facebook yüzünden kavga

ya benimkinin de ailesi tutucu hep bu konuda. aman diyorum eksik kalsın ilişki durumu profil fotoğrafı falan. ama böyle şeyler yaptığım zaman görmeyen etmeyen insan çıkıp da elin çocukları ekleyince bana ekşiyor ona sinir oluyorum
:KK70::KK70:
Boş ver güzelim, erkek cinsinin defosu da bu işte, böyle kabul etçez artık.:KK50:

yaşımı sorup çocuk musun sen diyen üyeler :KK17: çocukça davrandığımın farkındayım. bundan nasıl kurutlabilirim bu takıntımı görmezden gelmeye çalışıyorum ama içimi kemiriyor ben nasıl böyle basit şeylere takılırım dedikçe yakamı bırakmıyor
Şayet barışırsanız Ortak facebook kullanın beğenme sorunu ortadan kalkar :)

Haksızsınız. Facebook ile alakalı bu durum bile sizi bu hale sokuyorsa daha ciddi bir durumda ne olur acaba diye düşünüyor insan. Facebook hesabınızı bir süreliğine dondurun bence.

millet kızlara baktı diye yakınır sizin yakındığınız şeye bak ya ..kapansın artık şu faceeeeeeeeeeee insanları ne hale getirdi. sana kargoyla hediye göndermeyip faceden sanal çiçek yollasaydı keşke..

Hediyeyi çekip facebooka koymak nedir abi ya? Geçen arkadaşa kocası takı seti almış tutmuş oda resmini çekip koymuş. Baakkk ben kocişkom ne düşünceliğğğ, bakın hediyelerime ne cicilerrr
ıyyy ifritlik durum :KK53:

21 yaşındayım ikimizde üniversite öğrencisiyiz daha doğrusu ben son sınıfım o mezun oldu yeni. benim amacım popüler olmak değil ben o gönderiyi sadece onun görmesi için de yapabilirdim. amacım millet görsün değil sadece onun bu ilgisizliği canımı sıkıyor. yani bu paylaşım yerine ona teşekkür mesajı atmışım da cevap vermemiş gibi

Merhaba ,
Haksızsınız. Ve fark etmeseniz de daha büyük bir sorununuz var. Sadece sevgilinize yönelik bir mesajı neden facebook ta yayınlama ihtiyacı duydunuz ? Direkt sevgilinize söyleseydiniz veya mesaj atsaydınız ?

Arkadaş listenizdeki diğer insanlar görsün ve sorsun dürtüsü ile yazmış olabilir misiniz ? Sevgiliniz 3.şahıslara açık paylaşımlardan hoşlanmıyor olamaz mı ?

