• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook üzerinden evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı aramızda?

facebook mu kaldı ya onu da geçtim facebookda evlilik grubu üstelik o da yetmiyo bi de avrupa 😂 inanılmaz bir şey bu arada ablacım eğer üyelik iptalinden vazgeçip dönersen elimde çok temiz köprü var ucuza bırakırım 😂

Evlilik adı altında birinin vicdanına bırakılarak Avrupa'ya gitmektense kendi imkanlarimla cabamla giderim. Hem ne bu Avrupa sevdaliligi Avrupa benim ayağıma gelsin 🤣

Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Ne yani, sen parayla yalanla dolanla Avrupa'ya nasil giderim, oturum alabilmek icin nasil dolandiricilik yaparim onu mu soruyorsun burada?!??!?!?!?

Sen ve senin gibi dolandirici kisiler yuzunden, gercek bir evliligim bile olsa Alman Konsoloslugu evliligim gercek mi degil mi diye bana oyle sorular sordu ki, oyle derin arastirdilar ki, illallah geldi beklerken.

Madem bir halt yiyeceksin, burada derdini anlatan paylasan kisilerden dolandiriciligina ortak olmak icin yardim mi dileniyorsun utanmadan? Konu mu kapandi, engellendin mi bilmiyorum, Neyse ne, git dolandiricilik sitelerinde gez burda degil!!!

Evet benim teyzem yaptı bunu isviçredne Türk bi adam buldu biraz evli kaldı isviçre vatandaşı oldu boşandı sonra şimdi ordan para alıyor dul maaşı gibi bi şey türkiyede yaşıyor Türk parasıyla hiç çalışmadan 50-60 bin falan geliyor İşte

Kiz beni bakin bisey sorcam, sabahtan beri bütün evi çamaşır suyuyla yikadim bütün tuvaletleri banyolari, simdi nefes alıp verdikce cigerim sanki çamaşır suyuyla yikanmis gibi😐zehirlendil mi ben😐

Kiz beni bakin bisey sorcam, sabahtan beri bütün evi çamaşır suyuyla yikadim bütün tuvaletleri banyolari, simdi nefes alıp verdikce cigerim sanki çamaşır suyuyla yikanmis gibi😐zehirlendil mi ben😐
Kmyager olarak seni kınıyorum. Dezenfekte etmesi acısından bi damlası 1 litreye bile yetiyo biliyomusun? Ayran iç ve kapı pencereleri aç dısarı cıkıp temz hava al .. kafandan ondan güzel gbi bu arada😅

Aaa dogru kiz benim kocam var bxbxjxjxjj beynim yandi camasir suyundan bence, valla saka yapmıyorum sanki cigerim yandi, ölür müyüm sizce 5 vakte kadar
Hayır acces asırı maruz kalmıssın soludugun için elin basın her yerinde camaşır suyudur.. insallah eldiven taktın bunu yaparken???

Back
X