Facebook yznden ckan tartmalar...

bizde bugün tartıştık, tipi hoşuma gitmeyen kızlar vardı, kim dedim arkadaşım dedi. rahatsız olduğumu ifade ettiğim halde silmemişti. tartıştık :mymeka: gereksiz bir kıskançlık oldu ama napim canımı sıktı:dilcikar: şimdi sildi ama neye yarar illa kavga mı çıkarmam lazım

yok canım gereksiz değil doğrusunu yapmışsın
yanlış hatırlamıyorsam siz yeni başlamıştınız
sıkma ama canını anlar hatasını

zaman zaman tartışıyoruz tabi.. ama o kadr alevli bir tartışma olmuyor bunlar.erkek arkadaşlarımın çoğunlukta olmasından ya da yaptığım yorumlardan ötürü.. şifrelerimiz birbirimizde var zaten.öyle böyle gidiyoruz

sen hala ne yapmalıyım diye mi düşünüyorsun.akannehir
'bir sahte profile sattın beni yazıklar olsun'.deyip ayrılsan inan sağlığın için iyi olur.çünkü seni sinir hastası yapar ilerde.benden söylemesi.laelaelaelaelae

benim face var esimin yok ona sacma geliyor..ilk basta karsi cikiyordu ama simdi bisey demiyor..bazen birlikte bakiyoruz videolar vs.izletiyorum..

artexa ben ciplak resim falan gorsem dellenirdim..arkadaslik sitelerine uye olmus kizlarida facede eklemis olabilir..salla gitsin.en azindan gormus oldun.
malesef bazi erkeklerin zamani herzaman vardir boyle seylere o an ki bahaneleri cok mesgulum,toplantidayim falan olur..zaman ayir dediginde anlayissiz olursun..guvenin sarsilmasi nedir iyi bilirim..gozun oyle bir aciliyor ki sonra hic kapanmiyor..seninde bundan sonra hep acik olsun hayat hep tecrube..

bende dün facebook yüzünden bi tartışma yaşadım sevgilimle
erkek arkadaşlarımdan biri fotoma yorum yazmış bizimkide akıllı ya bana söylemeden kendi faceinden msj atmış ben zoia nın erkek arkadaşıyım lütfen yorumunu sil
artık rezil mi oldm vezir mi bilemiyorum :bbo:

bizdede dün bi facebook krizi yasandı anlatmasam içimde kalır !!! bu ((sevgilim)) 2 ay önce kapattrdı facemi.... bsy dmdm.... nedeni ise yok sana erkekler yorum yaparda sinirlerim bozulurda kıskanırımda bilmem ne dünn canıma tak etti !!!! nedir senin derdin ddm :S ne bu yaa dedim facebook sadece ve bni bundan kısıtlıyosun en ufak bsy sncta naptımı bilicen al şifrelerde senin :S ay varya delirtti :S yoook açtıramadm yine.. ayrılma raddesine geldik bu yüzden inanabiliyomusunz yaa !!! sırf yersiz kıskançlıkları yüzündeeeen !! 11 aylık aşk neredeyse salak bi site için biticektii !! bastan eline ipleri vermicektim ama suc bende...

KK'da o kadar çok konu okudum ki facebook yüzünden sorun yaşayanlarla ılgılı, öğrendiğim en önemlı şeylerden bırı de facebooktan ne kadar uzak olursam o kadar kafam rahat olucak :) boşverın yahu zaten zaman kaybından başka bışey değıl. herkes bırbırının fotosuna bakmak ıçın gırıyor. ılkokul arkadaşını bulan kaç kışı var kı :)

ne sevgilim ne de ben facebook kullanmadıgımız için sorunda cıkmıyor ...face son derece gereksiz buldugum bir sitedir

daha önce de demiştim yine diyorum
facebook..ah su Facebook :))
ilk zamanlar çok istemiştim sevgilim izin vermedi iyikide vermemiş yoksa saçma sapan şeylerle uğraş dur..ne Facebook var ne MSN o kadar rahat mutlu ve huzurluyuz ki..herkese facebooksuz msnsiz bir iliski öneriyorum :)))

ben facete çok eğleniyorum zemuszemus
videoları izliyorum :asigim:
sevdiğim arkadaşlarım da orda kaydirigubbakcemile2
yalnızlığımı gideriyor -tatlicadiarzu-
amacına göre kullanılırsa bir sorun çıkmaz.vereliniortak
eşim de kızmıyor bana zaten.beni mutlu eden birşeye kızmaz benim aşkım
bende ona kızmam.ama pek girmiyor.

biz hiç bulaşmadık facebooka
çünkü onun eski kız arkadaşları rahat bırakmaz,mesaj atarlar rahatsız ederler ben deliririm o umursamaz biliyorum. hiç bulaşmadık huzurumuzu bozmadık klava:

şükür bende eşimde facebook felan bilmeyz :dance:
ondan pek bilemiycem onu ama msn kullanıyorum bazen eşim çok kıskanç dyor bu kim şu kim..
ben tabi açıklıyorum ama tamtmin olmuyordu pek, neyse en sonunda onun istediği bir msn adresi açtım,şifreyide biliyor ve şuan içi rahat beyefendinin :mymeka:
gerçi bende yurtdışındki arkadaşlarımdan, akrabalarımdan başkalrıyla görürşmüyorum baktım sürekli başımda ne zaman msn açılsa bende pc den bu msn proğramını kaldırdım, sırf rahat etmek için klava:

bende face vardı gerçekten bi kaç arkadaşımı buldum onlarlada telefonlarımızı verdik birbirimize bide msn ve face'e elveda sonuçta amaç buysa al sana sonuç :)
hiç gerek yok saçma saçma eski sevgililerim msj atıyodu yok onların yeni kız arkadaşları atıyodu hiççç uğraşamam kapattım kafam rahat :) keşke daha önce kapatsaymışım bile diyorum boşa vakit kaybı benim erkek arkadaşım yok ama çiftlerin facebooka bulaşmaması gerektiğini düşünüyorum huzurları kaçmaması açısından a.s

Benimde sevgiliminde face si var ama biz sorun yaşamıyoruz.Profil resimlerimizde ikimizin resimleri var.Şifresini de bana verdi benim şifremde onda var sonuçta herkes eklemiyo beni de onuda bilinçli kullandıktan sonra bi sorun olacağını düşünmüyorum.Amacı dışında kullanılmadığı sürece ilişkiler arasında sorun olmaz.

ıkimizinde facebooku var ben sürekli giriyorum bağımlısı gibi birşey oldum ama o hiç girmiyor ve hala ilişkisi yok olarak kayıtlı bende buna deli oluyorum hele bir girsin düzeltmesin klava:

bizim ortak bi hesabımız var...arada çıkıo tabi bu kimdi nie ekledin zart zurt ama şeffafdır herşey...
ayrı ayrıyken de yine bu kim nie ekledin zart zurt...
değişen bişe olmadı,yerimizde sayıyoruzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…