- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Gizlilik ayarlarından kapat mesaj ayarını sadece arkadaşların mesaj atabilsin.Ya sinir olmaya başladım artık kızlar diğer kutuma o kadar çok mesaj geliyor ki temizlemekten bıktım. hadi normal mesajları geçtim tanışmak için olanlar ayrı ama birde hakaret derecesinde olanlar var mesela dün biri mesaj atmış ne çirkinsin sen öyle keşke ölsen diye sonra yine cinsel içerikli bir mesaj gelmiş bugünde salağın biri sana sinir oluyorum gereksiz diye mesaj atmış. hayatımda tanımadığım insanlar ve ne yaptım acaba diye düşünmeye başladım
Gizlilik ayarlarından kapat mesaj ayarını sadece arkadaşların mesaj atabilsin.
Yani sen de bir acayipsin kendine dert arıyorsun.
O mesajlar hayatımda en son dikkate alacağım şey olurdu herhalde
Eski erkek arkadaşınız ya da erkek arkadaşınızın/eski erkek arkadaşınızın eski sevgilisi fake hesaplarla ya da arkadaşlarını kullanarak sizi taciz ediyor bence.
Gizlilik ayarindan kapat.
Sorun olmaz bence
Bazilarinin yapacak hic bir isi yok anlasilan.
Gizlilik ayarlarindan 2 dk.da halledebilirsiniz bu sorunu.
benm sapıkları yollayayım sana istersen cnm :)Bana niye boyle mesajlar gelmiyor . Cok imreniyorum.
benm yorum yaptığım yer belli fakültenin sayfası yda arkdşlarn durumu o kdr yaniBen de kimi grupların paylaşımlarına yorum yaptığımda mesajlar alıyordum. 1 senedir yorum yapmıyorum doğru düzgün, diğer kutum temiz.
benm sapıkları yollayayım sana istersen cnm :)
Kesin cozum.
Bakmayacaksin diger kutusuna...
Diğer kutusuna arkadaşın olmayanların attığı mesajlar gelir.diğer kutusu kapanmıyor işte
eski erkek arkadaşım böle birşey yapmaz biliyorumda teklifini kabul etmediğm kişiden şüpheleniyorum artık
olsa kendime saklarımBrad Pitte e benzeyen 30- 40 yaslarinda biri varsa alayim.
yeni facede kapatma diye brşey yok işteDiğer kutusuna arkadaşın olmayanların attığı mesajlar gelir.
Arkadaşın olmayanların mesaj atmasını kapatırsan gizlilik ayarından diğer kutuna da mesaj gelmez.
Bir sakin ol takacak şey arama
olsa kendime saklarım
ya nasıl yok gir gizlilik ayarlarınayeni facede kapatma diye brşey yok işte
Hmmm demek sorun Brad Pitte e benzememeleri.
ya nasıl yok gir gizlilik ayarlarına
sanki biz face kullanmadık hiç
ben kapatmıştım. Sadece arkadaşlarım mesaj atabiliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?