Facebook'da eski sevgilisini defalarca aratmış. bu aldatma değil de nedir?

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
Herkese merhaba. Cumartesi gününden beri kendimde değilim. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Anlatıp rahatlamak istedim o yüzden.

6 aylık bir ilişkim var. henüz ilişkimiz başlamamışken yani arkadaşken eski sevgilisinden yana fazlasıyla dertliydi erkek arkadaşım.onun anlattığına göre kız intihar etmeye kalktı türlü yalanlarla kendine çekmeye çalıştı ve hala da aramaya ‘’affet özledim’’ mesajları atmaya devam ediyordu. ((tabi bu erkek arkadaşımın söylediği şey.şu an bunu bile sorguluyorum))

Cumartesi günü erkek arkadaşımdan facebook sifresini istedim. Benim şifrem 2 aydır onda ben de bakmak istedim bir şeyler dürttü beni.Hareketler dökümüne girdim bi baktım bir sürü isim aranmış ama bir tek isim 3 aydır defalarca kez aranmış.Çıldırdım resmen.

Arayıp o ismi sordum hemen şok geçirdi ve sonra eski kız arkadaşı olduğunu söyledi. Telefonu suratına kapattım saatlerce cevap vermedim sadece yoğun hakaretler içeren bir sürü mesajlar attım ve bittiğini beni bir daha aramaması gerektiğinisöyledim. Beni bu noktaya getiren de twitterda 1 haftadır takipleşmeleri oldu. Kızın fotoğrafını görünce geçen hafta sevgilimi takibe alan ve sevgilimin de takip ettiği kızın bu olduğunu farkettim!Ben ismi öğrenir öğrenmez kızı takipten anında çıkarmış!

3 gündür bana dil döküyor.o kızın profilinde bir çocukla hesabının olduğunu onun sayfasına girip o çocuğa baktığını beraber check-in yapmalarını beklediğini söylüyor.hesabının ne olduğunu ise anlatmadı.Kızla bu durumun alakası yokmuş. twitterda da önce kız takip isteği yollamış beyefendi de farkında olmadan takibe almış guya! Anlattıklarının hiçbirine inanmadım. O çocuk bu işin kılıfı!

Ve üstelik bu kız son sevgilisi,bunu rahatsız eden kişi değilmiş. Bu kız,3 yıl önceki sevgilisiymiş. Son sevgilisi olsa bu kızdan tiksiniyordu.Bu çok kötü hala onu niye aratıyor bu kadar rahatsızken. Dediği doğruysa 3 yıl önceki sevgilisiyse 3 yıldan bahsediyoruz bu kızı hala unutamamış mı bu adam!.

O’na eski sevgilisini unutamadığını;aklında olmayan birini defalarca aratmasının mümkün olmadığını ve hemen ona dönmesi gerektiğini ve artık ben de eski sevgilileri kervanına katıldığımı söyledim.

Ama nafile;o kabul etmiyor. İstese çok rahatlıkla onun yanında olurmuş. Beni seviyormuş,beni asla aldatmamış;olay çok farklıymış. beni sevdiğini gelecek düşündüğünü aklında benden başka kimse olmadığını söylüyor. VEE bana iki gün içinde kanıtlayacakmış her şeyi. bu kez konuşma sırası ona gelecekmiş.((nasıl yapacaksa)).

Onunla devam edebileceğimi sanmıyorum ama bana neyi nasıl kanıtlayacakmış bunu çok merak ediyorum. Ondan resmen soğudum o kadar çok sevmeme rağmen. Çünkü şu hayatta en korktuğum şeylerden biri sevdiğim adamın eski defterlerinin önüme gelmesidir. Ve bu ilk kez oldu.

Ona göre ben çok abartıyorum ve pamuk ipliğine bağlı ilişki yaşıyorum. bunun nesi abartma?Aldatma illa fiziksel mi olmalıdır. Onun facebook’da o kızı defalarca aratması da aldatma değil midir?

Canim, meraktanda aratiyo olabilir. Simdi neler yapiyor kimle cikiyor vs. Veya takintilidir kafayi takmis her seferinde aratip bakiyodur profiline. Tabi bu saatten sonra agziyla kus tutsa sen birdaha guvenemezsin. Bu iliski sarsilir bence

Canim, meraktanda aratiyo olabilir. Simdi neler yapiyor kimle cikiyor vs. Veya takintilidir kafayi takmis her seferinde aratip bakiyodur profiline. Tabi bu saatten sonra agziyla kus tutsa sen birdaha guvenemezsin. Bu iliski sarsilir bence

Ama bu takintiyi benim aklim almiyor. Tamam itiraf ediyorum ben de aratiyorum meraktan ama ayda bir belki. Bir insan gun asiri neden aratir ki. Ve dedigi dogruysa 3 yil onceki iliskisiyse bu durum cok garip aklim almiyor benim.

Facebookunu dondurdu twitterini da kapatti. Bana kanitlayacakmis. Neyi kanitlayacaksa ve bu bana yasananlari nasil unutturacaksa.

twitter olayı biraz şaibeli ama feyste adını aratması aldatmak değil bence. yıllarını geçirdiğin insanı merak edersin. ne yapıyor ne ediyor diye. eskiden çok yakın olduğun ama şimdi hiç görüşmediğin bir kız arkadaşını düşün. açıp açıp bakmaz mısın napıyo ne ediyo diye? işte aynen o hesap. ama ben twitter olayına inanmadım. o biraz da tek başına ayrılık sebebi bence...

