Ben sorun yaşamadım ama facebook olması ilişki için tam bir saçmalık adam gibi gibi bir ilişki yaşamıyorsun ki face yüzünden kavga etsen tribini orda atıyorsun fotograflar değişiyor şu oluyor böyle tavır koyuyorsun birini eklersin bu kim o kim..tam bir dert facebook..facebook icat oldu ilişkiler bozuldu :))
benim hesabım var onun yok. listemde sadece tanıdığım insanlar olduğu için (2 gün konuşulup eklenen önemsiz hiç kimse yok) sorun etmiyor. ayrıca gizlilik ayarlarım baya sıkı olduğu için yabancılar da beni pek bulamıyor. o şifremi bilmiyor, istemiyor da. sorun da çıkartmıyor. ben de zaten facebooku oyun oynamak için kullanıyorum. sorun yok yani yerimseniben
evet oluyodu tartışömalar ufak çaplı benim zaten yok onun vardı kapatırdım bu kadar şimdi rahatım zaten o tarz arkadaşlık sitelerini sevmiyorum gereksiz geliyor bana
bende daha yeni ayrıldım 4 yıllık ilişkim bitti.. ama bittigi anda da ögrendim ki benden gizli hesabı varmış..! lanet ettim kendime nasıl inandım diye.. bana okadar kıskanırım seni diye actırmamıstı hesap ama kendisinin hesabı varmış.!! benim ögrendgimi ögrenmiş peşimden koşup duruyor hiç umrum bile degil.. allah bilir neler yaptı neette kac defa aldatıldım.. aslında yukarıda bir yorumda yapılan gibi bi hesap alıp gizlice konuşacaktım ama vakit öldürmeye degmezmiş.. öyle adını soyadını yazıp hesabı yok zannetmeyin nokta işareti bile koysa adı soyadı yazdıgında o kişinin hesabı yok gibi görünüyor.. ama aklına koymuşşsa biri gizlice neler yaparmış.. kimseye güvenmeyecekmişsin en azından bundan sonra ben kimseye güvenmem..
evet bende daha 2 gün önce bundan tartışma çıkardım girme şu faceye dedim.normalde günde bikez girer ama o gün ikikez girmiş sinir oldum kızdım:lepi:nys onu atlattık şuan başka bişey için küsüssskafamçokkarıştı
Bende tek biziz sanıyordum facebook için kavga eden..meger herkesin basının belasıymıs bu facebook..kafamçokkarıştıcok kavgalar ettik bunun yüzünden ama sonunda ikimizde kapattık cok rahatız valla şimdi bayagı zmandır kullanmıoruz..:lepi:
artık bizim de şu hesabı kapatma vaktimiz geldi aşkım, başka yerde de oyun oynayabiliriz. onun bunun eklemesinden rahatsız oluyorum ama. kaydirigubbakcemile3
"internet kafeye gittim,
feysbuk sayfasına girdim
adımı çılgın diye verdim
artık bende üye oldum
tanıştım güzel biriyle
yazışıyoruz günden güne
merhem oluyor gönlüme
artık bende seven oldum
ama sevmeye bedel
gözleri çok güzel
öyle bir tatlı zor bulursun
herkes sorar nerden buldun?
feysbuk, feysbuk, her gün aradım durdum
feysbuk, feysbuk bu kızı ordan buldum
feysbuk, feysbuk görür görmez tutuldum
feysbuk, feysbuk galiba aşık oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde yok facebook yada başka bir yerde herhangi bir adresimiz sevdiceğim istemedi onun ekleyeni benim ekleyenim derken biliyorum çok tartışıcaz zarar göreceğiz gerek yok dedi bende memnuniyetle kabul ettim.bu yüzden hiç kavga etmedik onun tadı nasıl oluyor hiç bilmiyorum aman Allah'ım da bildirmesin zaten :Saruboceq:
Arada oluyooo bizdede şu facee yüzünden çıkan tartışmalardan. o yüzden sildm bütün erkekleri 50 arkm kaldı hepside kızz ondada hep erkek var ama gene birileri ekliyo ben geriliyorumm..
kapatma zamanı geldiii bence ..kapatsak bizm için en hayırlısı :)