• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook üzerinden evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı aramızda?

Organ mafyasından daha kötü seçenekler de var. Hostel film serisi ve bu türdeki benzer filmler geliyor insanın aklına.
off hostel neydi ya 😯 o tür filmleri çok severim ama hem gerçek olması hem sahneleri kaldıramadım psikolojim bozulmuştu 😐

Gercek miydi o? Texas chainsaw katliami vardi bi de. O gerçek hikaye mesela, ne manyaklar var kardeşim, coluk combaktan ırak 😐
ruh hastası bir ya da birkaç kişi otel görünümünde böyle bi işkence merkezi yaptırmışlar. millet otele tatile geliyoruz sanıp girip çıkamıyo 😐 ay gece gece kapatalım kız kaç sene oldu hala etkiliyo

ruh hastası bir ya da birkaç kişi otel görünümünde böyle bi işkence merkezi yaptırmışlar. millet otele tatile geliyoruz sanıp girip çıkamıyo 😐 ay gece gece kapatalım kız kaç sene oldu hala etkiliyo
Kiz peki buraya giden geri dönmüyor bunlarin ailesi şeysi yok mu arayan soran, nasi olabilir, su otele gitti gelmedi diye polise gitmiyolar mi bunlarin anasi danasi

İnternetten tanıştığım çok arkadaşım dostum var görüştüğüm reelde..ama evlilik bilemedim..internetten tanışıp evlenen de tanıyorum ..eskiden olsa normal olabilirdi ama bu devirde ben senin yerinde olsaydım korkardım..televizyonlarda neler görüyoruz korkunç olaylar oluyor bence deneme

İnternetten tanıştığım çok arkadaşım dostum var görüştüğüm reelde..ama evlilik bilemedim..internetten tanışıp evlenen de tanıyorum ..eskiden olsa normal olabilirdi ama bu devirde ben senin yerinde olsaydım korkardım..televizyonlarda neler görüyoruz korkunç olaylar oluyor bence deneme
Ebet cok korkunc şeyler olabilir 😐

Günlük hayatımızda tanıştığımız insanlara bile zor güveniyorken gruplarda evlilik arayan erkeklerden bizi Allah korusun :işsiz: bu şekil gruplarda evlenmek amacıyla bulunan hanım arkadaşlarımızın da cesaretine diyecek söz yok valla...

Arkadaşımın sevgilisi yapmış bunu. Kadını (Alman vatandaşı) nereden bulduğunu bilmiyorum detaylı. Ama 5 yıl önce yapmış, çocuk vatandaşlığı almış ama şimdide kadın boşanmıyormuş sürekli 'şu kadar para ver boşanırım', 'araba al boşanırım' falan filan diye çocuğu tırtıklayıp oyalayıp duruyormuş. Bizimkilerde evlenemiyor dolayısı ile 🤷‍♀️

Back
X