- Konu Sahibi gossipgirl_
-
ya yaptığının saçma olduğunu evli olsa bunun boşanma sebebi olacağını mahkemede bunları söylesen hakim bile dinlemez dedim...evli olsam uyurken bile bakarsın zaten engel olamam ne alakası var diyo....
'zaten bişe yapıcak olsam iki telim olduğunu sana söylemezdim iki numarayı da vermezdim herşeyin bi yolu bulunur kötü niyet olsa' dedi...
biraz iktidar mücadelesine çevirdi olayı sanki...bilmiyorum ya
Canım saklıyorsa vardır bişeyler, bak mesela ben erkek arkadaşımın face şifresini falan taa en başından biliyorum ve sürekli de girip kontrol ediyorum, zaten hiç kız yok hiç te rahatsız olmuyo al aşkım face sana kurban olsun diyor.
Telefonda aynı şekilde sürekli bakarım, o da saygı duyuyor, eğer diyor biz bi şekilde beraber bu yola baş koydusak, aramızda ki herşeyin şeffaf olması gerektiğini düşünüyoruz..
Şu kelimesinden kesinlikle şüphelen derim,(..evli olsam uyurken bile bakarsın zaten engel olamam ne alakası var diyo....) şuan senden habersiz cevizler kırarım, şu nokta da karışmaya hakkın yok mesajı vermiş inceden..
İyi düşün derim.. Fazla bağlanmadan..
Tecrübelerime dayanarak söylüyorumki,
eger bi erkek telefonunu elletmiyorsa gizliyorsa bu onun biseyler sakladigini gösteriyor,
bende zamaninda cok saftim ama sen bunu cekme,
sonrasinda aci gercekler suratimiza carpinca daha kötü oluyor hersey,
ben seni uyarmis oliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?