Facebook

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Ya sinir olmaya başladım artık kızlar diğer kutuma o kadar çok mesaj geliyor ki temizlemekten bıktım. hadi normal mesajları geçtim tanışmak için olanlar ayrı ama birde hakaret derecesinde olanlar var mesela dün biri mesaj atmış ne çirkinsin sen öyle keşke ölsen diye sonra yine cinsel içerikli bir mesaj gelmiş bugünde salağın biri sana sinir oluyorum gereksiz diye mesaj atmış. hayatımda tanımadığım insanlar ve ne yaptım acaba diye düşünmeye başladım

Gizlilik ayarlarından kapat mesaj ayarını sadece arkadaşların mesaj atabilsin.
Yani sen de bir acayipsin kendine dert arıyorsun.
O mesajlar hayatımda en son dikkate alacağım şey olurdu herhalde

Eski erkek arkadaşınız ya da erkek arkadaşınızın/eski erkek arkadaşınızın eski sevgilisi fake hesaplarla ya da arkadaşlarını kullanarak sizi taciz ediyor bence.

Gizlilik ayarlarından kapat mesaj ayarını sadece arkadaşların mesaj atabilsin.
Yani sen de bir acayipsin kendine dert arıyorsun.
O mesajlar hayatımda en son dikkate alacağım şey olurdu herhalde

diğer kutusu kapanmıyor işte

Eski erkek arkadaşınız ya da erkek arkadaşınızın/eski erkek arkadaşınızın eski sevgilisi fake hesaplarla ya da arkadaşlarını kullanarak sizi taciz ediyor bence.

eski erkek arkadaşım böle birşey yapmaz biliyorumda teklifini kabul etmediğm kişiden şüpheleniyorum artık

Ben de kimi grupların paylaşımlarına yorum yaptığımda mesajlar alıyordum. 1 senedir yorum yapmıyorum doğru düzgün, diğer kutum temiz.

diğer kutusu kapanmıyor işte

eski erkek arkadaşım böle birşey yapmaz biliyorumda teklifini kabul etmediğm kişiden şüpheleniyorum artık
Diğer kutusuna arkadaşın olmayanların attığı mesajlar gelir.
Arkadaşın olmayanların mesaj atmasını kapatırsan gizlilik ayarından diğer kutuna da mesaj gelmez.
Bir sakin ol takacak şey arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…