- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
facebook zaman tüneli olduğundan beri mesaj ayarları herkese kapalı olmuyor.bu çok kötü bir seçenek eskiden herkese arkadaşlara arkadaşların arkadaşlarına ve sadece ben seçeneği vardı bu kez bunlar yok
bu seçenekler olmasa bile mesajlar herkese açık olsa bile neden bazılarına bu kadar mesaj gider anlamıyorum.eger profile uygunsuz dikkat çeken resimler koyuyorsanız.dikkat çeken paylaşımlar yapıyorsanız orda yani facebookta bunlara atlıyan bir dünya eli boş adam var onlara davetiye çıkarırsanız onlarda sizi mesaja boğar(bu yorum geneldir)
Mesajlarda Temel ve Mutlak Filtreleme arasındaki fark nedir?
Mesaj filtreleme tercihlerinizi doğrudan gelen kutunuzdan değiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi alın.
Temel Filtreleme
Temel Filtreleme'yi seçerseniz, gelen kutunuzda çoğunlukla arkadaşlarınızdan ve tanıyor olabileceğiniz kişilerden (ör. arkadaşlarınızın arkadaşları) mesajlar görürsünüz. Genellikle, diğer kişilerin mesajları Diğer klasörünüze düşer ve bu mesajlar hakkında bildirim almazsınız.
Mutlak Filtreleme
Mutlak Filtreleme'yi seçerseniz, gelen kutunuzda çoğunlukla arkadaşlarınızın mesajlarını görürsünüz. Haberleşmek istediğiniz kişilerden gelen bazı mesajlar Diğer klasörünüze düşebilir.
Hangi filtrelemeyi seçerseniz seçin, gelen kutunuza bazen bağlantı kurmamış olduğunuz kişilerden mesajlar düşebilir. Bağlantı kurmamış olduğunuz kişilerin gönderdiği mesajların gelen kutunuza düşebileceği durumlara bazı örnekler:
Ayrıca, Facebook'ta bağlantı kurmamış olduğunuz biri, mesajın Diğer klasörü yerine gelen kutunuza düşmesini sağlamak için ücret ödeyebilir.
- Bir arkadaşınızın arkadaşının bazı ortak arkadaşlarınızla birlikte sizi bir mesajın alıcılarına eklemesi
- Üyesi olduğunuz bir gruptaki bir diğer üyesinin size mesaj göndermesi veya sizi bir mesajın alıcılarına eklemesi
- Facebook kullanmayan bir arkadaşınızın, Messenger uygulamasından size mesaj göndermek için iletişim bilgilerinizi kullanması
Facebookta belirtilmiş zaten. Facebooktaki herkes size mesaj atabilir. Yorum yapmayı bırakırsanız mesajları da almazsınız.
değişmiyor işteHemen eski sevgili hikayeleri yazanlar olmus ya. milyonlarca insan var facebookta. Hepsi birbirinden manyak. Gizlilik ayarlarindan degistir ayarlari.
yorum yaptığım yer arkadaşımın yorumu ble olsa mesaj atan oluyor
çirkinim ben ama ya dkkat çekici biride değilm ama millet kanser ediyor bniO zaman sen çok güzelsin, herkesin ilgisini çekiyorsun, ne diyeyim yani artık. Ya kapatacaksın facebookunu ya da mesajları görmezden geleceksin.
Ya sinir olmaya başladım artık kızlar diğer kutuma o kadar çok mesaj geliyor ki temizlemekten bıktım. hadi normal mesajları geçtim tanışmak için olanlar ayrı ama birde hakaret derecesinde olanlar var mesela dün biri mesaj atmış ne çirkinsin sen öyle keşke ölsen diye sonra yine cinsel içerikli bir mesaj gelmiş bugünde salağın biri sana sinir oluyorum gereksiz diye mesaj atmış. hayatımda tanımadığım insanlar ve ne yaptım acaba diye düşünmeye başladım
çirkinim ben ama ya dkkat çekici biride değilm ama millet kanser ediyor bni
Ya sinir olmaya başladım artık kızlar diğer kutuma o kadar çok mesaj geliyor ki temizlemekten bıktım. hadi normal mesajları geçtim tanışmak için olanlar ayrı ama birde hakaret derecesinde olanlar var mesela dün biri mesaj atmış ne çirkinsin sen öyle keşke ölsen diye sonra yine cinsel içerikli bir mesaj gelmiş bugünde salağın biri sana sinir oluyorum gereksiz diye mesaj atmış. hayatımda tanımadığım insanlar ve ne yaptım acaba diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?