Facebook

Dogum tarihine 2000 yili yazarsan kapanir mesaj kutusu bir tek arkadaslarin ulasabilir sana !

Facebook kullanmayın kesin, temiz çözüm. Ben kapattım. Kapatınız kapattırınızz :)

profil foron falan çok dikkat çekiyordur bu tip dengezilerin mesaj atmasına sebebp verecek birşeyler paylaşmışsındır. paylaşımların herkese açık olabilir. vs. o zaman sapıklar herşeyi yapar. bu tip durumları sevmiyorsan profil ve kapak fotonu değiştir sadece arkadaşlarına yönelik paylaşım yap o zaman msj pat diye kesilir. benim bir arkadaş var her yere yazı yazar kendini teşhir eden fotoları facede sürekli yayınlar sonrada ayy biri bana asılmış ay biri bana takılıyor der durur. ee sen teşhir edersen malı bakan mıncıklayan çok olur.

aa burada arkadaşlar dışında mesaj nasıl kapatılıyor ayrıntılı biri anlatırsa iyi olur. ben bu özelliğin olmadıüını biliyorum o yüzden ben,m arkadaş isteklerim kapalı ama maalesef msj atma açık.

ne kadar da güzelyazmışsınız

bir yere yorum atmasam ble normal br arkadaşa yorum yapyrm diyelm mesaj atan oluyor

swarm da kullanmıyorum ve dudak dudağa foton ble olsa sevgiln yda eşinle yine atack zihniyette insalar var

aşrı halka açık oldu resmen

mutlakta zaten

Tatlım kapatılabiliyor. Benim koca kapatmıştı bitanecik karısına kimse mesaj atmasın diye Ne msj ne istek tertemiz facem yani. Biraz daha incele ayarları sen.

eskiden kapanıyordu işte

Dogum tarihine 2000 yili yazarsan kapanir mesaj kutusu bir tek arkadaslarin ulasabilir sana !

bilmiyordum bunu değiştireym hemen

Facebook kullanmayın kesin, temiz çözüm. Ben kapattım. Kapatınız kapattırınızz :)

üni hayatında gerekli oluyor işte face

büütn paylaşımlarım sadece arkdşlar resmlermde öle ve profl resmimde ble sadece yüzüm var yani dikkat çekeck brşey yok

doğum tarihini 18 yaş altı yaparsan atamıyorlarmış br arkadaş yukarda yazmış

Profil fotonu dikkat çekici olmaktan uzak olan bi foto olarak ayarla.
Ben öyle kurtuldum hayran mesajlarından.
Face'den evlilik teklifleri?!? bile aldım, çok salak var çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…