde benim yanımda teliyle hiç oynamaz....
benim sinirlendiğimi ve rest çekiceğimi düşündü bence 'ya teli ver, ya da bitsin' derim diye telinden bişeyler sildi diye düşündüm....
telin lafını etmeden sinirle bitsin anlaşamıyorum seninle dedim...ağlamaklı oldu herşeyin bi üslubu var,ben seni üzecek bişi yapmadım dedi...ben 'anlaşamıyoruz tamam mı' dedim,'tmm' dedi öyle ayrıldık...
sonra ben eve gidince yine dayanamadım msj çektim o da zaten ayrılmaya niyeti yok konuşmaya başladık tekrar ama hiçççç geri adım atmadı.....kendimi salak gibi hissediyorum ama kendime de engel olamıyorum....
ben ayrılmak kesinlikle istemiyorum ama tel face konusunda da geri adım atmam asla demeye getiriyo...ne bu yaa
Erkek arkadaşınız sizi ciddiye almıyor bence o yüzden ne telefonunu ne de face şifresini veriyor..
Gerçek bir ilişkide şifreyi bilmek ve telefona bakmak güvensizlik olmaz.. Asıl vermezse güvensizlik olur..
Ayrılık sinyalleri verin bence iş ciddiye binince erkekler korkar..
Şimdi buna boyun eymeyin derimm..
evet tutarlı ve kararlı davranıp bu konuda rest çekemedim...ben surat astım hatta bitirdim ve geri döndüm...artık hiç ciddiye almaz...psikolojik üstünlük onda...bu ilişkiye yol göründü farkındayım
Şu duygularımız olmasa ne rahat edicez.. Hem durumdan rahatsız oluyoruz hem konuşmuyoruz ama o pek bişi yapmayınca ufakta olsa bi sinyal verse aklı başına gelmeden hemen affediyoruz..
Kararlı olmak lazım aslında duygularımızı bi şekilde bastırıp.. Bırakalımda erkeğimizin aklı başına gelsin hiç sabrımız yok dayanamıyoruz..
ilk zamanlar etkleri tutuşuyodu,kıskanıyodu sürekli arıyodu,merak ediyodu
...hala ilgileniyo arıyo soruyo benden fazla...ama bişeyler değişti ben geri adım attıktan sonra bunun farkındayım...daha rahatladı hiç geri adım atmıyo...ve bana 'seni seviyorum' dediğinde ona 'bende seni seviyorum' dedim ve bana 'biliyorum' dedi... sanırım bu kadar emin konuşması benim sorunumu açıklıyo....
kızlar yardım!!!!!!!!
dün yanımda teli çaldı kayıtlı olmayan bi numara..tedirgin oldu gibi geldi bana aç aç dedim bende....açtı bi kız sesi duydum, 'yarım saat sonra çıkar etüttedir şimdi arar o seni merak etme kanki tamam ben ararım yine seni' dedi...
bende hayırdır diye kafamı salladım....memleketinden bi tanıdıklarının kızı gelmişti istanbul'a yeni atanıp...burda başka tanıdıkları yok diye ononla bu ilgilendi öğretmen arkadaşları vardı önce onların yanına yerleştirdi sonra ev buldular fln....ama bana kız olduğunu hiç söylemedi...hep arkadaşlar arkadaşlar diyip duruyodu....erkek olduklarını sandığım halde rahatsız olmuştum ama dün telde tesadüfen kız olduklarını öğrenip çok bozuldum.....'ben sana erkek demedim ki zaten söyledim sana ' dedi...bende;'kız olduğunu da söylemedin eminim' dedim...
bu mevzu büyüdü tekrar tel konusuna geldi...o arada baktım eline teli almış bişe siliyo gibi geldi bana ters ters baktım...'çağrı gelmiş' görmemişim' dedi koydu teli cebine.... yine geri adım atmadı benim çok kötü olduğumu gördü gidelim dedi... kalktık sinirli bi şekilde yürüyoduk ağlamak üzereydim ama çaktırmadan bakıyorum elinde tel bişeler yapıyo...normalde benim yanımda teliyle hiç oynamaz....
benim sinirlendiğimi ve rest çekiceğimi düşündü bence 'ya teli ver, ya da bitsin' derim diye telinden bişeyler sildi diye düşündüm....
telin lafını etmeden sinirle bitsin anlaşamıyorum seninle dedim...ağlamaklı oldu herşeyin bi üslubu var,ben seni üzecek bişi yapmadım dedi...ben 'anlaşamıyoruz tamam mı' dedim,'tmm' dedi öyle ayrıldık...
sonra ben eve gidince yine dayanamadım msj çektim o da zaten ayrılmaya niyeti yok konuşmaya başladık tekrar ama hiçççç geri adım atmadı.....kendimi salak gibi hissediyorum ama kendime de engel olamıyorum....
ben ayrılmak kesinlikle istemiyorum ama tel face konusunda da geri adım atmam asla demeye getiriyo...ne bu yaa
kızlar 3 aya yaklaşan bi ilişkim var ama daha önce flört tecrübem olmadığı için kafam karışık...bir tane uzun ilişkim oldu daha önce o da başka bi ülkede olduğu için zaten yok gibiydi bazı tecrübeleri edinemedim...
neyse konuya gelecek olursam 2 hafta fln önce bi cafede erkek arkadaşımla otururken mesaj geldi arkadaşından, o da sesli okudu benim yanımda...bende gayrı ihtiyari elimi telefonuna attım 'aa bakıyım' dedim...çok sert bi tepkiyle karşılaştım.. birden çekti telefonunu, 'özelimi kimseye elletmedim bugüne kadar, telefon kurcalamalar, msn, facebook şifresi istemeler bunlar bana saygısızlık geliyo...güvenmediğin biriyle hiç birlikte olmıycaksın' dedi...
ben de; ' bunun güvenle alakası yok kaç ay oldu aklıma bile gelmedi şimdiye kadar ama sen bu şekilde sınır çizip, bunun ötesine geçemezsin diyince kafam karıştı şuan ne yapmaya çalışıyosun' diye biraz surat astım...gönlümü almaya çalıştı ama hep konuyu değiştirerek, geri adım atmadı yani....ben de başka bi gün facebook tan konu açılınca 'alıcam şifreni' dedim....o da: 'şaka yapıyosun ama bunlar benim hoşuma gitmiyo hiç' dedi:26:
bi anlık sinirle' bir daha bu konuyu açarsam benden karaktersizi yok' dedim...ama 'bu ilişki ileriye yönelik olursa bu sorun olucak günümüzü geçiriyosak sorun yok' dedim....o da; 'ne gün geçirmesi, ne biçim şeyler düşünüyosun' dedi... ve konuyu yine bi şekilde kapadı....
benim sinirle ağzımdan çıkan ve şuan tükürdüğümü yalamamaya çalıştığım sözler onun işine geldi....
sizce bu tavrı normal mi? yani daha yeni sayılabilecek bi ilişki olduğu için saygı duyuyorum aslında ama gösterdiği tavırdan rahatsızım...benim herşeyini karıştırmaya meraklı bi insan olmadığımı biliyo, en azından şimdilik.....teline elimi bile sürdürmemesi ya da bu tavrı nasıl sizce bu aşamada....
olmuyo ya açıp konuyu açık açık rahatsız olduğum şeyleri söyleyemiyorum...sanırım çok üstüne düşen,meraklı,kıskanç bi profil çizme korkusu var kafamda....ama bu şekilde de salak durumuna düşüyorum....offf bu işi halletmem lazım....hala böyle saçma sapan devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?