Facebook ve aldatma

Rabia0106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
9
2
1
31
Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.

Son düzenleme:
son bi şa
bir şans daha vermenizi öneririm ama şart koşun.ne istiyormuş eski kız arkadaşından içinde uhtemi kalmışdeğermiymiş yuvasını yıktıgını allah yardımcın olsun.

Defalarca verdim ama yine baktı. Bu bir aldatma mı? Bunun için boşanılır mı. 22 yaşındayım dul kalıyorum. Onu çok seviyorum ve hala telefonla konuşuyoruz. Boşanmaya zorla ikna ettim ama depresyondayım. Onu çok seviyorum. Ailemi de üzemem. Mecburen boşanacaz. Ben bundan sonra asla evlenemem kimseye de güvenemem. O benim gözümde mükemmel bir insandı. : (

Son düzenleme:
Bence önüne bak herşeyde bi hayır vardır ilişkiler araya uzun ayrılıklar kavgalar girdiğinde bir daha asla eskisi gibi olmuyor malesef. Ne kadar iyi olursa olsun ilk tartışmada sinirle geçmişte yapılan hatalar yüze vurulacaktır bu da daha Fazla kötüye götürecektir ilişkiyi

Aynı şeyi bir bayanın yaptığını düşünelim erkek olan tarafın ona olanca hakaret ettiğimi vurduğunu vs. Bütün kk olarak yerden alıp yere vururduk.
Eşinizin yaptığı şeyi savunmuyorum ama sizin yaptığınız ondanda yanlış. İş boşanmaya gidecek kadar büyük değişmiş ama suyunu çıkartıp o raddeye getirmişsiniz.
Bundan sonra hersey olacağına varır akışına bırakın.

Neyini merak ediyormuş ?

Hadi bi kere etmiş , iki , üç , dört ....

Kısas durumunu severim bu tarz olaylarda .

Sizde eski sevgilinize meraktan baksanız , eşiniz bunu hoş karşılayacaksa ; en azından kötü niyetle bakmadığına kanaat getirebiliriz .

Neyse .

Zaten dava açılmış . Sizi huzursuz eden şeyleri tekrarlamayacağına güveniyorsan , geri çekin davayı.

Madem barışmak istiyorsunuz .

Son düzenleme:
Dini nikah bozulduktan sonra başka bir adam ile evlenip cinsel ilişkiye girip boşanırsan tekrar aynı adam ile evlenebilirsin, beyinsiz erkekler sebepsiz yere eşlerini boşamasın bence bedeli gayet ağır

Kaçan balık büyük olur emin ol

Kendinize dul kadın demeyin bekar oluyorsunuz dul kalmak nedir. aşağılayacı bişeymiş gibi konuşmayın lütfen...
Dini nikahınız bozulduysa sizin başka biriyle evlenip cinsel birliktelik yaşamadan eşinizle dinen tekrar evlenemezsiniz. Bu şart her ağzına gelen boşamasın diye konmuş.

bosan..bugun ona bakan yarın baskasına bakacak..bu böyle sürüp gider..affetme yıllar gecsede affettigin için kendını affetmıceksın..içinde cürüyecek

merak eder hadi bir kere bakar, merakı geçer anlarım. ama defalarca baktıysa bu artık meraktan fazlası. resmen kadını takip ediyor demek ki ne yaptı ne etti. 7 aylık evli bir de.madem aklı diğerinde kalacaktı ne demeye evlendi. böyle erkek bozuntularına tahammül edemiyorum. sen de çok genç evlenmişsin canım benim ya. 22 yaşında ne demeye böyle bir sorumluluğun altına girdin ki

Tartışma olabilir ama boşanmayı gerektirecek bir konu değil. Anlıyorum kıskanmanız çok doğal. Eşiniz sizi seviyorsa siz de onu seviyorsanız ve bir probleminiz yoksa bir daha düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…