kızlar merhaba direkt konuya giriyorum . sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz son zamanlarda facebook yüzünden sık kavga ettik. sebebi benim paylaşımlarımla ilgilenmemesi. biliyorum çok saçma ama kendi erkek arkadaşlarını takip ettiği kadar benim ne yaptığıma bakmıyor facede beğenip yorum falan yapmıyor. son konuya gelecek olursak; dün doğum günümdü bende kitap okumayı çok severim sağolsun sevgilim bir kutu yapmış süslemiş içine de 3 tane kitap alıp koymuş vermiş kargoya. kargo bugün elime geçti kitapları görünce çok sevindim tabi. sevgilimin maddi durumu da sıkışık biraz son zamanlarda. kitap aldı diye mahcup olmuş dedi ki bu ay paraya sıkışıktım pahalı hediyeler almak isterdim falan... bende öyle düşünmesine üzüldüm kitapları da çok sevdiğim için gönderdiği 3 kitabın fotosunu çekip facede paylaştım açıklamaya da "kitaptan güzel hediye mi var ki teşekkür ederim iyiki doğmuşum dedirtenlere vs.." yazdım ama akrabalardan dolayı ne sevgilimin ismini verdim ne de hediyelerin ondan olduğunu belli ettim. bu durumda sadece kendisi anlayacaktı ki benim bu paylaşımım da zaten sadece ona yönelikti. neyse 3 saat oldu bunu faceye koyalı bu faceye girmiş durum güncellemiş falan benim yazının yüzüne bakmamış. aradım bende az önce dedim ki benim sayfama baktın mı falan bu da uyuyormuş. en son kavgada da söz vermiştim face yüzünden kavga çıkarmayacağıma ama bu sefer zoruma gitti onun için yaptığım şeyi görmemesi. aradım söyledim işte dediki beni bunun için mi uyandırdın ben senin ne paylaştığını görmedim bile bana söz vermiştin face konusunda laf etmeyecektin dedi kızdı falan. tam bir laf ediyordum ki sus valla kaldırır atarım şu telefonu dedi bende at o zaman deyince attı. telefon böylelikle yüzüme kapandı. bizim ilişkimizde de kati bir kural vardır yüze telefon kapatılmaz kolay kolay. bende mesaj attım sakın beni bir daha arama diye o sinirle. ama gönlüm aramasından yana. şimdi mesajıma cevap vermiyor büyük ihtimalle dönüp uyudu. ben ne yapayım objektif bakamıyorum haksızsam söyleyin.
anlıyorum seni. kendince haklısında tabi ama erkekler bunu anlamıyor . biz ikimizde facebooku sildik. bence sizde deneyin

Merhaba ,
Bunun takıntı olduğunu düşünmüyorum. Bazı insanlar başkalarının tepkilerine bağlı olarak mutlu olurlar. Hediyeden ziyade aldıkları hediyeyi çevrelerine gösterdiklerinde aldıkları tepkiler onları mutlu eder.

Sevgili veya eşlerinin diğer insanlarca beğenilmesi ile sevgililerine , eşlerine duydukları beğeni artar. Bir nevi dışa bağımlı bir mutluluk hali.

Hediyeyi çekip facebooka koymak nedir abi ya? Geçen arkadaşa kocası takı seti almış tutmuş oda resmini çekip koymuş. Baakkk ben kocişkom ne düşünceliğğğ, bakın hediyelerime ne cicilerrr
işte ben bu duruma düşmemek için hediyeyi şu aldı bu aldı demedim. benim niyetim sevgilim herkesle paylaştığımı görsün ki hediyesine çok sevindiğimi düşünsün ve dert etmesin pahalı değil diye. sanırım yanlış anlaşıldım. tabiki sevgilimin hediyesine ne kadar değer verdiğimi ona göstermek için yanlış bir yol seçmiş olabilirim ama benim bu yaptığım gösteriş olarak algılanmasın

ben de bir arkadaşıma hediye almıştım, instagram'da ismimi vermeden paylaşmış. ne yorum yaptım ne de beğendim. bir hediye aldım diye peşine düşmüş gibi olmak istemedim. o zaten bana teşekkür etmişti özelden, ben de daha iyilerine layık olduğunu vs. söylemiştim. millete göstere göstere ikinci kez bu konunun açılmasına ne gerek var? erkek arkadaşınız da bu mantıkla tepki vermemiştir. sosyal medyada çok aktif olan erkek iticidir, boş beleş işlerin insanıdır muhtemelen. erkek arkadaşınız böyle olmadığı için sevinmelisiniz bence.

