off hostel neydi yaOrgan mafyasından daha kötü seçenekler de var. Hostel film serisi ve bu türdeki benzer filmler geliyor insanın aklına.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off hostel neydi yaOrgan mafyasından daha kötü seçenekler de var. Hostel film serisi ve bu türdeki benzer filmler geliyor insanın aklına.
Ben seyredemedim onu, sadistlik la o baska bisey deel. Korku filmi dediginde hayalet falan olur hıh.off hostel neydi yao tür filmleri çok severim ama hem gerçek olması hem sahneleri kaldıramadım psikolojim bozulmuştu
![]()
çok fenaydı yaBen seyredemedim onu, sadistlik la o baska bisey deel. Korku filmi dediginde hayalet falan olur hıh.
Gercek miydi o? Texas chainsaw katliami vardi bi de. O gerçek hikaye mesela, ne manyaklar var kardeşim, coluk combaktan ırakçok fenaydı ya![]()
ruh hastası bir ya da birkaç kişi otel görünümünde böyle bi işkence merkezi yaptırmışlar. millet otele tatile geliyoruz sanıp girip çıkamıyoGercek miydi o? Texas chainsaw katliami vardi bi de. O gerçek hikaye mesela, ne manyaklar var kardeşim, coluk combaktan ırak![]()
Gerçek mi konu ?ruh hastası bir ya da birkaç kişi otel görünümünde böyle bi işkence merkezi yaptırmışlar. millet otele tatile geliyoruz sanıp girip çıkamıyoay gece gece kapatalım kız kaç sene oldu hala etkiliyo
ya gerçeğini anlattım işte, süpürgeni al da uyu hadiGerçek mi konu ?
Kiz peki buraya giden geri dönmüyor bunlarin ailesi şeysi yok mu arayan soran, nasi olabilir, su otele gitti gelmedi diye polise gitmiyolar mi bunlarin anasi danasiruh hastası bir ya da birkaç kişi otel görünümünde böyle bi işkence merkezi yaptırmışlar. millet otele tatile geliyoruz sanıp girip çıkamıyoay gece gece kapatalım kız kaç sene oldu hala etkiliyo
yavrum bizim konuya geçKiz peki buraya giden geri dönmüyor bunlarin ailesi şeysi yok mu arayan soran, nasi olabilir, su otele gitti gelmedi diye polise gitmiyolar mi bunlarin anasi danasi
Ebet cok korkunc şeyler olabilirİnternetten tanıştığım çok arkadaşım dostum var görüştüğüm reelde..ama evlilik bilemedim..internetten tanışıp evlenen de tanıyorum ..eskiden olsa normal olabilirdi ama bu devirde ben senin yerinde olsaydım korkardım..televizyonlarda neler görüyoruz korkunç olaylar oluyor bence deneme
Canım benim mesaim bitmişti o yüzden müdahale edemedimchemist0 bunu al burdan dkxjlfjs
Eğer bu tarz bir isteğiniz var ise istanbulda zengin bir iş adamı tanıdığım var sürekli dünyayı geziyor kendine de güvenebileceği dürüst bir ilişki arıyorKiz bende mi böyle bir gruba üye olup Avrupa li koca bulsam![]()