Ya konuyla alakası yok ama avatarınızdaki adamın adı nedir acaba? Hep dikkatimi çekiyor daHer kavgada boş ol diyebilecek kapasitedeki bu adamı evraklarıyla birlikte teslim edin.
Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
Aynen canm ne yazıkki öyle hemencecik barışamıyorlar bildiğim kadarıyla iki tarafında birileriyle nikahlanıp hatta ilişkinyaşayıp sonra ayrılıp tekrar birlesebilirler ancak... Malesef.. Allah korusun cok kotu ..Allah aşkına dini nikahı bu kadar önemsiyorsanız,önce aç bi bak,tekrar dini nikah nasıl kıyılır öğrenin.sonra şöyle de böyle de.çocuk oyuncağımı bu işler
Bakin ailemi uzemem diye bi şey yok tamam aile başımızın tacı ama oda sizin eşiniz eğer ki öyle bi şey yakalamamis olsaydınız çoluk çocuğa karisacaktiniz siz ona omrunuzu vermeye hazirlanarak evet dediniz kolay mı yani. Bi kere şu aileyi bi tarafa koyun eğer ki gerçekten seviyosaniz tabiki barışın AMA taviz vermeden yani onun yanına gittiğiniz zaman su havayı vermeyin. Sen beni bu saatten sonra aldatsanda sesimi çıkarmam çünkü seni çok seviyorum.. gibi yani. Karşılıklı konuşun ben seninle yuvam olsun istiyorum seni de çok seviyorum ama empati kur ben aynı şeyi yapsam ne olurdu diyerek örnekler verin ve tatlıya bağlayın tatlı ama taviz vermeden konuşun sizin isteseniz neler yapabileceginizi görmeli yani.Defalarca verdim ama yine baktı. Bu bir aldatma mı? Bunun için boşanılır mı. 22 yaşındayım dul kalıyorum. Onu çok seviyorum ve hala telefonla konuşuyoruz. Boşanmaya zorla ikna ettim ama depresyondayım. Onu çok seviyorum. Ailemi de üzemem. Mecburen boşanacaz. Ben bundan sonra asla evlenemem kimseye de güvenemem. O benim gözümde mükemmel bir insandı. : (
Herseyin yeri ayrıdır..Ay aman dul kalma. Dul kadın olmak ne kadar ayıp bir şey. Sonuçta artık bakire olmuyorsun, töbe töbe ay estafurullah
Hemen barış...
Seneler önce lisedeyken din kültürü ve ab. öğretmenim dini nikahının resmi nikah varsa hükmü olmayacağını söylemişti.
Diyanet artık sonunda bununla ilgili bir çalışma başlatsa da artık bir açıklasa şunu, şu kadınlarımızın ayy nikah gitti diye kendilerini eziklemese.
Canm eşin ne diyor bu konuda ? Vi daha yapmayacagına inandırdımı seni ? Bu arada şafi mezhebinin görüşünü yeni öğrenmiş oldum.. Eşinden gercekten emin olmadıkça birleşme biraz burnu sürtsün.. Hatta sık sık ona güvenemediğini dile getirOnun yanında huzursuz olacağına bizim yanımızda ölsen daha iyi diyorlar
Ate onu zorla boşanmaya Ikna ettim o da bundan sonra asla barışmak benimledüşünmem
Boşan diyorsunuz ama şunu da bilmek lazım Peki dünyada kaç tane iyi erkek var. Aldatmalar çoğalmış insan güvenemiyorum. Insanlar evlerinde kocalarıyla mutlu bir şekilde yaşarken benim böyle depresyona girip yalnız yaşamam tuhaf geliyor. Peki ya bir daha yapmazsa. Ve ben de affetmezsem. Benden sonraki evleneceği kişiyi mutlu edecek ve ben de buna katlanamam. İşte bu düşünceler beni mahvediyor.evlenmesin
Boşan diyorsunuz ama şunu da bilmek lazım Peki dünyada kaç tane iyi erkek var. Aldatmalar çoğalmış insan güvenemiyorum. Insanlar evlerinde kocalarıyla mutlu bir şekilde yaşarken benim böyle depresyona girip yalnız yaşamam tuhaf geliyor. Peki ya bir daha yapmazsa. Ve ben de affetmezsem. Benden sonraki evleneceği kişiyi mutlu edecek ve ben de buna katlanamam. İşte bu düşünceler beni mahvediyor.
Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?