- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
yenilendi ya şuan yok eskiden vardı o
hahah aynen cnmBundan sonraki sapiklarin Brad Pitt'e benzemeleri onemle rica olunur.
ya daha geçen yaptım
ben yapamıyorum :)bya daha geçen yaptım
dellendircen beni
vallaha br güzel küfürü yiyorlar üstüne engellyrm brdebenim facem yok ama sunu biliyorum
o hakaret icerikli ya da sanki seni onceden taniyormus, bir kini varmis vs tipi msjlar bir taktik.
pardon baayan sizinlen tanisabiliyigh mi?
dese hakaret ettigi kadar dikkat cekemez biliyor.. yem atiyorlar iste..
kk sagolsun burdan ogrendm bu bilgiyi
2 seçenek vr kır kez baktım mutlak filtreleme ve genel filtreleme şuan bnde mutlak seçiliYap(a)miyorum ayagina yatiyorsun.
mutluluk ve huznu ayni anda yasadigini goruyorum : DAn itibari ile facebook mesajlarında diğer diye bir klasör olduğunu gördüm. Ahahahah tanışmak için bir sürü mesaj almışım haberim yok. Bir sürü derken pek de çok değilmiş yeni farkettiğimi düşünürsek.
Ayarlarini değiştir arkadaşlarin dişinda kimse mesaj atamazYa sinir olmaya başladım artık kızlar diğer kutuma o kadar çok mesaj geliyor ki temizlemekten bıktım. hadi normal mesajları geçtim tanışmak için olanlar ayrı ama birde hakaret derecesinde olanlar var mesela dün biri mesaj atmış ne çirkinsin sen öyle keşke ölsen diye sonra yine cinsel içerikli bir mesaj gelmiş bugünde salağın biri sana sinir oluyorum gereksiz diye mesaj atmış. hayatımda tanımadığım insanlar ve ne yaptım acaba diye düşünmeye başladım
hakaret ederek tanisma yolu secen birinin kufur cevabini evet kabul etmesi an meselesi o zaman : Dvallaha br güzel küfürü yiyorlar üstüne engellyrm brde
Sen farkli bi face mi kullanoyosun hepsi ayni işte iyice bi araştir ayarlari var öyle seçenekler
An itibari ile facebook mesajlarında diğer diye bir klasör olduğunu gördüm. Ahahahah tanışmak için bir sürü mesaj almışım haberim yok. Bir sürü derken pek de çok değilmiş yeni farkettiğimi düşünürsek.
mutluluk ve huznu ayni anda yasadigini goruyorum : D
once sevindin sonra zaman ve msj cikarimi yapip huzunlere gark oldun : D
Ayarlarini değiştir arkadaşlarin dişinda kimse mesaj atamaz
hakaret ederek tanisma yolu secen birinin kufur cevabini evet kabul etmesi an meselesi o zaman : D
Sen farkli bi face mi kullanoyosun hepsi ayni işte iyice bi araştir ayarlari var öyle seçenekler
bisey diycem diger kutusu dediginiz yer neresi sormasi ayip ? :)
Ayarlar- gizlilik-benimle kimler iletişim kurabilir- kimlerin mesajlarinin gelen kutuma düşmesini istiyorum-temel filtreleme
Bu yüzden face kullanmiyorum
Face gruplarına sürekli yorum atıyorsan tanımadığın insanlar da oralardan biliyordur seni.
Gruplarda, sayfalarda yorum yaptığım zaman mesajlar gelirdi, ben de öyle yerlere yorum yapmayı bıraktım. O günden beri hiç mesaj gelmiyor ya da ben çok çirkinim, bilemedim.
Facebook ayarları değiştirdiğinden beri arkadaş listesinde olmayan kişilerden gelen mesajları engelleyemiyorsun. Ancak mutlak filtreleme seçeneğiyle diğer kutusuna düşmesini sağlayabiliyorsun. Cevap vermek zorunda değilsin zaten, oku geç ya da okumadan sil geç. Çok da büyük bir sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?