Facebook

benim facem yok ama sunu biliyorum
o hakaret icerikli ya da sanki seni onceden taniyormus, bir kini varmis vs tipi msjlar bir taktik.
pardon baayan sizinlen tanisabiliyigh mi?
dese hakaret ettigi kadar dikkat cekemez biliyor.. yem atiyorlar iste..
kk sagolsun burdan ogrendm bu bilgiyi

vallaha br güzel küfürü yiyorlar üstüne engellyrm brde

An itibari ile facebook mesajlarında diğer diye bir klasör olduğunu gördüm. Ahahahah tanışmak için bir sürü mesaj almışım haberim yok. Bir sürü derken pek de çok değilmiş yeni farkettiğimi düşünürsek.

mutluluk ve huznu ayni anda yasadigini goruyorum : D
once sevindin sonra zaman ve msj cikarimi yapip huzunlere gark oldun : D

Ayarlarini değiştir arkadaşlarin dişinda kimse mesaj atamaz

mutluluk ve huznu ayni anda yasadigini goruyorum : D
once sevindin sonra zaman ve msj cikarimi yapip huzunlere gark oldun : D

Ayarlarini değiştir arkadaşlarin dişinda kimse mesaj atamaz

ayar yok işte mesaj ayarı

hakaret ederek tanisma yolu secen birinin kufur cevabini evet kabul etmesi an meselesi o zaman : D

ahhaha olablr cnm ya

Sen farkli bi face mi kullanoyosun hepsi ayni işte iyice bi araştir ayarlari var öyle seçenekler

o kadr baktım yarım saattir arıyorum ama bulamadım

Ayarlar- gizlilik-benimle kimler iletişim kurabilir- kimlerin mesajlarinin gelen kutuma düşmesini istiyorum-temel filtreleme

Face gruplarına sürekli yorum atıyorsan tanımadığın insanlar da oralardan biliyordur seni.

Gruplarda, sayfalarda yorum yaptığım zaman mesajlar gelirdi, ben de öyle yerlere yorum yapmayı bıraktım. O günden beri hiç mesaj gelmiyor ya da ben çok çirkinim, bilemedim.

Facebook ayarları değiştirdiğinden beri arkadaş listesinde olmayan kişilerden gelen mesajları engelleyemiyorsun. Ancak mutlak filtreleme seçeneğiyle diğer kutusuna düşmesini sağlayabiliyorsun. Cevap vermek zorunda değilsin zaten, oku geç ya da okumadan sil geç. Çok da büyük bir sorun değil.

bisey diycem diger kutusu dediginiz yer neresi sormasi ayip ? :)

pcden görnyr diğer mesaj kutusu

Ayarlar- gizlilik-benimle kimler iletişim kurabilir- kimlerin mesajlarinin gelen kutuma düşmesini istiyorum-temel filtreleme

öyleyken geliyordu bende mutlaka çevirdim bakalım ne olck

Bu yüzden face kullanmiyorum

en iyisi

Face gruplarına sürekli yorum atıyorsan tanımadığın insanlar da oralardan biliyordur seni.

br tek fakültenin sayfasına yorm yapıyorum ama kalkıp istanbuldan ankrdan mesajlar geliyor

br tek fakültenin sayfasına yorm yapıyorum ama kalkıp istanbuldan ankrdan mesajlar geliyor. okuyup siliyorm dirk ama br de ısrarla ordamısınız kmse var mı niye cevap yazmıyorsunuz diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…