- 29 Ağustos 2022
- 743
- 658
- 23
Çekirdeğimi aldım okuyorumMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekirdeğimi aldım okuyorumMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Ünlü biri mi? Niye fotoğrafı paylaşıldı?En son evden kaçmıştı galiba
Küçük gelin diye dizi vardı sanırım onda oynamıştı küçük kızıÜnlü biri mi? Niye fotoğrafı paylaşıldı?
Ünlü biri mi? Niye fotoğrafı paylaşıldı?
Evlilik grupları mi var öyle birde Avrupa ya özelMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Ne yani, sen parayla yalanla dolanla Avrupa'ya nasil giderim, oturum alabilmek icin nasil dolandiricilik yaparim onu mu soruyorsun burada?!??!?!?!?Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
sen biraz geç kalmadın mıKiz bende mi böyle bir gruba üye olup Avrupa li koca bulsam![]()
varmış kız pişman mı oldunEvlilik grupları mi var öyle birde Avrupa ya özel
Geç kalmış sayılmaz sonucta nişanlı evlivarmış kız pişman mı oldun![]()
Ahaa bizim kinin süpürgeyle mesaisi baslıyo
bence boşanmış evli olur bu bilgiden sonraGeç kalmış sayılmaz sonucta nişanlı evli
Ahaa bizim kinin süpürgeyle mesaisi baslıyo![]()
Kız accesinki türklere benzedi ya ondan unuttu adamın avrupalı oldugunu bencebence boşanmış evli olur bu bilgiden sonra
hahaha bizimki ayık gezmiyo hiç![]()
Aaa dogru kiz benim kocam var bxbxjxjxjj beynim yandi camasir suyundan bence, valla saka yapmıyorum sanki cigerim yandi, ölür müyüm sizce 5 vakte kadarKız accesinki türklere benzedi ya ondan unuttu adamın avrupalı oldugunu bence![]()
Kmyager olarak seni kınıyorum. Dezenfekte etmesi acısından bi damlası 1 litreye bile yetiyo biliyomusun? Ayran iç ve kapı pencereleri aç dısarı cıkıp temz hava al .. kafandan ondan güzel gbi bu aradaKiz beni bakin bisey sorcam, sabahtan beri bütün evi çamaşır suyuyla yikadim bütün tuvaletleri banyolari, simdi nefes alıp verdikce cigerim sanki çamaşır suyuyla yikanmis gibizehirlendil mi ben
![]()
Hayır acces asırı maruz kalmıssın soludugun için elin basın her yerinde camaşır suyudur.. insallah eldiven taktın bunu yaparken???Aaa dogru kiz benim kocam var bxbxjxjxjj beynim yandi camasir suyundan bence, valla saka yapmıyorum sanki cigerim yandi, ölür müyüm sizce 5 vakte kadar