• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
facebooktan birini silince onu hayatınızdan cıkardıgınız mı anlasılır? bu kadar mı önemli şu face ?

Arkadaş listesindeki o yüzlerce isim gerçekten hayatımızda mı ki?
Valla bu face ilişkisini ciddiye alan arkadaşlığı ciddiye almamıştır zaten.

Facebook hayatımızın büyük bir parçasını oluşturuyor artık..Çoğumuz adeta sadece orada yaşıyor.Her yaptığını Facebook'ta dakikasına paylaşan insan sayısı gün be gün artarken birini arkadaş listenizden çıkarmanız böyle yaşayan insanlar için gücendirici bir davranış olarak görülebilir:44:

önemlilik dercesine bağlı şahsen çok samimi bir insansa bozulabilir ve hayatından çıkardığını düşünebilir.
ama diğer türlü ise yani öyle düşünmesi gereksiz

Facebook hayatımızın büyük bir parçasını oluşturuyor artık..Çoğumuz adeta sadece orada yaşıyor.Her yaptığını Facebook'ta dakikasına paylaşan insan sayısı gün be gün artarken birini arkadaş listenizden çıkarmanız böyle yaşayan insanlar için gücendirici bir davranış olarak görülebilir:44:

evet öyle...bende onlar öyle görüyor diye öyle görmeye başlar oldumda

önemlilik dercesine bağlı şahsen çok samimi bir insansa bozulabilir ve hayatından çıkardığını düşünebilir.
ama diğer türlü ise yani öyle düşünmesi gereksiz

güzel bir yere değinmişsin.ben eski sevgilim bana bitti dediğinde onu sidim oda arkadaşlarına beni sildirdi.
anlam veremedim...

Sinir anında da yapılmış olabilir.
Kalbin hissettiği ile facebookta gerçekleşen eylem bağdaşmayabilir yani.

güzel bir yere değinmişsin.ben eski sevgilim bana bitti dediğinde onu sidim oda arkadaşlarına beni sildirdi.
anlam veremedim...

O arkadaşlar, arkadaş değilmiş demek ki.
Biz ilkokulda yapardık bunu: Ben onunla konuşmuyorum sen de küs, diye.

anlam veremedim...

senin silmen ona koymuş olmalı ki o da böyle bir şey yaptırmış.
ama arkadaşlarına seni sildirmesi cidden anlamsız çünkü sevgili konumuna nazaran biraz daha sıradan kalıyorlar seni hayatına

En iyisi hiç kullanmamak...
Sorunun cevabı ise; çok samimi ise kırılabilir.
Zaten hayatımızda istemediğimiz birinin cep telefonu numarasını bile siliyoruz.
Sadece facebookla da sınırlandırmamak gerek bence.
Varlığından rahatsız olmadığın birini de otomatikman arkadaş listenden silmezsin...

Son düzenleme:
Sinir anında da yapılmış olabilir.
Kalbin hissettiği ile facebookta gerçekleşen eylem bağdaşmayabilir yani.

benim yaptıgım gibi yani..
gecen ona faceten msj attım önce beni engelledi sonra cvp yazdı...
daha sonra bana cvp yazma demşti yazmadım beni engellemiş bu ne demek oluyor anlamadım? neyin ikilemi bu ? neden engelleyiip engeli kaldırıyor
1-2 hafta bekleyip yeniden engelliyor ki cvp mı vermediğimden ??

O arkadaşlar, arkadaş değilmiş demek ki.
Biz ilkokulda yapardık bunu: Ben onunla konuşmuyorum sen de küs, diye.

aynen ya ama ben cok kötü olmustm cünkü ben onun sayesinde onlrı tanımamıstım.ve aramız baya da iyiydi evet onun yakın arkadasıydılar ama benimde arkadasımlardı.
neyse sonra aralarından biri beni ekledi bende yoksaydım onların yaptıgı yolla onlara cvp verdim.

senin silmen ona koymuş olmalı ki o da böyle bir şey yaptırmış.
ama arkadaşlarına seni sildirmesi cidden anlamsız çünkü sevgili konumuna nazaran biraz daha sıradan kalıyorlar seni hayatına

cnm bende öyle düşündüm.elbetteki zaten ilişkimiz bittiği için onlarla pek konusmuyordum yanlıs bir sey anlamasınlar diye .onlarda benle konusmuyorlardı gerci..

Back
X