bizde bugün tartıştık, tipi hoşuma gitmeyen kızlar vardı, kim dedim arkadaşım dedi. rahatsız olduğumu ifade ettiğim halde silmemişti. tartıştık :mymeka: gereksiz bir kıskançlık oldu ama napim canımı sıktı:dilcikar: şimdi sildi ama neye yarar illa kavga mı çıkarmam lazım
kullandırtmamlmaz:
istesede kullanamaz iyi korkuttum kaydirigubbakcemile3
sen hala ne yapmalıyım diye mi düşünüyorsun.akannehirherkesin derdi kendinedir ancak bu konular dışında çok düşünecek şeyim olduğuna inanırdım taki güvenim sarsılana kadar..kendimden çok güvenebileceğimi düşündüğüm erkek arkadaşımın facebooknda çok tuhaf yabancı profiller var..hiç vaktim olmamasına rağmen bunu önemli buldum ve bende bir profil yarattım sarışın bir resim buldum ve de sahte arkadaşlar..ardından birde mesajlaştım..devam edicem buna maalesefçünkü ben asla -evet asla diyorum- bir başka adama yan gözle diil fikren bile bakmadım..kimseyle bu türden ilişkim zaten olamaz ki zaten bu tür işlerle ilgilenmem facebookla vs..bi hesabım var ama bakmam bile..çok şaşırdım ..öyle kızlarki arkadaşları..çıplak resimler vs..sarışın esmer bir sürü..mesajmda türkiyeye geleceğimi ve isterse tanışabileceğimizi yazdım..ilk mesajıma hemen cevap gelmişti..henüz buna cevap alamadım..işin en acı yanı da..bıraktım güvenimin sarsılmasını bir kenara ama o kadar yoğun çalışan ve bana bile vakit ayırmayı çoğunlukla "unutan" bu insan-çok üzülüyorum- nasıl olurda bu kızlarla oturup saçma sapan absürd bir şekilde arkadaşlık kurar ..ya buna nasıl zaman ayırır..aklı başında bi insan tanımadığı absürd resimleri olan tuhaf yabancılarla neden arkadaş olsunki..sırf tipi güzel diye ise bu ben ya da benim eşim olacak bir insanın asla-aslaaaa- yapacağı bir iş diildir..lütfen yanlış anlaşılmasın..benimde hesabım var ve benimde ilkokul arkadaşlarım lise arkadaşlarım üni.arkadaşlarım var listede..ha evlenirler haberim olur ..bunları anlayabiliyorum çok normal ki bunlara bile vaktim yok benim..gece gündüz çalışan "o" buna nasıl vakit ayırıyor ve de bunu mesajlaşma boyutuna taşıyor..
arkadaşlar..daha önce çok destek aldım çok danıştım..ama şunu sorucam..ben bu durumu kendisiyle paylaşmak istemiyorum..korkuyorum..daha doğrusu saygım var onun özeline..aslında fikrim şu..bir insanın içinde bir takım yönelimler ve duygular varsa bunu ona dikte ederek veya sınırlar çizerek engelleyebileceğime ve kişiliğini değiştirip yönlendirebilceğime pek de inanasım gelmiyor..yani ona bugün facebookdaki bu kızlar kim diye baskı yapıp hesabını ele geçirsem de yarın bu kez sanal diil ama gerçek hayatta beraberlikleri olabilir..eğer böyle bir anlayış içindeyse ona sonsuza kadar engel olamam..her an yanında olsam bile bununla neden hayatımı tüketiyim ki huzurlu yaşamak güvenmek varken..bugüne kadar huzurluydum..evliliği düşünüyodum..ama sanırım düşünmesem daha iyi..annem babam ayrılar..benim için aile birliğinden paylaşmaktan daha önde gelen hiçbirşey olamaz..o benle bu tuhaf hareketlerini paylaşmıyo elbette..benim facee girmediğimi biliyor zaten..takip etmediğimi saçma bulduğumu da..ama ona çok normal geliyordu..bugüne kadar hiç takip etmedim ama kendi hesabıma girdiğimde arkadaşlarının isimlerini görünce şok geçirdim..emanulee bilmemne bilmemne..çıplak resimler..sarışınlarmafoldumben
napmak lazım acaba?ne düşünmek..ben hep davranışların temeline bakarım..yüzeysel olarak onu değiştirmekle yani bir şekilde o gün için yamalamakla bi yere varılmayacağını düşünüyorum.temelinde bi bozukluk varki böyle yapıyor..
ben mi ona yetmiyorum ..ayrı şehirlerdeyiz..çok mu yalnız kaldı..ama hergün konuşuruz..yani arar da beni ilgilidir aslında..bazen benden daha da ilgilidir..hiç tartışmamız olmaz..saygımız sonsuzdur..bir şekilde alevlense bile bişiler hemen saygımızla birimiz susarız..dinleriz anlarız..sağlamdır ilişkimiz yıllardır oturdu artık..evlilik bekliyoruz sadece bir takım sorunlar var..yani bunu normal mi kabul etmeliyim? nedir bu napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?