- 23 Ocak 2016
- 178
- 63
- 98
- Konu Sahibi cikolatali pasta
-
Çok saçma davranmış. Şuphe uyandırması çok normal. Gecmisinde aramada mesajlarda bisey bulmamış olabilirsiniz. Ama bu siz yanında olmadıgınız zamanalrda sizi aldatma ihtimalini yok saymıyor. Belkide siz gelene kadar oradan kizlarla konusuyordu. Sizle bulusmadan temizledi. Veya her ihtimale karsi temiz kullaniyor. Yani ne yapsa hemen siliyor. Arkadas listesi falan temiz mi?
Sifresini iste bakalim. Ben kendi hesabimi acip kapatmak istemiyorum hazır senin acik hesabin varken bende onu kullanayim falan desen? Verir mi sifresini?
fotosu paylasimlari olan aktif bi hesapmi yoksa resimsiz paylasmsz bos bi hesapmi?
o zaman yalan soylememis.Bos hesap
Açıkçası bana çok büyük bir sorun gibi gelmedi, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Misal ben buraya üye oldum ama ona bunu söylemedim uye oldum diye, söylemeyi de düşünmüyorum, gerek görmüyorum çünkü.Ama düşününce aynı şey gibi.
Hani kendi adına aktif kullandığı bir hesap olsa ve gizlese falan evet sorun ama kendi adına açtığı bir hesap değilmiş. Belki gerçekten de önemsiz gördüğü için söylemedi. Çakma bir hesapla facebookda en fazla ne yapabilir ki, baklavalı çakma foto koyup kadınlarla mı konuşacak yani. Bilmiyorum bana önemsiz geldi açıkçası...
Hesabı ne için açtı ki acaba fake hesap demişsin de sanal seks için açmıştır garanti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?