Facebook ve güven problemi

neden sahte isimle açmış, birilerini stalklamak için kullanıyor olabilir, ya da eski sevgilisyle face yüzünden kavga ettilerse seninlede olcağını düşünmüşte olabilir
ama bana da pek güven verici gelmedi
bu arada aramalarda silinebiliyor biliyorsun, aratır siler yani...

gereksiz bir yalan olmuş
gerçi yalanın gereklisi gereksizi olmaz da
ya siz de hiç açmayın diye yapmış ya da gerçekten ondan şüphelenmeyin diye
bilemedim

Aramalari silmedigine eminim, cok belliydi.
Benden önce biri olmadigi icin eski sevgiliyle face kavgasi meselesi de yok.
Bencede stalklamak icin kullaniyo büyük ihtimalle. Ama yinede söylemesi gerekirdi, bende ayni seyi yapiyorum sonucta ve söyledim.

tabii canım kesinlikle, buz gibi yalan söylemiş işte, hem de gereksiz önemsiz bi konu yüzünden, ciddi bi durumda da yalan söyleyebileceğinin işareti bu

Erkek o erkek hiç belli olmaz aramalarını siler attığı mesajları siler anlamazsın bile
Madem video bakacak niye gizlesin hem de kaç yılında açmış yani yeni açsa neyse de

Erkek o erkekhiç belli olmaz aramalarını siler attığı mesajları siler anlamazsın bile
Madem video bakacak niye gizlesin hem de kaç yılında açmış yani yeni açsa neyse de

Iste bende onu bi anlasam, insan niye kac senelik seyi gizler? Niye yokmus gibi davranir? Ortaya ciktiginda niye yeniymis gibi anlatir? Anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…