• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook üzerinden evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı aramızda?

Hayır acces asırı maruz kalmıssın soludugun için elin basın her yerinde camaşır suyudur.. insallah eldiven taktın bunu yaparken???
Taktim evet, bi daha hayatta kullanmiycam bu kadar cok. Normalde evi yayila yayila 3 günde temizledigim icin bu kadar olmuyordu, simdi bütün evi bi günde temizleyincz doz asimi oldum

Acces yanımda olsan dövmüştüm.. ayran içme önerimi unut.. çık bi temiz hava al en az yarım saat bi saat
aklıma evin yağlı boya kapılarını çamaşır suyu katılmış su yerine saf domestosla silmemi isteyen ve yapmadığım için ağlayan annem geldi 😂😂

Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?

Genelde akrabalar aracılığı ile gidilmiyor mu? Bu gruplar ne zamandır var? Bileydim kendi adıma ilan açardım, "beni anlı şanlı gelin edecek alamancı koca adayı arıyorum" diye.

Evet benim teyzem yaptı bunu isviçredne Türk bi adam buldu biraz evli kaldı isviçre vatandaşı oldu boşandı sonra şimdi ordan para alıyor dul maaşı gibi bi şey türkiyede yaşıyor Türk parasıyla hiç çalışmadan 50-60 bin falan geliyor İşte

Emekli aylığı bağlama konusunda ülkelerin farklı koşulları var. Kısa süreli evlilik sonrası, hem vatandaşlık verilmesi hem de dul maaşı bağlanması çok ilginç.

Back
X