Yaptığı hoş bir şey değil ama aldatma da denemez buna.

Hatasını anladıysa bir şans daha verilebilir. Hem bekle bakalım kanıtlayacakmış sana.

Onu dusunuyorsa bu da aldatmadir benim icin.
Sadece facebook basina oturunca mi aklina geliyor yoksa bu kiz onun hep mi aklinda?bunu bilemem ki.

Beni sevdigine hep inandim ve bunu hep hissetim.ama bu olay bana tumm bildiklerimi unutturdu.

Evet asil o beni mahfetti zaten. Ben onun twitter takip listesini surekli incelerim. 1 hafta once takiplesmeye basladilar. Kiz takip etmis bunu. Halbuki twitter profili kilitli sen onay vermezsen nasil takip etsin. Onay vermis ustelik sen de takip etmisssin. Ordan mesajlasmadigini onun tweetlerine bile bakmadigini soyluyor. Sacmaligin daniskasi!

kanıtlıycam demiş bi tane tek taş alıp gelicek muhtemelen ya da seni ailesiyle tanıştırıcak. gaza getirmek istemiyorum ama ne belli tivitten mesajlaşmadıkları ? twitter hesabının bağlı olduğu e-mail adresinin şifresini iste pat diye, twitteki mesajlaşmalar mail olarak da düşüyo hatırladığım kadarıyla. tivitten silse bile mailinden silmeyi unutur.

Anlayip siler oyle bir sey yapsam. Facebooku kapatma sifresini ver dedim ama kapatti tamamen. Cani istediginde aratmak istersen acip aratirsin dedim.

Aratmaz olaydim bir daha bu tarz bir seyi hissedersen bana hicbir aciklama yapmadan git dedi. Twitterdan bu kiz birden neden takip etme geregi duysun ki. Kizla faceden mesajlasmalarini istedim.gorusup gorusmediklerinin kaniti olarak. Sabret sen karisma ben kanitlayacagim sana dedi. Bilmiyorum nasil kanitlayacak.

hiçbişey kanıtlayamaz. napıcak kızla seni mi yüzleştiricek? kıza biz hiç konuşmadık mı dedirticek? çöz ipini canım gitsin

hiçbişey kanıtlayamaz. napıcak kızla seni mi yüzleştiricek? kıza biz hiç konuşmadık mı dedirticek? çöz ipini canım gitsin

Yapamaz bence de kanitlayamaz. Gercekten konusmadiklarini ogrenmemin yolu yok.
Kiza ben mesaj atacagim calistigi yeri biliyorum giderim yanina sorarim dedim git sor x ile gorusuyor musun diye dedi. Ama ben kendime bunu yapmayi yakistiramadim faceden bile yapamadim

canım insan meraktan olsa aratır bu illa sevdiğini unutamadığını göstermez . bende arada bi bakıyorum oysa içimde hiçbişey yok fevri kararlar vermeyin derim .

canım insan meraktan olsa aratır bu illa sevdiğini unutamadığını göstermez . bende arada bi bakıyorum oysa içimde hiçbişey yok fevri kararlar vermeyin derim .

Ondan ayrilmak istemiyorum ama ben o kadar takintili bir insanim ki bunu nasil kabullenebilirim bilmiyorum. Twitterda takiplesmesi en cok canimi sikan.

Bir sure gorusmeyelim dedim once tamam dedi yine ariyor.
Arkadaslarimla disari cikarken bilgi verirdim vermiyorum artik biraz once disarda oldugumu ogrendi ortaligi bos buldun diyor.
Hatali oldugum noktalar var pismanim ama sen de cok abartiyorsun. Ben seni severken bir baskasina dokunamam ki diyor.
Kafam cok karisik. Bu olaydan sonra vazgectigim yurt disinda gitmeyi dusunuyorum egitim icin. Bunu biraz once duydu ve sok oldu.

bence aldatma aldatmak illa yüzyüze görüşmk değil ebnm için allha büyük konuşmayayım ben kaldıramam belki söylemek kolay olur senin için çok zor bir durum yol yakınken yol ver gitsin derim ilerde daha çok üzülmemen için

ay hiç bulaşma boşver ya o kıza tenezzül edip gitmeye de deymez. ama merak ettim nedir kanıtlıycağı şey

unutamamış bence . unutsa defalarca kez bakmaz yani akıl var mantık var . ayrılıpp ayrılmamak senin derdin ama kızla tekrar birleşebilirler sen arada kaynarsın söyleyeyim .

unutamamış bence . unutsa defalarca kez bakmaz yani akıl var mantık var . ayrılıpp ayrılmamak senin derdin ama kızla tekrar birleşebilirler sen arada kaynarsın söyleyeyim .

Ben de oyle soyledim.
Bu kadar aratiyorsun madem onla ol dedim.
Istesem senin yaninda degil onun yaninda olurdum dedi.
Ben de kiz belki seni istemiyor cabala,elbet olur senin sifatin artik "eski sevgili" benim icin dedim.
Etmedigim hakaret kalmadi kendime inanamiyorum.
Hala "kanitlayacagim aklimda bir tek sen varsin biz hicbir zaman eski olmayacagiz" diyor.
Neyi kanitlayacakmis onu merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…