sorunuma cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim. silkinip kendime gelmemi sağladınız :KK22: yeni üye olsam da uzun zamandır bdv yi takip ediyorum burada ne içler acısı durumlar gördüm elbette benim böyle basit bişeyden burda zırlamam çoğunuza şımarıklık gibi gelmiş olabilir bu yüzden raahtsız olanlardan da özür diliyorum. ben bir şekilde sevgilimle aramı düzelttim bundan sonra da bu tür şeylerde çocukça davranmamaya dikkat edeceğim. sizin görüşleriniz çokça yakın arkadaşımın görüşünden daha etkili olabiliyor çünkü bazen hiç tanıyıp görmediğim kişilerle paylaşmak rahatlatıyor her ne kadar saçma da olsa :KK74:

ay yok artık, görgüsüzlük bu yahu :KK12:

kızlar merhaba direkt konuya giriyorum . sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz son zamanlarda facebook yüzünden sık kavga ettik. sebebi benim paylaşımlarımla ilgilenmemesi. biliyorum çok saçma ama kendi erkek arkadaşlarını takip ettiği kadar benim ne yaptığıma bakmıyor facede beğenip yorum falan yapmıyor. son konuya gelecek olursak; dün doğum günümdü bende kitap okumayı çok severim sağolsun sevgilim bir kutu yapmış süslemiş içine de 3 tane kitap alıp koymuş vermiş kargoya. kargo bugün elime geçti kitapları görünce çok sevindim tabi. sevgilimin maddi durumu da sıkışık biraz son zamanlarda. kitap aldı diye mahcup olmuş dedi ki bu ay paraya sıkışıktım pahalı hediyeler almak isterdim falan... bende öyle düşünmesine üzüldüm kitapları da çok sevdiğim için gönderdiği 3 kitabın fotosunu çekip facede paylaştım açıklamaya da "kitaptan güzel hediye mi var ki teşekkür ederim iyiki doğmuşum dedirtenlere vs.." yazdım ama akrabalardan dolayı ne sevgilimin ismini verdim ne de hediyelerin ondan olduğunu belli ettim. bu durumda sadece kendisi anlayacaktı ki benim bu paylaşımım da zaten sadece ona yönelikti. neyse 3 saat oldu bunu faceye koyalı bu faceye girmiş durum güncellemiş falan benim yazının yüzüne bakmamış. aradım bende az önce dedim ki benim sayfama baktın mı falan bu da uyuyormuş. en son kavgada da söz vermiştim face yüzünden kavga çıkarmayacağıma ama bu sefer zoruma gitti onun için yaptığım şeyi görmemesi. aradım söyledim işte dediki beni bunun için mi uyandırdın ben senin ne paylaştığını görmedim bile bana söz vermiştin face konusunda laf etmeyecektin dedi kızdı falan. tam bir laf ediyordum ki sus valla kaldırır atarım şu telefonu dedi bende at o zaman deyince attı. telefon böylelikle yüzüme kapandı. bizim ilişkimizde de kati bir kural vardır yüze telefon kapatılmaz kolay kolay. bende mesaj attım sakın beni bir daha arama diye o sinirle. ama gönlüm aramasından yana. şimdi mesajıma cevap vermiyor büyük ihtimalle dönüp uyudu. ben ne yapayım objektif bakamıyorum haksızsam söyleyin.

çocuk tamamen haklı...

evet yaptığımdan utandım şuan hani arayıp bunun için uyandırmak. ama siz olsanız onun için yaptığınızı görmemesini görmezden mi gelirdiniz yoksa tatlı dille senin için fotoğraf paylaşmıştım mı derdiniz

Ben onun ıcın bırsey paylasırsam hayatım bi faceye bakarmısın derım tatlı tatlı gülerım ,oda bakar ..Boyle şeyler kavga konusu olmamalı bence ..

facede beni beğen kısmı tahmin ettiğiniz gibi değil. ben hep onun seveceği şeyler yapıyorum face üzerinden çünkü uzağız yaz tatilinde hani onun için ufacık yaptığım şeyleri görsün farketsin istiyorum. beğen butonuna basmasa da olur mesela desin ki bugün benim için paylaştığın şarkıyı dinledim çok güzeldi vs. :KK51:

Bitanem senın ıcın sarkı paylaştım dınlermısın yetrrlı ..Eger üstüne gıdersen neden yapmıyrsun profılıme bakmıyorsun vs gıbı ,sevgılınız ınadına bakmayacaktr

Back
X