bir şans daha vermenizi öneririm ama şart koşun.ne istiyormuş eski kız arkadaşından içinde uhtemi kalmışArkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
aslında biz eşimin kız arkadaşına bile beraber baktık güldüm hatta.Ben de arasıra bakıyorum sırf meraktan bende mi eşimi aldattım yani.Oldukça fazla abartmışsınız hem siz hem de eşiniz
tabikii değil.Defalarca verdim ama yine baktı. Bu bir aldatma mı?
Dini nikah bozulduktan sonra başka bir adam ile evlenip cinsel ilişkiye girip boşanırsan tekrar aynı adam ile evlenebilirsin, beyinsiz erkekler sebepsiz yere eşlerini boşamasın bence bedeli gayet ağırArkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
Kaçan balık büyük olur emin olDefalarca verdim ama yine baktı. Bu bir aldatma mı? Bunun için boşanılır mı. 22 yaşındayım dul kalıyorum. Onu çok seviyorum ve hala telefonla konuşuyoruz. Boşanmaya zorla ikna ettim ama depresyondayım. Onu çok seviyorum. Ailemi de üzemem. Mecburen boşanacaz. Ben bundan sonra asla evlenemem kimseye de güvenemem. O benim gözümde mükemmel bir insandı. : (
Hayır Şafi mezhebine göre tekrar nikah yapabiliyoruz ama babamın izin vermesi lazım . O da karşı çıkıyor. Benim ikna etmem gerekiyor babamıerkekler
Mezhep konularını çok iyi bilmiyorum canım ama ailen istemiyorsa dikkate alHayır Şafi mezhebine göre tekrar nikah yapabiliyoruz ama babamın izin vermesi lazım . O da karşı çıkıyor. Benim ikna etmem gerekiyor babamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?